Komentari na vest

Ja sam Kristijano Ronaldo, prvi špic Portugala! Još sam gladan i željan spektakla (VIDEO)

P

Pazza

pre 20 dana

Na sebe posle finala svetskog prvenstva :))))
P

Pazza

pre 20 dana

Uf uf uf,sto kazes brat ako nisu deca,a ima ih dosta do 11 godina,sa dresovima i frizurama :)))) ovi stariji su doziveli takav udar na se
@

@ssss

pre 20 dana

Po meni je to i najveći problem Portugala što će ovaj egoista biti prvi špic.
R

Rodman93

pre 20 dana

Nadam se da vi koji raspravljate u komentarima ko je bolji Ronaldo ili Mesi imate manje od 11 godina, a nemate, očigledno ste samo de*ili.
D

Deki213

pre 20 dana

Kakav bolesni egoista
K

Kaizer

pre 20 dana

Niko nije moj druze vecan,a on ima taj stav,ego do bola,ja ja i samo ja.samo je BOG vecan.skromnost je vrlina. I u toj nazovi"trci" ubedjen sam da je BOG odlucio i rekao ko je najbolji.ako razumes,naravno.
N

Novak majstor

pre 20 dana

Penaldo i to arapski hahhahahaahahahahahah
D

Destroyed

pre 20 dana

Igrac za male ekipe,specijalista.
A

Ambrozini

pre 20 dana

Covek sa najvise golova u NOKAUT FAZI LIGE SAMPIONA! A ti kazes igrac za male utakmice...Hahahaha. Pa gde ces vece utakmice nego nokaut faza lige sampiona... Ali dobro svako ima pravo da komentarise i pokaze svoj iq.
Y

Young_boys

pre 20 dana

Decica nije bila ovako aktivna posle Maroka,tj.ziyeha hakimija bona i ekipe ;)
B

Burzoazija

pre 20 dana

Ovi su najjaci sto se prepiru,Ronaldo nazario brasil sta? Masina covek bio,i sad ima fudbal sa 100 kila u malom prstu. A sto jes jes,pa fanovi ovog drugog ronalda su prozivali kako Messi nema svetsko itd itd sta sad? Ne morate da poredite,jedan ima drugi nema. Svetsko prvenstvo je planetarno najveci sportski dogodjaj i tacka.
F

FM

pre 20 dana

Najveci sportski dogadjaj su olimpijske igre. Fudbal je jedini sport na kome je svetsko prvenstvo vaznije od olimpijskih igara.
N

Najbolji igrac

pre 20 dana

IKADA! Jedan jedini CR7
D

Dzaba

pre 20 dana

Tri evropska dzaba. World cup,sveti gral svih trofeja. Decice,na spavanje,jer price nema do svetskog prvenstva,caoooooooooooooo
P

Pazza

pre 20 dana

Dzaba sve...kako kaze hejter najveceg svih vremena? A gde svetsko?))))))))))))) Jel ima ovaj svetsko,penaldo? ))))))))))))))))))))) prvo zgoditak u eliminacionoj fazi ))))))))))
n

nemanja1512

pre 20 dana

zuba je najveca devetka i najveci spic svih vremena i nema LS? i sta sad?? Jel svestko i ls solo trofej ili moras ekipu da imas?
L

Lfc1

pre 20 dana

Posle inieste i xavija je osvojio SVE! iliti,kako govore hejteri u proslosti:jel ima svetsko da bi bio najbolji? DA,IMA! 18.12.2022 QATAR BOGU HVALA ZA SVE! Vamoooos
B

Botino

pre 20 dana

Ostavi jos 14 istih komentara, uopste nije providno sta radis
U

UFO

pre 20 dana

Zadnji put kad je Ronaldo dao gol u nokaut fazi Svetskog prvenstva bio je Brazilac
Z

Znači

pre 20 dana

Može ga neko voleti, ne voleti. Pričati ovako onako. Jednostavno IGračina u svakom smislu. Najbolji evropski ikada
L

Lejdi Dragana

pre 20 dana

Ronaldo ce uvek biti najbolji, najlepsi i sa najvise pratilaca na IG, a vi sedite kući i komentarisite, svaka budala ima pravo na svoje misljenje.
W

WK

pre 20 dana

A biti najlepsi i imati najvise pratilaca je najvaznija stvar za fudbalera ?
B

Batigool

pre 20 dana

Penaldovi fanovi nemaju ni malo obraza ni srama kada posle svih ovih ponizavanja koje je doziveo prvo u Junatedu,pa na Svetskom i sad u Arabiji i dalje pisu neke hvalospeve na njegov racun.A za to vreme Real je bez njega osvojio vec 2 Lige Sampiona.Zamislite da je Barsa nakon odlaska Mesija osvojila 2 Lige Sampiona a da Mesi za to vreme nije osvojio nista,bilo bi me sramota da uopste pricam o Mesiju.Ali neki ljudi nemaju obraza.Bruka i sramota ko sve ovde komentarise.Da li vas je stid bar malo?
a

abvgc

pre 20 dana

Brate kometar ti je višestruko glup.. Proveri svoj iq za svaki slučaj...
8

8 ZLATNA

pre 20 dana

Ovi golovi bi bili korisni protiv Maroka na SP,ali nije svako Mesi pa da resava bitne utakmice.PATOS
K

