Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Trenutak kada je Srbija udahnula – 32. minut i 25 pasova

S

SŽP

pre 3 meseca

Rajković - Veljković Milenković Babić - Pavlović - Živković Lukić Mladenović - Tadić - Vlahović Jović ____ 5:1 Srbija - Slovenačka 😎 Eto može odmah sa ovakvom postavom da kladi opušteno na hendikep pobedu Srbije. To je to, nema do četvrtka više razgovora ni rasprave, neka se do tada samo uvežbava. (Pavlović na "zadnjeg veznog" a Babić na njegovo mesto u "poslednjoj liniji") Mladenović ispred Babića i mirna leva strana.
X

Xao

pre 3 meseca

Sve ove analize i hvalospevi (?) posle poraza ignorišu, po meni, jednu važnu stvar: svi ti periodi dobre igre na koje se novinari i neki navijači lože usledili su posle primljenog gola, kada se protivnik malo povuče i prepusti loptu. Ali zato do primljenog gola mrka kapa a to niko ne pominje, a to je najvažniji pokazatelj.
T

Tolstolobik

pre 3 meseca

Haha, procitali sa Guardiana ovo za 32.minut, pa kao napisali tekst. Copy-paste novinarstvo
d

drmrvelja

pre 3 meseca

Na golu rajković u odbrani pavlović veljković milenković,bekovi živković mladenović,sredina terena ilić,lukić i sergej,polušpic tadić i špic vlahović ili mitrović, formacija 3-5-1-1,mislim da ne mogu vlahović i mitar zajedno da igraju,tadić je opasniji,možda probati i sa samardžićem u sredini a sergej na mesto polušpica.u svakom slučaju mora neko da poveže vezni red i napad, i što pre da postignemo gol lakše će nam biti u nastavku.to je jedino što bi promenio za meč sa Slovencima.
B

Bravo

pre 3 meseca

Sjajna analiza!!!
N

Nedorečeno

pre 3 meseca

U prvom dijelu analize pohvaljena je defanziva, a u drugom izražena žal zbog neigranja Tadića. Naravno da smo od starta uskraćeni za kreativnost ali ostaje nejasno šta je autor želio da potencira. Ukoliko je pomak u defanzivi evidentan, da li je možda rješenje da neko drugi ostane na klupi? Nedostaje zaključak da li je po njegovom mišljenju izostavljanje Tadića direktno podiglo odbrambeni kvalitet ekipe ili smatra da se možemo uspješno braniti i kada su na terenu naša čevorica "kapitalaca"?! Nažalost, dosadašnje iskustvo gdje smo redovno primali 2+ golova po utakmici ne govori tome u prilog...
g

goooost

pre 3 meseca

ovi nasih su smorili engleze toliko u prvom poluvremenu, da su skoro pa zaboravili igraci sta treba da urade.. to su nasi koristili i tek onda krenuli da igraju fudbal🤣
L

Ljaka

pre 3 meseca

Udahnuli u 32 minut. Morali su se udavit do tad
H

Harakiri

pre 3 meseca

Ponoviću, nazadan fudbal se igrao i ništa dobro nema u utakmici sa Engleskom, naprotiv, iznjedrila je nezadovoljstvo dva glavna igrača, Mitra i Tadića. Što se tiče Vlahovića, borio se kao lav, imao je pogrešnih pasova (silom prilika je morao uopšte da ih odigrava, jer se kao napadač našao na desnom krilu, uz to je levak, nevjerovatna odluka Piksija), i jedina prava opasnost je došla od njega. Uz to, jasno je da je fizički najspremniji naš napadač...Ko je gledao SLO, jasno je da je riječ o bržoj, spremnijoj, organizovanijoj ekipi, jako opasnoj u tranziciji i teško da smo tu favoriti...Sinoćnji meč AUS-FRA, bi trebalo da nam pokaže kako izgleda kad je ekipa ravnopravna sa favoritom od prvog minuta, ono naše je daleko, daleko od toga...
1

