Komentari na vest

Englezi uzdišu za Belingemom: Klasa iznad svih! Da li smo ikad imali ovakvog igrača

Bojan Lordinho

pre 8 dana

A druze jeste dobar ali sad oooovoliko bas pompe da je najbolji ikad,svuda,svugde,za vjek vjekova malo ste ga preterali...Po meni,najslicniji Zidanu,s tim da Zizu dve klase iznad...Ljutio se neko,neljutio...
S

Snoopy

pre 9 dana

Meni je od egleza i dalje Gaskoin Gaza najbolji igrac luda glava al top igrac bio
A

APAJDIN

pre 9 dana

Recice te i da je vanzemaljac jer je vas, i lecite kompleks ,(od podredjene uloge protiv po vama, pre meca slabe i nejake Srbije), Srbije koja vas je nadigrala i naterala da se branite i panicno igrate...Da je dobar dobar je, ali ga preteraste jer je vas i taj isti je spasio "bruku"...SVE CETE RECI, ALI JEDNO DA JE SRBIJA BILA BOLJI RIVAL I FANTASTICAN I VEOMA JAK I KVALITETAN PROTIVNIK KOJA JE I SAMA MOGLA CAK I 3 BODA UZETI..Ali nista od takvih izjava, sami sebe lazete..Ajmo Srbijo , ovakvim stavom i igrom do 6 bodova u grupi...
@

@ssss

pre 9 dana

Dobar igrač,ali precenjen.Po meni je Musijala mnogo bolji samo što oko njega nema te medijske pompe.
S

SLS

pre 9 dana

Svaka čast, majstor je i to je to. Nego meni je jedna rečenica zaparala uši: "Srbija ga nije zaustavila na fer način". Oprostite, otkad to faul nije sastavni deo igre. Pa i u košarci, rukometu, a da ne govorim u fudbalu, faul je sasvim legitimni deo igre. Šta, trebali smo mu na fer način dozvoliti da prodre i da nam ga fer zabije. Neverovatno.

Usput

pre 9 dana

što je najgore,pola faulova i nije bilo... bar 3 samo sto su vraćena usporeni snimak gde se vidi da se bacaju bez dodira. Jako me to nervira u modernom fudbalu,ne znam šta je problem da var naknadno sugeriše simuliranja i da se dodele zuti kartoni prilikom sledećeg prekida jer je počelo bas da se preteruje.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 dana

Belingem , NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA KLASA ,,, JEDAN OD 3 NAJBOLJA IGRAČA NA SVETU.
G

Gostgost

pre 9 dana

Strasan igrac, i strasan selac. To je pokazao sinoc
d

dulechelsea

pre 9 dana

Pa iskreno , posle Belingema , Saka je pravio prednost najvise , nego sreca nisi ga dovoljno koristili, kod gola je ostavio Kostica koji vazi za brzog igraca u prasini, kao i Pavlovica kad je prosao pa ubacio za Fodena ali malo iza pa ovaj nije stigao..
С

Сале2323

pre 9 dana

Синоћ сам баш рекао, да нам је један овакав, где би нам крај био. Ви што га критикујете, њему је Пикси ставио као чувара Живковића који је пола метра нижи од њега. И нормално да човек није веровао ко му је супарник, јер се сретао са бољим решењима противника, односно решењима које су противнички тренери доносили. Да, охол је, али и млад. Са свима се ипак на крају поздравио одлично, са Влаховићем разменили дресове, пустите момка, класа је од играча.
Z

Zoran batochina

pre 9 dana

Zasto ovaj decko izggleda kao da ima 35 godina!?? Star je u faci strasno,Ja sam se slogiro kad sam procito da ima tek 20 !!! godina.Tek 20 godina!!!.Majko mila i svi sveci a kao daima 35.GMO Hybrid kukuruz ZP301 Zemun polje na delu.
A

Alo alo

pre 9 dana

Hemija!Svi su oni dopingovani, bez toga, nema trika da bi izdrzali sve napore.Posle prvenstva, imace maksimalno 2 nedelje odmora, pre pocetka priprema sa klubom, pa ti vidi.
G

GostLazar

pre 9 dana

Belingem, cistokrvni Englez. Isto kao Saka.
T

Tarantula

pre 9 dana

Za mene koji sam gledao Kaku,Pirla,Zidana,Sedorfa i da ne nabrajam dalje,ništa više od malo iznad proseka.
B

BreakTheDeadlock!

pre 9 dana

Za igračke kvalitete zaista sve pohvale, bez dileme. Ali kada je reč o ljudskim kvalitetima, tu bi moglo svašta da se kaže... Sve vreme propagira taj neki nadobudan, ohol stav, sa podsmehom gleda naše igrače nakon kontakta ili duela, kao da je igrao protiv ekipe eskima koja prvi put vidi loptu i ne zna pravila fudbala, pa mu sve to deluje komično... Uvek uzdisanje i gestikulacija ka sudiji nakon faula, kao 'prebiše me ovi seljaci nepismeni, reaguj brate'. Što reče neko pre mene, ogadiće nam fudbal ove mlađe generacije. Iako su ljudi vanserijski talenti, nestvarno brzi, snažni, pismeni i sposobni sa loptom, džabe sve to ako sa druge strane seva promaja tamo gde bi trebalo da budu srce i glava...
9

9866

pre 9 dana

Odličan igrač, ali izrazito antipatičan. Ove generacije što dolaze će ogaditi fudbal ljudima.