Kleo

pre 20 dana

Nije svako Mesi da ga svi u medijima predstavljaju kao najboljeg coveka na svetu, a on ustvari ljigavac teski. Nije ni svako on da kada napuca loptu rukom kao u rukometu na SP i prekine kontru protivnika sudija se samo nasmeje i ne pokaze mu ni zuti.
G

Gost1235235

pre 20 dana

Tacno mi je cudno kako Portugal nije makar treci favorit, odmah iza engleza i francuza, samo kad pogleda covjek kakvu ekipu imaju, i to su svi nosioci u svojim timovima, ne prolazni igraci. A Ronaldo je Ronaldo. Prije par godina sam gledao dokumentarac o njemu i covjek rekao da je ostavio sve sto je zelio sada samo zeli da bude vjecan. I to je ostvario. Real doveo Mbappea, on ce biti tu narednih godina, za 10 godina ce doci opet neki talentovani klinac ali njegove golove nece niko nadmasiti. Covjek dao vise golova nego sto je odigrao utakmica za real. Preko 300 golova. Za reprezentaciju 130. Necuveno. Sjetim se Davida Trezegueta koji je za Juventus u 317 utakmica dao 177 golova, tako nesto, i tada ga hvalili kao ludog. Na kojem je nivou onda Ronaldo? Kakav fudbaler. Za sva vremena.
A

Auslenda

pre 20 dana

Imam 30 godina, imam Sina koji ima cetiri godine. Kada sam bio klinac gledao sam Brazilskog Ronalda Ronaldinha i Zidana ...mozda jesu oni igrali tada naj lepsi Fudbal...Ali njemu cu pricati samo o Messiju i Ronaldu. Niko ama niko nije bolji i efikasniji Fudbal igrao od kako se sutira lopta. Boze me sacuvaj covek 39 Godina ima, Messi 36 ovaj igra u Americi ovaj u Saudiskoj Arabiji ali niko od njih dvoje ne zabusava , i dalje kidaju i dalje su na najvisim nivou i imam osecaj da mogu jos !!!! Pravo je cudo da ladno pored sad recimo 15 godina mladnjim igracima poput : Bellighama,Haalanda,Mbappea i Viniciusa mogu da stanu Rame uz Rame !!!!
@

@auslenda

pre 20 dana

Samo bih te malo ispravio, Mesi se slepa vec par godina, "trci" 4km po utakmici.
s

samo

pre 20 dana

bih i ja tebe ispravio..mesi sa 4 km uradi vise nego ronaldo sa 12 u tome je razlika
@

@samo

pre 20 dana

Naravno, u farmer ligi. Zato je izvizdan u Parizu.
A

Auslenda

pre 20 dana

@auslenda Ako je tako kako ti kazes onda je jos veci majstor nego sto jeste. Covek ima 12 Utakmice 12 Golova i 9 Asistencije i stim je i najefikasniji igrac Lige. A da te podsetim u toj ligi igraju dosta dobri igraci posto se to takodje zaboravlja kao na primer sto su : Emil Forsberg,Lorenzo Insigne,Luis Muriel,Josef Martínez,Asier Illarramendi,Victor Wanyama,Héctor Herrera,Xherdan Shaqiri,Christian Benteke i td.
8

8

pre 20 dana

Doći će i taj dan da ga se Portugal oslobodi i da prodiše , nije on loš ali za sebe . Fudbal je ekipni sport gde hemija i homogen tim prave rezultat . Sumljam da ga iko od saigrača u reprezentaciji gotovi
g

gost1978

pre 20 dana

ako da gol bice naravno jedini igrac i tako ce ostati dok svet postoji, koji je dao bar jedan gol na 5 sp i 6 ep. Ne postoji rec koja bi opisala takav uspeh
C

CR7goat

pre 20 dana

Postoji, GOAT!
M

Messi GOAT

pre 20 dana

Sledece sezone mašina Mbape nakon prelaska u Real obara sve njegove rekorde.Bice plakanja kmeeeee.Modric ga je vec isponizavao osvojivši svoju 6 Ligu Sampiona i dokazao da je on bio nebitan faktor u Realu.Dzabe se trudite da spasite njegov legacy.On odlazi u zaborav.
R

RonaldoGOAT

pre 20 dana

Da obori 450 golova na 432 utakmice i dobije 5 zlatnih lopti? Ma vazi, u PSGu je dao 230 za 7 godina, Ronaldo 450 za 8! Kmeci ti, Ronaldo je bolji od malog smrada argentinskog, sta je osvojio posle odlaska Inijeste i Cavija (osim namestenog SP)
0

000

pre 20 dana

Jedini napadac koji na 5 Svetskih u nokaut fazi nema ni gola ni asistencije
M

Messi GOAT

pre 20 dana

Opet trpa ove reprezentacije van Top 50 Fifine rang liste.Lihtenstajn,Andora,Irska,Luksemburg...130 golova u dresu Portugala a od toga NULA u nokaut fazi Svetakog i nula u 3 odigrana finala.Prevara veka.
R

