Komentari na vest

Gazeta delo Sport o Srbiji: Kakav flop!

m

mokra krpa

pre 3 meseca

Kaze selektor odbrana je bila dobra a napad los.. branimo se sa 7 igraca ( 3 stopera, 2 beka i 2 zadnja vezna) prednji vezni ni na nebu ni na zemlji a dva napadača totalno odsecena.. Formaciju nemamo, taktiku nemamo, trenera nemamo
M

Milllan136

pre 3 meseca

Imate sve...i imate nista...dzaba vam novci i zvijezde...imate nista...1gol 300minuta protiv koga kod da se igra-prelose....a busate se kao da ste vanzemaljci..nula..ali bitno je da ste malo prosetali...odmorili...dugu ste sezonu izgurali...ee...ko sve dodje na ovakva takmicenja...ali bice kao i uvijek...ne da vam se... A i nece...i treba tako.
.

...21

pre 3 meseca

Mene najvise od svega boli sto ja ne vidim neku zelju kod igraca,borbenost i pre svega timski duh.A sve se bas to potencira ,narocito po statistikama i izjava samih igraca da su upravo to glavni kvaliteti ovog tima.Izuzev Mitra nemamo nekih lidera i bezobraznih fudbalera koji bi energijom mogli dosta da doprinesu u nekim momentima.Srbija sa ovog ep je vrv za mene najgora koju sam gledao za svojih 30leta.A jos je porazavajuce sto zaista mislim da skoro ovako nismo bili kvalitetni ali jednostavno deluje da nema hemije medju igracima
P

Pedja108

pre 3 meseca

Spominje se s vremena na vreme, nije Piski igrao, vec igraci. E tu jeste problem. Zadatak igraca je da ispune ono sto im selektor kaze. AKo ti kaze igraj stopera, ti igras iako si desno krilo na primer, pokrivas deo terena koji ti kaze selektor. Ako treba forsiras jednu stranu gde saljes lopte, prelazi preko pola ili uopste ne prodjes itd. Ako bi igrac drufacije igrao, selektor ga menja iz igre, jer ne ispunjava zadatke. Na stranu sto nemamo vrhunske igrace, ali svejedno se tim moze uklopiti. Da li je neko ocekivao da Austrija bude ispred Francuske i Holandije? Da Svajcarci budu skoro prvi ispred Nemacke itd. Sramotno je da damo jedan gol na EP, a i taj jedan smo dali srecno u poslednjim sekundama. Sa 6 suteva na gol iz 3 meca.
D

Dragoo

pre 3 meseca

Sve je do neznalice Kiksija. Tjerajte odmah. Slusajte glas naroda. Anketa i svi da glasamo
a

arroyo

pre 3 meseca

evo sve su ugasili samo tebe da bi poslušali
G

Gostyyy

pre 3 meseca

Ono kad Italijani vide stvari koje nasi ne (zele da) vide
g

gost1978

pre 3 meseca

zabari, ovo je najveci dokaz koliko vam je liga djo.a. A da ne pricam o vasoj repki i onim amaterima iz neprikosnovenog intera
I

Ivan...

pre 3 meseca

Mitrovic i Vlahovic su bili uzasni. Vreme je za novi pristup. Ne moze se igrati na staru slavu, tu mislim na Mitrovica, Vlahovic staru slavu reprezentaciji nema, niti je bilo cime zasluzio na prvom mestu da bude ispred Jovica godinama kao drugi spic.

Bojank91

pre 3 meseca

miniValhović je trebalo da dobije više vremena i prirodnu poziciju ali ni to ne bi mnogo promenilo kad sredinu nismo imali
D

Darko1101993

pre 3 meseca

Mrze nas zato takve tekstove pisu, ljubomorni su zato sto smo tako uspešni kao i sto nas svi mrze jer smo ekonomski tigar hahahaha, ljubomora ce ih pojesti, SNS srBavija hahahahahaha

Bojank91

pre 3 meseca

I hoce samo da nas uruše!
B

Bok

pre 3 meseca

Biće teško, biće veoma veoma teško, ali Srbija pobeđuje i ona ne sme da stane. Mrze nas jer nam je u prošlom mjesecu bio najveći rast proizvodnje i BDP u Evropi. U svemiru smo treći.
Z

Zvwzda 91

pre 3 meseca

Pixi je velika neznalica!
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Ajde da ostavimo to na stranu sto nam je selektor neznalica, ali sta je sa igracima, pa nije selektor bio na terenu, nego grupa momaka u najboljem zivotnom dobu za igranje fudbala, a koja se ponasala kao grupa sahista na Kalemegdanu.
l

lazeta

pre 3 meseca

jedan gol nas delio.. jbg
D

Džukela klasična

pre 3 meseca

Sjajna analiza. Još jednom sve čestitke Zakanjiju!!!
r

rea

pre 3 meseca

Mitrović je drugi strelac Saudijske Arabije.
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Pa Vlahovic i nije neko razočarenje s obzirom da je igrao nabudzeno desno krilo a protiv Danaca usao sa klupe. Nekako mi deluje da ga uopste nismo lepo iskoristili sto je samo jos jedan dokaz piksijeve "strucnosti".
V

Vlahovic Specialist

pre 3 meseca

Trebali smo iskoristili njegove specijalitete: ofarbane nokte, frizurica minival i hvatanje za qrac
D

Dečko :) je

pre 3 meseca

pored SMS-a bio najkritičniji! Nije igra na poziciji ali ono protiv Engleske je bila blaga jeza. SMS nas lično ubio nonšalancijom!
G

Gost1992

pre 3 meseca

Mrze nas zato tako komentarisu haha
S

Spaleti OUT

pre 3 meseca

Bolje da se bave svojima koji bi pakovali kofere da im sudija nije dao 8 minuta da ga umuljaju na kraju.
W

Wij

pre 3 meseca

Da smo mi prosli na taj nacin, ja bih bio najsrecniji na svetu. Zasto imamo potrebu da pljujemo druge zbog necega oko cega bismo mi isto postupili?
J

Jesse Custer

pre 3 meseca

Ne bi pakovali kofere, jer bi prošli sve i da su izgubili. Jedino bi bilo moguće da ispadnu u slučaju da Gruzija dobije Portugal, a sam prosudi kolike su šanse za to. Ovako i da su izgubili imali bi 3 boda i bili bi bolji od Mađara i od Češke/Turske. Jer ako bi dobila Turska Češka bi ostala na bodu, a ako bi dobila Češka, Turska bi imala 3 boda i u najboljem slučaju -2 gol razliku, jer već imaju -1. Tako da je taj gol mnogo više odneo Hrvatima, nego što je doneo Italijanima.