Komentari na vest

Italijani ne štede Spaletija: Najgora Italija ikada, ponižavajuće

J

Juve 1982

pre 2 dana

Dragi moji Italijani, idete kući. Uzrok za to nisu Spaleti i igrači, nego desetogodišnje loše stanje u italijanskom fudbalu. Opada kvalitet igrača, sudija, trenera, sportskih menadžera. Loši su stadioni, jer od 1990. nisu doživjeli nikakve promjene. Najbolji aktivni italijanski trener Gospodin Karlo Anćeloti kaže: "Vratio bih se u Italiju samo zbog Milana." Pametnom dosta.
J

Juventino10

pre 1 dan

Serie a je prošle godine bila najbolja liga na svijetu!!! Pretprosle druga liga!!! Malo bolje prati fudbal! Jedini krivac je spalletti, igraci koje ima Italija su jedni od najboljih!!! Skamaka je jedan od najboljih napadaca na svijetu koji je ostao odsjecen totalno, a kijeza jedno od najboljih krila na svijetu koji je igrao pogresno desno krilo i vise u odbrani! Samo spalletti i niko više!!!

Mr 007

pre 2 dana

Pelegrini je morao biti starter umesto Fadjolija,Zorzinjo umesto Kristantea i Dimarko umesto Darmjana. Sramota.
J

Jes jes

pre 2 dana

Tako je,baš su se dokazali u prethodnim utakmicama 🤣
T

Televizor

pre 2 dana

Koliko je grcko osvajanje EP bilo je iznenadjenje, toliko je i proslo italijansko. Nije nikakvo cudo sto je Italija propustila svetska prvenstva i ovo rano ispadanje, trebali su jos protiv Hrvata da ispadnu. Od majstora poput Badja, Del Pjera, Zole, Inzagija, Pirla, Mancinija, oni su spali na ove danas, koji pomenutim legendama ne bi ni kopacke mogli da nose.
V

Vladimir 82

pre 2 dana

Eeee,tako to pisu pravi novinari ...i mislim da bi i Vi ovde trebali tako o nasem Savezu i ovom kvazi selektoru