Komentari na vest

Gruzija školovala Robija i Crnogorce – dala tri, mogla je i šest (VIDEO)

S

Stranac1

pre 3 meseca

Crno Gorci su na nivou i imaju Kvalitet kao : Kazastana,Azerbedzana i Jermenija. Pogledaj te samol molim vas gde im igraju igraci blaga Katastrofa. Igraju u : Debrecen,Varazdin,Zeleznicar,Balkani,Karabak,Incheon,OFI,Juarez,Aberdeen,Preston,Omonia,Mornar,Sogdiana,Kisvarda,Hakka,Lokomotiva Zagreb,Vojvorinu,Milwall i Rubin Kazan. Znaci samo Jovetic,Savic i Krstovic igraju u normalnim Klubovima.
m

miile

pre 3 meseca

tvrd je fudbal lopta čudnovata,ne šutnu ga,a nogu polomi
D

DDF

pre 3 meseca

Crna Gora sa ovim sastavom ne moze bolje od ovoga i gore od ovoga,jednostavno nemaju nijednog igraca koji ce posle Jovetica nositi ovaj tim...ako se neko nada da ce Crna Gora ikada otici na SP ili EP...kazu da nada zadnja umire
R

RofZ

pre 3 meseca

Realan rezultat bi bio 2:5. Ovdje Gvardiola, Anceloti i Murinjo zajedno ne bi pomogli. Ako Vasilije Adzic ne postane sjajan igrac kako mu se nagovjestava, no bude jos jedan u nizu od samo talenat i nista vise, mi nakon sto se Jovetic penzionise mozemo kljuc u bravu. Sa 35 brzo godina ubjedljivo nas najbolji igrac, koji nema sa kim da igra jer niko ne vidi to sto i on. Samo pogledati iz kojih klubova nam dolaze igraci, i ni tamo nisu prvotimci vecina, sve je jasno bez previse objasnjavanja.
L

Like a boss

pre 3 meseca

Nesum skoluvala, od vremena.
T

Top Gun

pre 3 meseca

Prosinečki nema pojma. Igrao sa Savićevićem pa na osnovu toga postao selektor.
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Gledao sam utakmicu, Gruzini ih odlucili od fudbala, doduse jesu Crnogorci igrali oslabljeni bez Savica i Jovetic je usao u drugom poluvremenu zbog povrede, ali odbrana im je bila uzasna. Gruzini su zasluzeno na evru i bice tvrd protivnik.
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Bukvalno je Prosinecki izveo drugi tim. A Gruzija u top formi pred Euro. Niko se sa njima nece naigrati. Mnogo cvrsta ekipa.
N

News

pre 3 meseca

Tako je braco Gruijci gazite ove milovce
Н

Немања Пг

pre 3 meseca

Само ћерај даље,битно је да се игра. Стрпљења са Просинечким треба,а приоритет је да ови момци играју дуго заједно 7 до 10 година и бићемо на велико такмичење у то нема сумње. Поздрав са Врачара 🇲🇪