Komentari na vest

Copy Katar, paste Nemačka: Ponovo pobeda ili potop

П

Потоп

pre 8 dana

Наравно! Само још више поштујем Јокића када каже нећу да играм бар је поштен...
C

Corli

pre 8 dana

Da pobeda nas vodi dalje, ali u nekom ludom scenariju, nas i bod moze odvesti kao jednog od najbolje treceplasiranih. Skotska i madjarska nereseno, hrvati da izgube ili igraju nereseno sa Italijom. Albanija da izgubio od Spanaca ili nereseno, i da Slovenci izgube od Engleza sa dva razlike
M

Motilo

pre 8 dana

E blago nama kad treba neko drugi da igra za nas.
T

Tegusigalpa

pre 8 dana

Copy paste i rezultat ce biti isti.
S

SRBIJA91

pre 8 dana

Neznam po cemu je tolki optimizam ovde da Srbija mora da gazi sve redom? Jesmo sporo igrali protiv Slovenije, ali malo je falilo da povedemo ili da brze izjednacimo, to je fudbal. Vise boli kad jedan SMS ne trci, jer zbog njegove greske svi udaraju na Piksia!? Bolje igrace nemamo, pa da je na klupi Jirgen Klopp, SMS ne bih trcao nazad! Igraci moraju da daju 101% dok sudija ne svira kraj utakmice. Naravno da statistika nije na nasoj strani i da su sanse sada vec minimalne protiv jedne Danske. Kad se setim samo svetskih strucnjaka, Curica, Muslina, Tumbakovica, neki su tada govorila najbolje o njima, a oni su ta generacija sto su nam stvorila sporu igru… zasto nas savez ne dovodi najbolje trenere sto mogu da kazu da imaju neku trofeju iz lige petice!? Kako kod budu, ako dobijmo Dance, to ce biti teska utakmica i nece nam dati opet utisak da smo ih zgazili i opet ce mnogi biti razocarani, a ako ne uspemo onda naravno svi po selektoru itd. Ali i da ode Piksi, ne vidim da ce neko doci sto ima neki jak CV… za kraj, orolvi, dajte sve od sebe… SMS aman trci covece! Mitre samo guraj kao i do sada, mora da udje… hrabro momci, pa sta bude bude. Vidimo se na stadionu.
А

Ако неће да

pre 8 dana

Трчи.назад, не треба га више звати! Није бог, пуно бољих играча од њега су прошли кроз репрезентацију!
s

srecno

pre 8 dana

nismo verovali ni protiv portugala pa su nas iznenadili, samo hrabro i srecno momci.
B

Batistuta1

pre 8 dana

Oni ne ulivaju ni pokazuju ni malo volje da žele proći grupu.Kakva god da je taktika,kakav god da je selektor on nije kriv sto im se ne igra,obični pozeri,nqbedjeni milioneri i neznalice.To treba sve poterati,odvratni su.
L

Ljubičić Bratić

pre 8 dana

П о т о п
Г

Гоеостас

pre 8 dana

Убацим обавезни Сашу Лукића да уживамоммимункафићиђам
R

Radee

pre 8 dana

Realno bolje je da je poveo sve igra i nase lige, oni bi makar imali zelju da ginu na terenu, da bi ih neko zapazio da naprave neki transfer. Ovi su svi obezbedjeni, nemaju volju da igraju, jedva cekaju da idu na more, da se suncaji.
R

Realnost

pre 8 dana

Fudbal se i igra na pobede,to mi što kalkulišemo,uvek nam se vrati,ali kako ne treba.
V

Vanecious

pre 8 dana

Nije istina! Piksi kaze da mi pobedjujemo kada je najteze!
K

KoRn

pre 8 dana

Они и чекају потоп да већ у среду у заврнутим розим шорцевима на плажама и јахтама уз томпусе и шампањце објављују сторије за инста