1356754

pre 3 meseca

Vlahović ima sve fizičke predispozicije da bude vrhunski napadač ali to nažalost nije dovoljno kada je tehnički ne artikulisan izuzev tehnike šuta. On je u ovih zadnjih par utakmica sa svojim izgubljenim loptama, kada ne zna da se zagradi, odigra pogrešan pas ili šutira nerezonski bio najopasniji po naš gol. Jović je tu mnogo bolji ali njemu fale mnoge druge stvari kao što znamo. Ako igramo sa dva napadača onda taj drugi mora biti Jović koji ima odličan pas kad se ntjera da primi loptu ali daleko najbolja varijanta je Tadić kao drugi napadač koji bi imao svu slobodu u kretanju
p

pinturikio 1

pre 3 meseca

Kakav tekst...
A

Asad

pre 3 meseca

Nema nista gluplje nego kad onaj "zaledi" sliku i krene da filozofira o postavci igraca. Tako moze i pornic da zaustavi i da objasnjava, gdje ovaj planira da ga metne, pod kojim uglom i u kojoj formaciji
B

Baggio

pre 3 meseca

Uzalud analizirate. Sve je ovo previse sporo, kilavo, tromo, predvidivo. Lopta uvek prvom do sebe. Cim neko pritisne odmah pas unazad pa ide ispucavanje golmana. Kad okrecemo stranu to je toliko sporo i te poprecne lopte su mozda i najveca opasnost po nas gol jer otvote kontru protivniku (Vlahovic primer). Duge lopte sve neke kifle parabole koje lete 3 minuta. Najveci apsurd su prekidi. Najvisa smo ekipa a totalno smo bezopasni iz prekida i kornera. Ocigledno niko ne ume da centrira i ubaci ostru loptu u kazneni jer nemam drugo objasnjenje zasto ne eksploatisemo jedinu prednost koju imamo nad protivnicima na ovakvom takmicenju.
D

Džukela klasična

pre 3 meseca

Startnih 11: Rajković - Pavlović, Milenković, Veljković - SMS, Lukić - Mladenović, Tadić, Ilić, Živković - Mitrović Evo i zašto. Rajković ubedljivo najbolji golman sa najboljim refleksima. SMS i Lukić na lopti najsigurniji, umeju da prenesu loptu do naših centralnih veznjaka i teško će ih probiti. Imamo Tadića i Ilića koji su sjajni i mogu da spoje napadača sa golom, Mladenović i Živković ubedljivo najbolji u defanzivi i u ofanzivi imaju odlične centaršuteve. Mitar doktor fudbala. Ako se juri rezultat, ubaciti još jednog špica i to je to. Ako vodimo, izbaciti Lukića i ubaciti Gudelja 20 min pred kraj meča.
B

Becks

pre 3 meseca

Srbija je prodisala kada su se Engleski igraci povukli i ocigledno odlučili da se oslone na kontranapade i na odugovlacenje jedva cekajuci da se utakmica završi. To je mogao da vidi svako ko se razume I malo u fudbal. Nemojte mi samo reci da su Englezi pre nas pali fizicki I da više nisu mogli da vrse pritisak. To su sve same gluposti I zamazivanje ociju.
b

bobrock 99

pre 3 meseca

Da, to je sve tačno kao da su i naši počeli da izlaze visočije posle 20 min. ali to englezi stalno rade i zato niko ne voli Sautgejta. Ista je priča bila i sa Hrvatima ‘18 kada su ih Englezi gazili prvo poluvrjeme i posle stali pozadi ali su im ga Hrvati zavukli između ostalog jer su kvalitetnija ekipa od naše. Mi smo propustli odličnu priliku da izvučemo povoljan rezultat.
I

Internet Stručnjaci

pre 3 meseca

Ti očigledno bolje znaš fudbal i od Harija Kejna koji je poslije utakmice izjavio kako ih je Srbija dovela u problem jer u jednom dijelu utakmice nisu mogli izaći iz svog šesnaesterca?!