Komentari na vest

Čekajući Sergeja

N

Nikola Boščić

pre 7 dana

Selektor NIJE motivator, jer je opsednut svojom igračkom *veličinom* i kao takav nema ideju kako treba igrati ili odigrati. Zato mu se igrači po terenu vuku kao geometri i igraju kukavički, tromo i beskrvno protiv nikad slabije Engleske.
S

Sg88

pre 8 dana

Sve je to predvideo Muslin,i znao da od njega nema nista

Zinho86

pre 8 dana

S obzirom na njegovu konstituciju i brzinu (sporinu) prirodno je da igra CMF ili DMF. Znači stabilnost,čvrstina,odbrana,završni pas. On nije sposoban da odigra box to box veznog igrača i ne znam čemu poredjenja sa takvim tipom igrača. To što je odigrao u Laciju je druga priča,bio je i mladji, a ima i do uigranosti sa saigračima,njemu je bio više podredjen tim.
j

jsd

pre 8 dana

prestanite lupetati o SMS. On je za sve ove god u reprezentaciji pruzio kao sto bi svaki igrac iz Super lige Srbije. Ama bas nicim nije zasluzio poziv mistera.
G

Gost1230

pre 8 dana

Autor ovog teksta traži od SMS golove i asistencije, pa ako toga nema, ovaj ne valja. S. Milinković Savić obavlja i druge poslove, odnosno uloge na utakmici, te je ovakav prikaz učinka ovog igrača krajnje pojednostavljen i jednosmeran, bez sagledavanja složenosti fudbalske igre.
M

Miksea

pre 8 dana

Matić-Ilić-Samardžić, ispred Tadić-Mitrović(Vlahović), pa dar-mar bi pravili.
M

Miksea

pre 8 dana

Džud Belingem je sve ono što smo očekivali da će SMS biti.
Z

Zemljak

pre 8 dana

Šta vi pišete neznalice, pa po svim portalima Sergej je najbolje ocenjeni naš igrač protiv engleske, a bolje je ocenjen i od polovine engleza! Sramota za tekst nigde veze sa realnošću a kamo li poznavanjem fudbala.
L

Likovi

pre 8 dana

Neverovatan lik.Zna da igra ko baba neka.A nekad svudgjje po terenu.Generalno tip je gotovan da mu se serviraju lopte a da on samo napravi jedan potez i to je to.Defitivno sada je vreme za klupu a na njegovo mesto Ilić ili Tadić.Pa nek ulazi od klupe više će doprineti i biće svežiji.
G

Gost...

pre 8 dana

Imao je Sergej i dobrih partija u reprezentaciji, ko tvrdi drukcije nije iskren. Ali cinjenica je da je najmanje od svih igraca pokazao protiv Engleske i treba da pocne na klupi. Ja bih napravio tri izmene u odnosu na mec sa Engleskom. Mladenovic umesto Kostica koji je zavrsio EURO zbog povrede, Ilic umesto Sergeja i Tadic umesto Vlahovica. Vlahovic do onog suta iz okreta pred kraj meca bio mozda i gori od Sergeja, Mitrovic mi je delovao korisnije na terenu. Pritom Slovenci ce se braniti i protiv ekipe koja igra bunker Mitrovic ne dobro resenje ako pokusamo da ih probijemo sa centarsutevima. Sportski pozdrav!
m

marios

pre 8 dana

ne dirajte mi Sergeja....videćete vi pljuvači
Š

Škrabotina

pre 8 dana

Dečko je jedino kriv što nije Zizu. Lik od 185+ cm bi jedino kao takav bio bolji nego što je sad. U Laciju vidjeno: ako ima vreme da se šepuri, uz dva legolomca i četiri sprintera da mu čuvaju ledja, on je car. Tadić slična priča. I Piksi je bio takav, zato nikad u Evropi nije mogao da bude standardan u ozbiljnom sastavu. Ako hoćeš najbolje od Sergeja: 4-3-3 sa Belićem i Maksimovićem da trče i rade za njega.
P

Prcko33

pre 8 dana

4-2-3-1 , pixi-u (namjerno malism slovom, trenerski ne zasluzuje bolje) 3god trebalo da skapira da nam ova formacija pa je skapirao, pa onda alibi kao nesto pokusao i krenuo i sada se budala vratila na isto da nas dokrajci, ali bar je shvatio da Sergej i Tadic ne mogu zajedno... Nadoce mu sve to, ali kada razjebe ovu odlicnu reprezentaciju!
A

