Komentari na vest

Čemu nas uči debakl Škotske?

G

Gosty

pre 11 dana

Uci nas da nije svako za Eura i da ga treba vratiti na 16 reprezentacija.
Z

Zoran 91

pre 11 dana

Glupost, Škoti i sa ovim porazom mogu kao npr drugi ići dalje. Dobiju Madjare i Švajcarce i imaju šest bodova, Onda su sigurno treći ili drugi i sumnjam da će biti mnogo trećih sa 6 bodova.

Vojvođanin

pre 11 dana

Nema rezultata bez stranaca u reprezentaciji, sve koje imaju u sastavu svoje igrače neće imati nikad rezultat
t

tuneki

pre 11 dana

pa nemci nemaju strance,svi su rodjeni u Nemackoj
K

Kejn

pre 11 dana

Racunica je takva da nam treba bod protiv Danske i pobeda protiv Slovenije. Ne izgleda nemoguce al opet kao da to nije za nas.
V

V. Bulatović

pre 11 dana

Polako, ne bih ja škotski poraz još uvijek nazivao debaklom. Bar dok ne vidimo šta će nama da urade Englezi. Jer ako su nama Švajcarska i divlji Kamerun onako davali golove, ne bih se iznenadio da Englezi utrpaju i više od 5.
J

Jambb

pre 11 dana

Odbrana bokova nam je kriticna
N

NoleGost1

pre 11 dana

Mi relano nemamo sta da trazimo protiv engleza, i ako su ti isti momci pokazali protiv portugala u lisabonu sta mogu. U padu smo od sp i to je to, nesto normalno u fudbalu za sve negativce ovde. Protiv engleza izbeći debakl ili jos gore povrede i ajmo dalje. Onda slijedi najteza utakmice vjerovali ili ne protiv slovenaca, to ce biti psiholoski teska utakmica protiv ekipe koja nema sta da izgubi i ganja 3 bode da bi eventualno prosla kao treća dalje. tu utakmicu MORAS dobit, onda ides na dance u 3 utakmici na sve ili nista. + nema vise one političke priče kao naprimjer protiv swicaraca kao dodatni psihološki faktor. U tu utakmicu sa najveĉom borbom ulazis pa sta bude. Ako se u prvoj utakmici fižički i psihički potrošiš, teško onda protiv slovenaca.
V

Vdusan

pre 11 dana

Cemu nas uci? Jesmo li mi narod koji moze kolektivno da uci i da nesto novo usvaja? Pamti li iko nasu poslednju pobedu nad Danskom? Je li Slovenija totalni autsajder, na nivou Gibraltara? Na osnovu cega smo mi toliki optimisti da Dansku jedva i da spominjemo? Austrija nam spakovala golova koliko je pozelela.
U

Ujka Zitko

pre 11 dana

Pa Skoti sinoc prosli osto ko i mi protiv Brazila.Ni sut na golu😂😂😂😂
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 11 dana

Наравно да не би било добро да сутра прођемо "као боси по трњу". Али чак и да не дај Боже прођемо тако, нема посебне филозофије! Победиш Словенију и Данску и прођеш као други у групи! А и са 4 освојена бода пролазиш можда и као други, а као трећи 100%... Према томе, дабоме 😉 Срдачан спортски поздрав! СРБИЈА 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
F

Fakerica

pre 11 dana

Matematika na jednom mecu za ishod Grupe je Malo bez veze... Dacekajmo prvo kolo da prodje pa da se nesto kaze... Po vama je sad savet Piksiju da uvede i preostale golmane... Kakav Tadic i Mitrovic...
k

kalabaaaa

pre 11 dana

A ludak Strale Pavlovic je pre neki dan rekao kako bi voleo visok presing na Engleze. Evo Skoti su igrali visoko na Nemce pa vidimo kako su zavrsili
H

Hidzuama

pre 11 dana

Druze kakav presing Skota?? Pa u 5oj minuti su se vec uvukli svom golmanu u krilo. Oni su dosli s ciljem da se brane i nisu uspjeli
L

Laker

pre 11 dana

Decko je pametno rekao, ako planiramo bunker kao protiv Brazila primamo 100% bar 3komada
D

Džukela klasična

pre 11 dana

Prolazimo dalje kao prvi u grupi, 2 pobede i nerešeno
K

Kaze

pre 11 dana

Da, ali u mu*ima jedne žene! Mi da smo sami u grupi ne bi bili prvi, da lupom nogom o du*e ako prođemo grulu kroz iglene uši.
N

NR

pre 11 dana

Da ce i nas da opletu!
2

24.232

pre 11 dana

Uci mas da su losiji, a da su onda jos dobili i crveni karton. Valjda bi nas naucio nesto da su oni pobedili, a ne sto se desilo ocekivano?