Duka33

pre 8 dana

Pa potop ocekujemo I sada
S

Svašta

pre 8 dana

Na koju foru su Englezi i Francuzi kvazi najveći favoriti? Nemaju pojma
D

Djuro Pucar

pre 8 dana

Ako kanis pobijedit, ne smijes izubit!
T

Tempo

pre 8 dana

Што би се рекло, напад ће да обезбеди 0:0, видећемо шта ће одбрана да уради :D
G

GeOs

pre 8 dana

Hahaha, bravo !
T

Tomaš ue

pre 8 dana

Mi smo toliki mazohisti..pa to je neverovatno..evo ja 40 godina..cekam..da uradimo nesto..i uvek razočarenje..malo sam se ohladio..od Antica..al opet pomislih..kad dodje Piksi..posle Portugala..ajde..a i sami znamo ko nam vodi fss..necemo Vidica..necemo ozbiljnost..sta reci za Ramba Petkovica..najveca sramota ikada..pa nije Bog macka..mag santac mu rekao..posle utakmice..gde je namestio 2 i dao jedan..da je pogrresio 2 luta na sredini terena..a gospodin mu rekao istinu..da je pogresio onaj..koje njemu dao diplomu..e ti vode nas..po receptu jos jednog maga..Djorica..nemamo igru..taktiku..igraju oni sto ne zasluzuju..i da ne davim vise..jednu istinu da kazem..menjali bi sve medalhe kosarkasa..Djokovica..vaterpolo..odbojku..za jedno finale u fudbalu..to i vidite sami..pune kafabe..puni trgovi..stadion nikad puniji Srba..a oni na terenu..najjlosija reprezentacija..najgori trener i najgori savez..i kad bi usli u finale..mislim da bi srušili celu Srbiju..ja prvi..toliko volimo fudbal..al na zalost..ne znamo..
B

Bata kanda

pre 8 dana

Mi i Hrvatska sigurno prolazimo ali kroz vrata aerodroma
C

Comi81

pre 8 dana

Ako ne možeš ni jednu da pobijediš od 3 utakmice onda ne zasluži da ideš dalje!
K

Kadu

pre 8 dana

Portugal je 2016 imao tri neresene u grupi i bio treci a na kraju postao sampion Evrope
c

cuj Kadua

pre 8 dana

On poredi Srbiju i Portugal hahahaaahah festa
s

salesman999

pre 8 dana

copy sfrj, srj, scg, srbija - paste ep 2024. uvek isto. ne vredi se nervirati vise i pratiti ove sto ih zabole za reprezentativni dres. dosta je bilo.
f

fss kamarila

pre 8 dana

Istorija ce se ponoviti i sledeci put jer jagnjece brigade, poslusnici i uhlebi u i oko FSS-a jednostavno NE ZNAJU i NE UMEJU bolje.
Y

Yeahh

pre 9 dana

Bice potop. Kao i uvek. Nismo za dalje. Gledajuci druge reprezentacije i koliko su brzi, konkretnjji i intensivniji od nas... Kao da je drugi sport. Piksi je limitiran a selekcija ekipe fizicki limitirana. Treba nam iskusniji trener i druga selekcija ekipe, mladji i brzi igraci. I da se igra isti sistem u svim elekcijama.
P

Panko

pre 8 dana

Apsolutno se slažem. Mi smo sasvim prosečna ekipa sa apsolutno nerealnim očekivanjima. Naš mentalitet je neka vrsta patologije za proučavanje.

darkobabic930@gmail.com

pre 8 dana

jel imas brze i mladje igrace?
P

Papps

pre 8 dana

Zaista je tako. Možemo biti manje kvalitetni od nekih reprezentacija ali je stvarno neverovatno da smo jedini narod i jedina reprezentacija koja ne trči dok ne primi gol. I tako decenijama. Ja skoro 50 imam, šta sve nisam doživio u sportu, košarkaši, odbojkaši, vaterpolisti,nekada radost, nekada tuga, nekada ponos i pored poraza....ali OVI u kopačkama se ne mijenjaju. Mijenjaju se selektori, države, himne ali indolentnost i nedisciplina u našoj reprezentaciji se ne mijenja. I to nam je postao zaštitni znak. Stvarno nemam objašnjenje. Jeste savez truo, jesu menadžeri u sve upleteni ali da nemaš petlju da igraš DECENIJAMA je stvarno neobjašnjivo.
O

Onako pitam

pre 9 dana

Ako nekako izvucemo iks sa Danskom,a Engleska dobije Sloveniju sa golom razlike, ko je onda treci mi Ili Slo?
S

SrbijadoTokija

pre 8 dana

Onda se gleda gol razlika, najbolje da izgube 2 razlike. Takođe navijamo za poraz Albanije, da Hrvatska, Mađarska i Škotska ne pobede
O

Onako pitam

pre 8 dana

Pa I mi I Slovenija bismo onda imali gol 2 boda I gol razliku -1, sta se onda gleda, broj datih Ili primljenih golova, zuti kartoni...?
S

SrbijadoTokija

pre 8 dana

Mislim gol razlika pa broj postignutih golova, ako je i to isto onda broj žutih
M