RonaldoGOAT

pre 20 dana

Bizno da si ti najbolji strelac nokaut faue. Hde ono igraš?
K

Kalabasas

pre 20 dana

Sad da ga stavis u city i namestis tri mrtva zicera ,koja haland drveni promasi za poluvreme ili onaj nesrecnik darwin u Liverpoolu samo da stoji i ceka paseve kroz linije...25 golova u PL opusteno....klasa je to ...finiser...
S

Scaloneta

pre 20 dana

Davao bi on golove svuda, ali njegova glava je i dalje u 2015. on i dalje misli da treba kompletna ekipa oko njega da se vrti, a to ne može. Pad Juventusa je počeo sa njim, Junajted je sa njim bio loš, sada i u Arabiji nema trofeja sa njim u ekipi. Individualna statistika odlična ali uticaj na ekipu loš.
@

@scaloneta

pre 20 dana

Vidim da su se i Juventus i Junajted usrecili kad je otisao. Ne znam koju od te dve ekipe je vise vukao, on je sam u Juventusu, sa daleko manje kreativnim saigracima, davao vise nego svi napadaci Juventusa danas zajedno. Isto vazi i za Junajted. Mogu samo da mu pljunu pod prozor. Najbolji igrac IKADA!
J

Junajted s njim los?

pre 20 dana

Bez njega su bas dobri. Na 30+ bodova od Citya.
L

Lusiliu

pre 20 dana

Vlahovica sad svi slave dao 17 golova promasio 3 penala...decko prespreman u prajmu,CR je dosao u nzm 33 i za 3 godine 104 kom. U mrtvom junajtedu ten hag bolid ga oterao jer je do boksing deja dao samo 9 golova,hojlundu trebalo tri meseca da se upise.... Nikad povredjen i hoce sve da igra...
j

johanko

pre 20 dana

kako je on najbolji strelac u istoriji fudbala kad ima 3-4 igraca sa preko hiljadu golova ahahahah njemu racunate 100 golova protiv farskih ostrva, gibraltara itd, a drugima ne racunate golove iz jakih utakmica samo jer nije bilo pod uefa patronaton (tad skoro nista nije bilo uefa). fudbal je fudbal, sport se ne zove uefa fudbal. sramno
E

EGO

pre 20 dana

na trista, jedan od najvecih igraca ikada ali opet ce kostati reprezentaciju rezultata
d

delija57

pre 20 dana

Sto tako mislis? Meni se licno ovaj portugal vise dopada nego pod palicom prethodnog trenera i mislim da ce ova prica mnogo bolja da bude, ne verujem da ce njegov ego da presudi nekako
@

@delija57

pre 20 dana

Sta ti se tacno dopada? Porazi od Hrvatske i Slovenije? Ili savrsena grupna faza protiv Luksemburga, Bosne, Lihtenstajna, Islanda, Slovacke? Ili prijateljske pobede protiv Svedske, Finske, Irske? Cim naidju na tvrdo kraj.
G

Gost92

pre 20 dana

On će i sa 50 godina biti bolji od većine današnjih napadača!
g

gostttt

pre 20 dana

Ne postoji igrač u istoriju fudbala sa ovakvom 'slabijom' nogom.
J

Junker

pre 20 dana

Cudo, takva volja je jos vidjena samo kod Novaka i Lebrona. Svi najveci su izgubili volju negde oko 30-35, njih trojica i dalje gaze. Mesi je prestao da igra ozbiljno vec prelaskom u PSZ, sve je posvetio SPu, a sad u Americi igra rekreativno.
p

presao

pre 20 dana

igricu tako se kaze za mesija nakon svetskog ronaldo jos ima motiv bas to svetsko koji po svemu sudeci nece ostvariti makar igrao do 80. godine
S

Scaloneta

pre 20 dana

@Junker Pratim Mesija u reprezentaciji, daleko je to od izgubljene volje, jako je gladan kao i čitava reprezentacija Argentine. Očekujem da gura sve do SP 2026 gde će biti i dalje u 3 najbolja igrača na svetu bez ikakve sumnje. Normalno, neke povrede mogu da mu završe karijeru ranije, ali ako prodje bez povreda gledaćemo ga i 2026. u Americi. Argentina je mnogo gladna, takva hemija u ekipi, ja ne pamtim.
j

johanes15

pre 20 dana

hahahhahahahahahahah ronaldo poslednji ozbiljan fudbal igrao u juventusu pre 5 fodina, to pominjes mesija koji je pre godinu dana i dalje bio najbolji igrac planete, najbolji igrac SVETSKOG PRVENSTVA nesto sto ronaldo NIKADA nije bio ni u top 5. ej, ko sve gleda fudbal boze sacuvaj
@

@scaloneta

pre 20 dana

Mesi vec 5 godina nije u top 3 najbolja igraca. Ali je zato broj 1 na svetu u lobiranju i marketingu.