Auslenda

pre 8 dana

Kada moze Tadic da greje klupu, Mitrovic ili Pavlovic...zasto nebi mogao malo da se odmori SMS ? Zar on mora da igr au startnih 11 ? Jel se secate kad smo svi pljuvali Muslina zato sto nije ga zvao ? Ispade covek u pravu ! Gde da ga stavis ? 6icu ne voli da igra ? 8icu isto ne ! 10tku on nema strukturu i tehniku za desetku ! Krajnje vreme je malo da odmori.
I

Ivanovic,Tadic vs menadjeri i Sergej.

pre 8 dana

Onaj prvi gol ide na dusu i Sergeju jer je zakasnio da zatvori da zatvori prostor za dodavanje lopte stvarno nemogu da shvatim sta Piksi dokazuje neku strogocu na Tadicu a igra mu 5. puta losiji i sporiji Sergej nemogu vise da se nacudim selektorima kao da neko na silu gura Sergeja i namewrno pravi losu atmosferu.
S

Street Fighter 4C

pre 8 dana

Mi smo ratnicka nacija u smislu borbeni itd, tako smo svuda ostvarali uspehe. Dzabe znanje ako se ne boris fanaticno. Sergej je dobar igrac ali veoma ne borben boljhe reci deluje ne interesivan. To mora da pormeni, ali tesko.
Š

Škrabotina

pre 8 dana

Demagoška bajka. U fudbalu smo uvek bili baletani bez herca. Kad iskopaš Lazar i Miloša da kopačke navuku onda trućaj o vojnicima i ratu.
D

Daj faul

pre 8 dana

Bas zato sto gledamo borbenost pre znanja, zato i kasnimo za fudbalskim svetom! Hoce neko da mi kaze da je Rodri brz, da pravi po ko zna koliko sprinteva itd!? Ne brate, nista od toga, ali Rodri mnogo zna !! Kod nas se pogresno tumaci znanje kao i brzina koja je najvaznija za fudbal…

LazZo Petkovic

pre 8 dana

Najveća prevara od igrača !
N

Neznanje kao odlika!

pre 8 dana

Sraman da sramniji tekst ne postoji. Nije mi jasno kako možete ovako da lupate i pišete. Sergej, u reprenzetaciji ima ulkogu čoveka koji se žrtvuje za ekipu. Vi niste videli odlučujući pas, a šta je sa defanzivom, sa požrtvovanjem, šta je sa "loptama" koje su oči imale, a saigrači to ne mogu da isprate. Pljujete i 14 km pretrčanih, sramno!
L

Lazio bacio

pre 8 dana

Voleli ga vi ili ne, razumeli se mi u fudbal ili ne... Decko je precenjen. Da je toliko dobar prodao bi se on iz Lazio-ja odqvno za 100000, ali realnost je Arabija. A realno znamo kakva je to liga i da moze da se poredi sa nasom domacom. Meni nista ne radi pozitivno za tim kad igra za Srbiju. Decko samo trci po terenu, nekad imam osecaj da on ne kapira da treba da igra "jace" kad igra za drzavni tim. Deluje odsutam. Njegova realnost jeste osrednji klub. A nase je da se lozimo.
K

Kako da ne

pre 8 dana

Može da se poredi sa našom domaćom 🤣🤣🤣 imaš 4 vrhunska kluba sa vrhunskim igračima. Ja bih rekao da je liga daleko jača od Francuske gde imas 2 normalne ekipe a ostalo boranija. Al Hilal bi razmontirao Juventus ne bi im bilo jasno ništa. Kulibali bi pojeo Vlahovića za doručak, Kostić ne bi prešao pola terena. Lion i Marsej bi razmontirali isto
S

Svašta

pre 8 dana

Evropski fudbal je mnogo propao. Dovoljno je reći da Kostić igra u Juventusu, takođe i Vlahović a Jović u Milanu. Tuga
Р