Milos92@

pre 8 dana

Idemo kuci onda. Mora da se pobedi da bi isli dalje. Od srca im to zelim al nisam veliki optimista, al neka se ponove mecevi protiv Norveske i Portugala.
D

Druze

pre 8 dana

Ne moze se proci sa 2 boda.
B

Bombona

pre 9 dana

Pa ovo je neki nas maximum i ne treba ih kuditi da igramo stalno na svetskim i evropskim prvenstvima i sta bi vise , a veco prolascima iz grupe tesko sa ovom ekipom i ovim trenerom ali bas bas tesko!
D

DrMr.

pre 9 dana

Jedva čekam dan kad će doći neko na mesto selektora ,pa da vam svima ugodi. Ni na jednoj utakmici nismo bili nadigrani da je na svakoj utakmici realizovana po jedna šansa drugačije bi se pričalo. Mnogo negativnih komentara .Izgleda da bolje nismo ni zaslužili ja prvi da sam igrač i da čitam ovo ne bi se ni trunke " zalagao" više.
P

Pa aaaa

pre 8 dana

Iskreno svi graci sa takvim stavom i treva da se vrate kuci, nek ppuste one koji ce da grizu 90 minuta pa nek izgube i 3:1 nema veze....
S

Samo realnoo

pre 9 dana

Naš problem pored trenera koji ne zna da radi svoj posao, su i spori igrači. Imamo najsporiju transformaciju iz odbrane u napad i obrnuto uz Hrvate na celom turniru. A savremeni fudbal se apsolutno zasniva na brzini. Samo po toj trci će nas Danci razbiti, a gde su ostali parametri igre. Naša jedina šansa je bunker i da čekamo neki prekid napred za nas, slobodan udarac ili korner, pa sad, kolike su šanse za tako nešto.
M

MarkoSni

pre 9 dana

Zasto bi bilo ko posle 100 sansi, poverenja, podrske davao bilo kakvu sansu ovoj naprednoj reprezentaciji? CIME SU JE ZASLUZILI. Ubedljivo najgori, najruzniji, najsiromasniji fudbal igramo, Piksi je pukao od Madjarske, Austrije, Rusije, Svacarske, izvukao sa CG i Bugarskom, i sad trazi podrsku. Da ima obraza jos danas bi otisao.

darkobabic930@gmail.com

pre 8 dana

a ko si ti tebi bilo ko da se pravda,jel si igrao neki put fudbal ili bilo koji drugi sport,tesko
k

kolodin

pre 9 dana

Srbija ima strašnu ekipu ,80 %evropskih selektora bi poželelo bar 6-7 igrača Srbije u repki koju vode.Stojković je amater što se tiče trenerskog posla.Plasman na prošlo svetsko prvenstvo su obezbedili igrači na individualni kvalitet i doprinos stručnog štaba i selektora je 10%,.
j

jojo

pre 9 dana

Da ali ti nisu na spisku. Radonjic. Erakovic......
Н

Не претеруј

pre 8 dana

Којих 6-7 наших играча би пожелели сви селектори?! Можда Влаховића, који баш ништа није показао у ове две утакмице. И кога још? Евентуално, али евентуално Павловића....
f

fontana9

pre 8 dana

strucni stab ,salis se , pa kako moze nesto da im pokaze Djorovic,sta kako se udara,ma ne zajebavaj se.
p

podesen

pre 8 dana

Piksi je teski amater,ali sto je najgore,ne zna da ne zna,a misli da zna.Nije opasno kad znas da ne znas,tada slusas pametnije ako ih imas.Opasno je kad ne znas a mislis da znas sto je slučaj sa ovim preplacenim iz pasipoljane.
d

dusan belivuk

pre 9 dana

turisticki u dojcland

ГОШЋА

pre 9 dana

Ma Piksi nije trebao uopste da ih pusti da treniraju od pocetka turnira. Sta ima da treniraju, neka idu malo sa zenicama u provod na neko pivce, kobasica…Uvek se pokazalo da svaka ekipa koja propusti neki trening pred vaznu utakmicu i imaju slobodan dan izgube taj mec. Mada i kad malo bolje razmislim ne bi nama ni 100 treninga pomoglo, poraz od Danske nam ne gine, a ne bi me cudilo ni da Slovenija pobedi Engleski
P

