Komentari na vest

Čemu nas uči debakl Škotske?

G

Gosty

pre 3 dana

Uci nas da nije svako za Eura i da ga treba vratiti na 16 reprezentacija.
Z

Zoran 91

pre 3 dana

Glupost, Škoti i sa ovim porazom mogu kao npr drugi ići dalje. Dobiju Madjare i Švajcarce i imaju šest bodova, Onda su sigurno treći ili drugi i sumnjam da će biti mnogo trećih sa 6 bodova.

Vojvođanin

pre 3 dana

Nema rezultata bez stranaca u reprezentaciji, sve koje imaju u sastavu svoje igrače neće imati nikad rezultat
t

tuneki

pre 3 dana

pa nemci nemaju strance,svi su rodjeni u Nemackoj
K

Kejn

pre 3 dana

Racunica je takva da nam treba bod protiv Danske i pobeda protiv Slovenije. Ne izgleda nemoguce al opet kao da to nije za nas.
V

V. Bulatović

pre 3 dana

Polako, ne bih ja škotski poraz još uvijek nazivao debaklom. Bar dok ne vidimo šta će nama da urade Englezi. Jer ako su nama Švajcarska i divlji Kamerun onako davali golove, ne bih se iznenadio da Englezi utrpaju i više od 5.
J

Jambb

pre 3 dana

Odbrana bokova nam je kriticna
N

NoleGost1

pre 3 dana

Mi relano nemamo sta da trazimo protiv engleza, i ako su ti isti momci pokazali protiv portugala u lisabonu sta mogu. U padu smo od sp i to je to, nesto normalno u fudbalu za sve negativce ovde. Protiv engleza izbeći debakl ili jos gore povrede i ajmo dalje. Onda slijedi najteza utakmice vjerovali ili ne protiv slovenaca, to ce biti psiholoski teska utakmica protiv ekipe koja nema sta da izgubi i ganja 3 bode da bi eventualno prosla kao treća dalje. tu utakmicu MORAS dobit, onda ides na dance u 3 utakmici na sve ili nista. + nema vise one političke priče kao naprimjer protiv swicaraca kao dodatni psihološki faktor. U tu utakmicu sa najveĉom borbom ulazis pa sta bude. Ako se u prvoj utakmici fižički i psihički potrošiš, teško onda protiv slovenaca.
V

Vdusan

pre 3 dana

Cemu nas uci? Jesmo li mi narod koji moze kolektivno da uci i da nesto novo usvaja? Pamti li iko nasu poslednju pobedu nad Danskom? Je li Slovenija totalni autsajder, na nivou Gibraltara? Na osnovu cega smo mi toliki optimisti da Dansku jedva i da spominjemo? Austrija nam spakovala golova koliko je pozelela.
U

Ujka Zitko

pre 3 dana

Pa Skoti sinoc prosli osto ko i mi protiv Brazila.Ni sut na golu😂😂😂😂
К

Ко би реко чуда да се десе

pre 3 dana

Наравно да не би било добро да сутра прођемо "као боси по трњу". Али чак и да не дај Боже прођемо тако, нема посебне филозофије! Победиш Словенију и Данску и прођеш као други у групи! А и са 4 освојена бода пролазиш можда и као други, а као трећи 100%... Према томе, дабоме 😉 Срдачан спортски поздрав! СРБИЈА 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
F

Fakerica

pre 3 dana

Matematika na jednom mecu za ishod Grupe je Malo bez veze... Dacekajmo prvo kolo da prodje pa da se nesto kaze... Po vama je sad savet Piksiju da uvede i preostale golmane... Kakav Tadic i Mitrovic...
k

kalabaaaa

pre 3 dana

A ludak Strale Pavlovic je pre neki dan rekao kako bi voleo visok presing na Engleze. Evo Skoti su igrali visoko na Nemce pa vidimo kako su zavrsili
H

Hidzuama

pre 3 dana

Druze kakav presing Skota?? Pa u 5oj minuti su se vec uvukli svom golmanu u krilo. Oni su dosli s ciljem da se brane i nisu uspjeli
L

Laker

pre 3 dana

Decko je pametno rekao, ako planiramo bunker kao protiv Brazila primamo 100% bar 3komada
D

Džukela klasična

pre 3 dana

Prolazimo dalje kao prvi u grupi, 2 pobede i nerešeno
K

Kaze

pre 3 dana

Da, ali u mu*ima jedne žene! Mi da smo sami u grupi ne bi bili prvi, da lupom nogom o du*e ako prođemo grulu kroz iglene uši.
N

NR

pre 3 dana

Da ce i nas da opletu!
2

24.232

pre 3 dana

Uci mas da su losiji, a da su onda jos dobili i crveni karton. Valjda bi nas naucio nesto da su oni pobedili, a ne sto se desilo ocekivano?