Радамел

pre 8 dana

Против Словеније треба почети без Влаховића и СМСа.
T

Thetox17

pre 8 dana

Stvarno mislim da Sergej dobar fudbaler,ali kao sto je Tadic bio na klupi,tako i on isto,sa klupe i cao.Mali Ilic je pokazao vise kao rezerva.Upravo Belningem tip igraca koji je slican njemu,kada ne ide u napadu,u odnrani grize,uklizava,provocira.A on kao ludcina jedan pas spoljnom,peta,a onda 5 pogresnih pasova,nijedan duel,nikakv plus.A zbog njega se zrtvuje jedan ofazivni,a to je u ovom slucaju Tadic.
S

Sve po planu

pre 8 dana

Pa mi jedam pas nismo vezali do ulaska Tadica onda Piksi vadi Mitrovica jedinog koji moze fizicki da izdrzi duel igru sa defanzivcima Engleske Jos da dodam da Slovenija nije nimalo naivna reprezentacija sa odlicnim i brzim napadacima ako tako nastavimo sigurno se vracamo za Srbiju sve po planu sdelektora Piksija.
D

Dunster brigada

pre 8 dana

Svi vi pljuvači SMS, jel ste pratili kako je igrao u Laciju ili ne? Dečko je bio ubedljivo jedan od najboljih veznjaka Serije A i liga Petice to svi treneri kažu. Da, tačno ie da Lotito ludi nije hteo da ga proda za manje od 100 milki jer pogledajte kakve ćuskije sada "vrede" te pare, SMS je za njih izmislio fudbal. Da i dalje bi dominirao da mu nije istekao ugovor u Seriji A. Da, postigao je više golova protiv ekipa iz vrha Serije A nego Vlahović i Jović zajedno iako je zadnji vezni a ne napadač. Da, dominira i u Al Hilalu i uz Mitrovića je najbolji igrač tima. Ono što on igra je ZADNJI VEZNI i napada iz prikrajka i druge zone. Da, SMS i Mitar igraju u Arabiji al uz Tadića su opet ubedljivo najbolji reprezentativci, čak bih rekao da su i Mladenović i Živković bolji iako igraju u Grčkoj od pola tima koji igra u ligama petice. Pozdrav i pobeđujemo Sloveniju rutinski, samo ako se poslože momci na pozicijama na kojima treba da igraju.
R

Retro

pre 8 dana

Haha zadnji vezni a nula oduzetih loptu na utakmici, prolaze pored njega kao pored Kamena Haha a da Dominira u arabiji Haha samo sto ne pratim to
D

Dunster brigada

pre 8 dana

U reprezentaciji Srbije ne igra zadnjeg veznog to i jeste problem
K

KIMI 85

pre 8 dana

Niko njega ne pljuje, svi se slazu da je dobar igrac ali je precenjen u smislu da mu je nametnuta cena i status koji nije realan. To sto je on najbolji u Laciju bio koji tad pored Imobilea nije ni imao bogzna kakvog igraca nekog boljeg kvaliteta, nista je znaci. U LS kad je Lacio bio zadnji put, nista pokazao nije. To sto su ga treneri izabrali za najboljeg veznog te godine opet nista je znaci, statisticki jeste bio najbolji ali fudbal je timska igra. Gde mu je tim bio te godine? Lako je igrati kad ti je sve podredjeno, kad imas toliku slobodu u ekipu gde sigurno skudeto nije imperativ i gde si prva zvezda. A on sigurno nije zadnji vezni, ni kod Inzagija nije bio ni kod Sarija.. To sto je dao toliko golova, nije njegov posao. Dobar igrac jeste, top klasa veznog nije.

Veliki plan Piksija.

pre 8 dana

Nasi najbolji igraci odseceni falio je upravo Tadic da veze sredinu dok imamo u igri Mitrovica a kad se vadi Mitrovic i tek onda ubacuje najbolji Srbski veznjak to ti izgleda kao da od govana pravis pitu eto tako je Srbija delovala do ulaska Tadica ni sredinu da prodjemo svako ispucavanje Rajkovica bila je poklon lopta za Engleze a non stop smo ispucavali duge lopte
N

Nikos1988

pre 8 dana

Mi treba da igramo neku varijantu 3-6-1, sa dijamantom u sredini, gde ce Gudelj igrati ispred odbrane, Ilic i Lukic kao dva centralna vezna i Sergej ili Samardzic ispred njih, sa Vlahovicem u spicu, Mladenovicem i Birmacevicem po krilima
M