Pedja108

pre 9 dana

Ja sam i pre EP rekao da cemo zavrsiti takmicenje posle prvog kruga. Kao sto su Englezi napisali, Piksi je najgori trener od njih 24 na EP. Mi sa njim ne mozemo nista da uradimo, covek se ne razume u taktiku, formaciju, igra uvek i stalno na isti nacin. Nama je jedna prosecna Slovenija pravila problem sa presingom, a kamoli Danci. Mi smo uzeli bod, vise srecno, ali su prevazisli moja ocekivanja. Nas problem je sto bi trebala da se podmladi reprezentacija, a mi nemamo zamene. Tadic nije vise za ovaj nivo fudbala, kao ni SMS, Lukic, Gudelj. Greota je Zivkovic i Kostic igraju krila, a Birmancevic sedi na klupi. Nemamo igraca koji je sposoban da protrci po krilu, uleti pred gol i da gol.
A

A sta drugo nego

pre 9 dana

Potop
S

Skaut Vlach

pre 9 dana

Selektore slobodno pozovite nekog kolegu, skauta mladog, nekog ko analizira igru sedite 2 sata napravite plan, ovo ovako bez organizacije i plana ne vodi nicemu. Provereno znam 2019 kad smo postali prvaci Evrope u odbojci, skauting je decko radio koji nije bio uopste sa ekipom i to pro bono da pomogne svom kolegi prvom skautu. Poenta price kad se ujedinom dobri smo u svemu, daj covce opasulji se, jedan Anceloti ima 10 pomocnika, ti vodis i motivises , pomocnici smisljaju i prave, igraci isporucuju. Tako je u fudbalu vrhunskom vec 20 godina, procitajte knjigu Ser Aleksa Fergusona, covek nema problema sa egom da kaze svi znaju bolje od mene zato su mi i pomocnici!
e

eeh

pre 9 dana

Ne moze to. Piksijev ego ne bi izdrzao da slusa nekog boljeg od sebe. Piksi je najbolji u svemu i to tako mora ostati makar se reprezentacija raspala i popila 15 komada od Danske.
L

Lazeta

pre 9 dana

U Kataru je problem bila odbrana, ovde je problem napad. Sve je problem osim selektora.
R

Robert Lewandowski

pre 9 dana

Piksi nakon Danske: Znate kako uspeh je i otići na EP nakon 24 godine, ja sam svoje obecanje ispunio samim plasmanom na EP. Danska je odlična i iskusna ekipa i taj skandinavski stil nam nikako ne lezi. Ostaje zal za propustenim sansama, ali to je fudbal. Slikajte ovo i videćete da ce isto to izjaviti. 🤣
H

Heey

pre 9 dana

Danska je velesila. Zamalo pobedili mocne engleze. Ja sam prvi trener nakon 20 godina koji je srbiju odveo na EP (nece reci da smo samo tu jer sada ucestuju 24 ekipe)
f

fifa

pre 9 dana

ahahhahahahahahahahahahahahahahahahahabahahabahahahahahahahahhaahahahahahaha,bukvalno
О

Отписани

pre 9 dana

Не разумем зашто називате неке репрезентације аутсајдери. Словенија и Камерун нису аутсајдери, већ добре и дисциплиноване репрезентације. Испада као да смо ми европска и светска фудбалска сила... А не можемо поштено ни да се саберемо, већ се увек одузмемо...
R

Robert Lewandowski

pre 9 dana

Garantujem da bi neki malo ozbiljniji trener lagano prošao ovu grupu, ako ništa bar kao 3. Nikolić ili Milojević bi 100% prošli ovu grupu. Piksi više ne zna gde udara, a oni mu produžili ugovor... Bolje da su mu sredili neku fotelju kao Sapicu, ionako odlično pokušava da manipuliše ljudima i ima politički način izražavanja. Ipak, izgleda ćemo morati i u narednim godinama da gledamo ovu tugu i neorganizaciju na terenu. Ne znam kako im nije žao da nam fudbal ovako propada... Bićemo na nivou San Marina uskoro...
a

asdja

pre 9 dana

Bas tako. Ljudi su previse ostrasceni kada pricaju o reprezentaciji jer ona predstavlja spoj dve mnogima najbitnije stvari - Srbija i fudbal. Realnost je da individualni kvalitet nemamo i da je on u padu vec godinama. Sistem nikad nismo ni imali. Mi smo reprezentacija kojoj je neki realan domet kvalifikovanje na EP ili SP. Prolazak grupe je vec uspeh, a sve nadalje samo faktor srece.
G

Gosttt

pre 9 dana

I ponovo ce biti isto
D

Dexaman

pre 9 dana

Jasno je šta će biti...vec viđeno
I

Igorgost

pre 9 dana

Nakon Katara, mediji ispinovali ljude da je najnormalnije da Piksi posle blamaže (sa 12. najskupljim timom biti medju tri najgore reprezentacije na Svetskom) ostane selektor i da dobije novi milionski ugovor. Vetovatno će i sada uraditi isto.
D

