Komentari na vest

MAĐARSKA: Dominik Soboslaj, italijanski restoran i Orbanov fudbalski megafon

E

El Capo

pre 22 dana

Toliki tekst, sve stoji za ulaganja i Orbana koji je pogurao domaći fudbal, ali za repku zasluge nosi Marko Rosi. Odličan trener, svestan mogućnosti tima i odličan strateg. U Ligi Nacija tukli Engleze u gostima na Molinju i kod kuće, bili prvi u grupi sa Italijom, Engleskom i Nemačkom. Ozbiljan strateg, tako da njima najviše fali špic. Šteta što nisu uspeli Gyökeresa da privole, on se opredelio za Švedaku reprezentaciju nažalost.
B

BOTa i Dijamanti

pre 22 dana

Ccccc, spomenete sve moguće u ovom tekstu, ali ne i ovog gospodina što je u prvom planu na slici uz tekst.... Pravda za Adama!!
T

Tornjoš

pre 22 dana

Aman novinari...Zašto Nađi!? Barem ovo prezime nije strano na vašem portalu. Nađ, kao Albert Nađ. I nije Soboslaj, Salaj, Dardaj, već Soboslai, Salai, Dardai, kao što je i Katai, a ne Kataj.
N

Nemanha

pre 22 dana

Koliko ima nasih reprezentativaca mladjih od 22. godine?
S

Stranac1

pre 22 dana

Uskolovan Disciplinovam TIM. Koji moze svakog da pobedi. Jedini kohi iskace je Soboslaj i mozda Salai ostali nista ali igraju Timski !
Б

Бошко Ђуровски

pre 22 dana

још кад се опорави Лајош Детари биће то екипа у рангу Чехословачке....
P

Političar

pre 22 dana

Šta ima bilo ko meni da priča ko su favoriti i kojim redosledom. Pogledamo lepo FIFA ranking trenutno top 10 reprezentacija na svetu i dobićemo najveće favorite za osvajanje EURA. Stanje je sledeće: 1.) Argentina 🇦🇷 2.) Francuska 🇨🇵 3.) Belgija 🇧🇪 4.) Engleska 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 5.) Brazil 🇧🇷 6.) Portugal 🇵🇹 7.) Nizozemska 🇳🇱 8.) Španija 🇪🇸 9.) Italija 🇮🇹 10.) Hrvatska 🇭🇷. Dakle tri najveća favorita za osvajača Evropskog prvenstva su: Francuska 🇨🇵, Belgija 🇧🇪 i Engleska 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿. Hvala. Sportski pozdrav i samo DISCIPLINA!!!
П

Певац НС

pre 22 dana

По именима екипа доста лимитирана. Собослаја врхунски, Орбан и Гулачи старе каје, Салаји и Керкез ок, остатак очај. Борбен тим намучиће Немце и Швајцарце, ал сумњам да могу даље. Ал и са оваквом лимитираном екипом нас су добили 2х.....
S

Strucnjak iz Vojvodine

pre 22 dana

Idu dalje iz grupe 100%
M

Madjar

pre 22 dana

https://youtu.be/cxntoIC3-Ic?si=SGpYJeCcYHaFLxVp
x

xnxx

pre 22 dana

za nas po imenina 10 svetlosnih godina nazad, mi za njihov tim 10 godina nazad... pa vi vidite cija je prednost
D

DidierDrogba11

pre 22 dana

2 puta su nas oduvali, tako da polako s ocjenjivanje
L

Laker

pre 22 dana

ovo albert nadj u vezi?
н

не

pre 22 dana

Адам Ханга...