Komentari na vest

Kako su Englezi ocenili Orlove: Rajković najbolji, Gudelj najlošiji

r

rottingnidze

pre 8 dana

Naravno da je Gudelj najlošiji. Ne znam zašto ga uopšte vucaraju sa reprezentacijom, nek ide kod tašte u Obilić nepismenjačina... Nikada ništa nije pokazao a uvek u startnih 11.
N

Nsk

pre 9 dana

Sve je istina što su napisali uglavnom oni se ne šlihtaju ni svojima a kamoli nekom drugom. Odbrana je bila Ok u odnosu na ono što su nam priređivali protiv slabijih protivnika. Ali jesu bili tanki, Pavlović je ispadao kao iz voza, Milenković ako se pogleda postavka kod gola je kasnio da izađe iz ofsajda. Ali se vidi da imaju kvalitet i da je našao taj dvojac što su nam najbolji. Ali Veljkovića hvalite dečko nije odavno u formi i kad god je on u timu mi primamo gol. Pa što ne kažete kad hvalite sjajnog Rajkovića da je Kejn preko ali preko Veljkovića skočio što ne sme da se desi, i zamalo dao glavom. Ni jednom nije izneo loptu, nego svaki pas je bio unazad golmanu ili prvom do sebe, krio se sve vreme. Prvo odigrao je odlično sa Švedskom, brži je skočniji i viši Stojić zašto mu nije pružena šansa ponovo? Gudelj šta reći izašao iz povrede i Piksi ga zove. Koja je uloga Mijailovića i Ratkova koji neće ni dobijati šansu a mogli su da pozovu Radonjića, Ćirkovića, Lazovića, Stefana Mitrovića, Belić , Topić itd igrači koji bi mogli da nam pomognu po strani pre svega ali i ofanzivno i defanzivno.
G

Gosttt

pre 9 dana

Tako ocenjuju ljudi koji znaju fudbal
B

Bundesbach

pre 9 dana

Cecin sin se slepa vec duze vreme
G

Gost13

pre 9 dana

Ono u čemu su saglasni i Englezi i naši novinari, a bogami i ostali jeste Rajković. Dečko je odradio do njega šta je bilo.
М

Мозак у шпицу

pre 9 dana

Више се слажем са њиховим оценама него са вашим од синоћ. И мој утисак је да су Младеновић и Илић помогли да успоставимо контролу игре и да се стабилизује та одбрана коју хвалите, што довољно говори и о учинку Гудеља и Лукића.
M

Mhm

pre 9 dana

Ne treba englezi da pišu, iz aviona se vidi da je Gudelj već duže vreme najgori u reprezentaciji.