Komentari na vest

HOLANDIJA: Arhitektu Frenkija ima ko da zameni - nemogući za skauting, operisani od dosade

G

Gagi197

pre 20 dana

Čuj Ćavi Simons
S

Strašno

pre 20 dana

Od toliko odličnih odbrambenih igrača da im igra defraj u prvoj postavi koji je i u interu zadnja opcija s klupe... To samo mogu ovakvi treneri koji sami sebi traže problem gde ga nema
L

Lala 007

pre 20 dana

Verbruggen-Dumfries,De Vrij,Van Dijk,Ake-Reijnders,Schouten,Veerman- Simons,Depay,Gakpo. Na klupi Frimpong,De Ligt,Blind,Malen.Maatsen,Weghorst. Nimalo naivna ekipa. Uz ogromnu podrsku sa tribina,mogu daleko. Jedinu Evropsku titulu su osvojili 1988. U Nemackoj! Ko zna,mozda se ponovi istorija.
S

Sredina

pre 20 dana

Sve iz PSV-s,mozda su tu i najtsnji.Nema Guss Tils
A

Auslenda

pre 20 dana

Ako im je De Jong i Reijders povredjeni veliki je Hendikep za njih. Ja u ovoj grupi vidim Austtijance ispred njih iako su im dva standardna igraca povredjema Schlager i Alaba.
i

ispravljac

pre 20 dana

pogresili ste godiste Frimponga u tabeli
G

Gosty

pre 20 dana

Mislim da ne postoji ekipa sa ovoliko kvalitetnih defanzivnih rjesenja kao Holandija(ne racunam golmane).I stoperi,i bekovi ili wing-bekovi.
N

Nikola 1818

pre 20 dana

Smatram da je poziv morao dobiti i Zirkze, opet sa druge strane ne shvatam da covek naknadno zove Matsena, zasto on nije bio odma pozvan? De Jong i Kopmajners bi uz Fermana cinili mnogo dobar vezni red, mozda je mogao pozvati i Klasena najtanji su u veznom redu bas zbog povreda 3 veznjaka, svakako mogu biti nezgodni i stici do same zavrsnice, ocekujem dobar fudbal od Holandije.
G

GrofModerneHrvatske

pre 20 dana

I dalje Hrvatsku nitko ne stavlja u top favorite, vrlo čudno. Nizozemska je odlična ekipa ali ajmo vidjeti kako će to na prvenstvu zapravo izgledati.
M

MANOL0

pre 20 dana

Kad kazes nitko,na koga mislis ? Na tekst o holandiji ti odvalis svoju pricu o hrvatskoj. Ko je nitko ? Hrvatska javnost i portali ili mislis na srpske ? Slovenci,bosanci ? Sportski portali na engleskom ? Ko ?
r

rsczz

pre 20 dana

Steta za Kopmajnersa i De Jonga bili bi brutalni sa njima bas.

lpool

pre 20 dana

Solidan tim, nedostaje im kvalitetan spic da ovu reprezentaciju ucini opasnom. Sem Francuza koji imaju tri tima, ne vidim izrazitog favorita, tako da bi lale mogle da budu iznenadjenje turnira.