MitroGol će dati Gol

pre 8 dana

LOŽIMO SE LOŽIMO GAS PO CELI DAN SELEKTORE ZAIGRAJ 4-4-2
n

niszvezda

pre 8 dana

Koga će da stavi na desnog beka, Mijailovića, Spajića, Živkovića...? Jedinu dvojicu koji su mogli da igraju tu poziciju on nije poveo...
G

Gagi197

pre 8 dana

Momak klasa za onog balvana Mitrovića i kvazi kapitena
C

Cirkus

pre 8 dana

Da nema Mitrovića, Srbija ne bi učestvovala ni na jednom SP ni sada EP
G

Gagi197

pre 8 dana

Hahahaha duhovito,pravi cirkus
q

qwertyyy

pre 8 dana

Kad se sjetim da su pisali da ce u Real.
k

kojotski

pre 8 dana

Engleski mediji najveće ocene dali Sergeju i Lukiću, posle toga Blekiju i Pavlovicu... Verovatno se ne razumeju u fudbal...
N

Naopako

pre 8 dana

Bez SMS bi bio potpun kolaps u igri 100% to sto je imao 2-3 pogresna pasa nije nista. Imao je 2 kljucna pasa iz kojih je mogao gol da padne, to sto su nasi napadaci nule to je druga prica. Zatvorio je mnogo prostora na sredini da bi Lukic mogao da se razmase. SMS i Tadic su imali ukupno 3 kljucna pasa iz kojih je morao bar jedan gol da padne ali sipak. I onda vam je svima SMS kriv zbog ona 2-3 pogresna pasa. SMS stalno trci otkriva se ali igraci ga uopste ne prate jer su prespori i ne koriste ni 20% njegove igre bez lopte.
A

Alex20

pre 8 dana

Ma sto posto,jel bio i Bambi Tosic ocenjen takodje?Mozda i Samed Bazdar?
P

Prcko33

pre 8 dana

Opet naivno prepucavanje , i neiskusno opisivanje ! Toliko se prati taj fudbal , a da toliko narod ne moze da prepozna i vidi nista ! Od kvalifikacija za svjetsko ja pricam ovde da nas Pixi unisti , da je zalesno u kojoj formaciji igramo, i kako bezidejno djelujemo! Sta ce Sergej u ovoj formaciji , Pixi mu ogoli sve nedostatke ? Co'ek je odlican igrac,jedan od rijetkih koji "zna fudbal" ali kako i gdje ocekivati njegov pas? Napadaci spori, bokovi neupotrebljivi kome on da gurne taj zavrsni pas ? Da igramo sa 4 pozadi, da bocni igraci napadaju i traze loptu u prostor Sergej bi bio najbolji igrac reprezentacije , ovako bez igre i smisla zalosno je ista ocekivati od njega !
K

KIMI 85

pre 8 dana

Sve je ok da ga volite ili ne, ali decko je precenjen. Igrao je u Laciju gde je imao apsolutnu slobodu, nikakva jurnjava za skudetom, LS ako se izbori super, ako ne nema veze.. Sto ga Simone nije doveo u Inter ako je vec bio najbolji veznjak tad? Sto ga Juve nije pojurio a trebao im je vezni bas tad? Napoli? U tim godinama ides u Arabiju, zbog para? Pa nece biti, imao je dobru lovu u italiji. Mozda je i mogao da ode u jaci klub, da napreduje ali ga je neko precenio, da li njegov menadzer koji je samo gledao da se sto vise ugradi oko provizije da bi mogao da placa alimentacije, ili onaj Lotito sto ne zna da pojaca ekipu za LS ali zato zna da preceni svoje fudbalere. Sve u svemu, imao je potencijal da postane ozbiljan igrac, daleko od toga da je los, ali je precenjen.
Q

Quaresma 1234

pre 8 dana

Cudi me da mali Samardzic ovoliko trpi nepravdu. Posle pljujemo malog Pavlovica sto nas je odbio.
T

Tropa

pre 8 dana

Je li to onaj igrac za koga ste pre godinu-dve pisali kako vredi 100 miliona i da Lotito nece da ga pusti ispod toga?
T

Tako ie

pre 8 dana

Tačno je da Lotito nije hteo da ga proda za manje od 100 milki. Jel ste gledali vi uopšte kako je igrao SMS u Laciju?
T