Delija NBGD

pre 9 dana

Pa svako prvenstvo koje pamtim je tako. Ta treca utakmica uvek odlucuje i onda dodje neki Saciri, Kejhil i kuci. Posle izjave "dali smo sve od sebe, ovo je novo iskustvo, idemo dalje" i tako u krug. Voleo bih da dobiju i da prodju ali.. ne znam. Piksi ce onda ostati, sve ostaje isto manje vise. Nekako bas nemam nikakav osecaj za reprezentaciju dok se cela Evropa hajpuje i jedva ceka svoje utakmice. Eto, mogu reci da mi je nekako sve zgadjeno.
K

Kleo

pre 8 dana

Bravo za komentar, tuzno zvuci, ali kada je Jovic dao gol bukvalno se nisam ni radovao. S jedne strane ocigledno volim svoju zemlju i iz sveg srca navijam za nju, a sa druge strane ako kojim cudom prodjemo grupu slusacemo ovu prevaru Piksija kako se busa u grudi narednih godinu dana, iako bi i taj prolaz dosao sa sramotnom igrom. Suma sumarum, on i igraci poput Sergeja su mi zgadili reprezentaciju i ovaj Euro.
A

Aleksandar FR

pre 9 dana

Momci moraju da ulaze u ovu utakmicu kao da je finale, ništa drugo. A to znači trčati pametno jer nije bauk ako ne daš gol u prva 20 minuta. Umrtvi utakmicu ako umeš, onemogući da Danci igraju kako umeju, vrebaj svoju priliku i - zabij. Nadam se da ćemo videti Samardžića na delu. Napred Srbija!
M

Mujagic

pre 9 dana

Vlahovic umesto Mitra, Gudelj umesto Lukica, Lazar u sredinu, Birmancevic umesto Zivkovica….SMS i Gacinovic na tribine ako moze ikako
C

Cirkus

pre 9 dana

Vlahović umesto Mitra, Gudelj umesto Lukića 🤣🤣🤣🤣
t

ti si lud

pre 9 dana

gudelj hahahhahaha
I

Igorgost

pre 9 dana

Vlahovic i Mitar za 150 minuta nisu uspeli da daju gol, prvi bio neprimetan drugi promasivao zicere kao Lukaku. Jović je uspeo za 60-ak minuta da postigne gol. On je zaslužio da buse startni špic u trećoj, a ova dvojica nek se dokazuju sa klupe.
M

Mujagic

pre 9 dana

Cirkus - tako je, da malo nesto pratis skapirao bi, Vlahovic u isturenog spica umesto Mitra (a ne ovo povuceno desno sto je igrao), Mitar klupa i zadnjih pola sata udje…
c

cecina cera

pre 8 dana

Anastasja ti li si.
o

ocigledno

pre 9 dana

pa potop
M

Mina m

pre 9 dana

Samo što smo tada znali da damo gol a sada ne
P

P

pre 9 dana

Ko je lud da bude drugi i ide na Nemačku? Mislim da će nas Danci pustiti, ako vide da u 80. minutu gubi Slovenija. Portugal, Turska su smešne ekipe u odnosu na Nemce
м

мислим

pre 9 dana

да се поклапамо и са оном групом где је Белгија, нек неко напише ако зна, тако пише на софаскор
G

Gostimirko

pre 9 dana

Pustice nas Danci da bi izbegli Nemačku, tako što ce ispasti sa EP🤣🤣🤣 Sa 2 boda nema sanse da idu u 1/8 finala kao treceplasirani.
P

P

pre 9 dana

Sve zavisi, biće dosta reprezentacija sa 0, 1 i 2 boda i većim minusom gol razlike. Znaće se skoro sve do dana meča
G

Gostimirko

pre 9 dana

Evo i ova grupa gde Poljska zavrsi opciju da se moze proci dalje sa 2 boda, ostaje jos ona gde Škotska i Hrvatska i to je to.
@

@Gostimirko

pre 9 dana

Decko, odakle 2 boda???????
P

Pero p.

pre 8 dana

Sta lupate pa Austrija,hol.,i francuzi već po tri boda i skoro da samo hrvati i albanci mogu biti treći sa bodom
G

Gostimirko

pre 8 dana

Dečko Danska ima 2 boda, a priča se o tome da će pustiti Srbiji da ne bi isli na Nemačku. Pričamo o prolasku Danske sa 2 boda.