Tropa

pre 8 dana

@tako je Malo mi je cudno da igrac takvog kalibra u Laciju vredi 100 miliona, a u reprezentaciji ne vredi ni milion.. Mozda ti znas nesto sto ja ne znam, ako gresim, ispravi me
s

serMudro

pre 8 dana

...jao jedva čekam utakmicu da se selektor umili najboljem od najboljoh da ga stavi od početka prosto.mi nedostaje ono njegovo pipkanje lopte u mestu i mrtva gestikulacija gornjim ekstremitetima poput saobraćajca u raskrsnici u punom špicu, samo mu pištaljka fali da duva... ...zadužili nas ljudi, pa neka se sad istresaju ko da im je babina prćija... Bre bagro jedna, od stare slave se ne živi ko ne natopi majicu znojem neka ide sam, sram vas bre bilo...nema pjančenja i bahanalija kao u Kataru pa ste nervozni...bolje stara zasluga da šeta i češe tojaš nego nova nada da gine na terenu ma ko on bio i kako se zvao !!! A presvetlog gospodina najboljeg i najspremnijeg ćemo videti sad kod Murinja kako se busa da je on neko domu...gejić mali...
N

Ne moze drugacije

pre 8 dana

Ajde Sergej dje ti je taj Krajiski gen, to hocemo da vidimo, borbu o zelju pa ce doci i talenat do izrazaja!
P

Pep

pre 8 dana

Muslin je bio u pravu sto se tice SER Geja

Fear The Beard

pre 8 dana

Rajkovic-Spajic,Milenkovic,Pavlovic-Gacinovic,Lukic,Ilic,Samardzic,Mladenovic-Tadic-Mitrovic.
x

xxz

pre 8 dana

Najveca prevara od igraca!
R

Rajko889

pre 8 dana

To nisu uspeli da odgonetnu ni Mladen Krstajić, ni Ljubiša Tumbaković, evo ni sad Dragan Stojković, ovaj deo stvarno zvuči kao dobar vic...
Š

Šid

pre 8 dana

SMS nije fudbaler očekivanog nivoa. Tehnika odlična ali je mnogo teretan. To je nivo da eventualno pobedimo Slovence. Za velike smo mnogo spori, predvidivi. Protiv loših Engleza bez prave šanse.
D

Druga mišljenja

pre 8 dana

Čisto da se zna, na sofascore je Sergej najbolje ocenjeni igrač na utakmici protiv engleske.
M

Miksea

pre 8 dana

Kada je imao 100 alibi pasova od noge do noge prvom iza sebe, bez izgubljenih lopti jer sve vraća unazad, najviše besciljno pretrčanih kilometara 13, duplo golo
Ж

Жоржо

pre 8 dana

Кад је одушевио?! Муслин је био управу 100%!
D

Dedadakaze

pre 8 dana

Sine,mnogo si spor...kanis se da das loptu ko gladan na sranje...
d

dragan stojkovic pixi

pre 8 dana

MITROVIC. VLAHOVIC. SMS MLADENOVIC. ILIC. LUKIC. ŽIVKOVIC PAVLOVIC. VELJKOVIC. MILENKOVIC RAJKOVIC
R

Realni

pre 8 dana

Čovek više izgubi lopti,upropasti šanse, nego što nešto pozitivno uradi. Nikakav igrač.
S

SS Lazio

pre 8 dana

Sergej je igrao skoro na svom maksimumu protiv engleza. Ne zaboravimo, da bez obzira ne to sto nisu odigrali lepo, englezi barem znaju kako da "zatvore" utakmicu. Englezi su jaki cak i ako ne igraju dobro i mnogo kvaliteniji igraci imaju problem da pokazuju svoje kvalitete protiv njih. Igrac sa najvise pretrcanih kilometara, sve sto je imala Srbija opasno po gol engleza proslo je kroz njegove noge bez obzira sto na momente je delovao nonsalantno. Takodje, Sergej kod Inzagija i kod Sarija (u Saudiji ne pratim) je igrao u veznom redu ali sa desne strane medjutim utakmicu je zapoce na levoj strani. Kasnije je presao na njegovu prirodnu poziciju medjutim bilo je perioda kada je igrao iza napadaca. Verovatno po instrukciji Piksija.
s

salesman999

pre 8 dana

Sergej je najbolji primer naseg najveceg problema koji datira jos iz vremena Jugoslavije - najbolji igraci fantasticni u klubovima, a ocajni u reprezentaciji. Previse i predugo da bi bila slucajnost.
V

Vau

pre 8 dana

Od Danske gubimo glatko. Sa Slovenijom, ne očekujem ništa. Kada mi ništa nismo napravili protiv fizički istrošenih Engleza, koji su dali gol i čekali kraj, jer oni planiraju finale i ništa im ne znači 4-0 ili 5-1, Slovenci i Danci su za nas još teži rebus, jer neće biti opušteni kao Englezi.
M

Maharaja

pre 8 dana

Čovek je zločin koji traje u reprezentaciji.
B

Blvkbz

pre 8 dana

Gospodine Joksicu, prestani da blatis reprezentaciju i pravis spletke. Dajte novinari malo optimizma. Kakvi su ovo vise tekstovi i to pred najbitniju utakmicu.
M

Mikac678

pre 8 dana

Sergej ima svoje mesto u timu na kojem mnogo bolje igra ali mora Vlahović da bude na klupi, a zašto Vlahović mora da igra u prvom timu je velika misterija i onda imamo ovo što imamo. Nama nema pomoći dok nam ne bude selektor stranac sa autoritetom jer ove kombinacije mora ovaj, mora onaj da igra ne vode ničemu.
1

1975gost

pre 8 dana

Ako nas sreća pogleda pa se pored Kostića povredi i SMS, Živković i Gudelj. Možda i prođemo grupu!
B

Bar Kohba

pre 8 dana

On je do sada u reprezentaciji jedno veliko nista. Toliko se bura dizala, hvalospevi pravili, novine o njemu pisale, lik ode u Arabiju i zatamni jos vise. Muslin je njega davno procitao i sve obrazlozio. On je klasican menadzerski igrac na relaciji Kezman i Ramadani. Samardzic greje klupu, a klasa za ovoga. Njemu je mesto medju rezervama i maksimalno 15-20 minuta da mu se da i da zagreje zadnjicu, ovako je beskorisni maneken. Ne smatram da nema talenta, ali je ispricana prica vise puta.
M

Maljko

pre 8 dana

Ne moramo da pobedimo da bi isli dalje
U

Umesto

pre 8 dana

Njega Samardzic
F

Fakti

pre 8 dana

Lako je za Sergeja, hocemo li mi docekati "najboljeg igraca" reprezentacije? Valjda bi najbolji igrac treba da resava ove velike utakmice? Ako je najbolji.
R

Retro

pre 8 dana

Haha cekajuci. Limit sa njim plasman I to je to. Relano guraju ga kao da je vucicev sin,drugo objasnjenje nekam
M

Mile83

pre 8 dana

Dve najbolje tekme koje je repka odigrala, protiv Norveške u Oslu i protiv Portugala u Lisabonu treba prekopirati. Upitno je da li i ko treba igrati. Ilić je jako dobar igrač i trebao bi svakako da igra, sa njim imamo kakvu takvu kreaciju na sredini. Lukić bio solidan protiv Engleza, ali nije toliko kretivan, ali je jedini iznosio loptu. Sta raditi sa Sms-om je pitanje. Tada u Oslu Ilić je bio odličan. Gudelj je katstrofa igrač, ali on jedini od ovih srednjaka ima skroz defanzivne karakteristike. Ne znam da li je Ilić sam dovoljan za kvarenje protivničke igre. Ali protiv Slovenije bi svakako morali biti ofanzivni. Postava iz Osla sa Sms-om na klupi mi se čini kao idealna. Trojka na sredini Ilić, Lukić i Tadić da budu veznjaci a ovo drugo nista ne dirati.
B

Bio sam na utakmici sa Engledkom...

pre 8 dana

...i stvarno nije realno ovo sto se pise i komentarise. Ovo je drugi put u zivotu da ovde komentarisem. Sramota kako pljujemo i mrzimo sami sebe. Zivim preko i toga ovde nema, ni u kom sportu ili bilo cemu. Kad je najgore oni podrzavaju i navijaju. Englezi su nas tu pre svega pobedili. Napunili stadion, jedno lose slovo nisi mogao cuti da kazu o sebi, ceo dan po gradu i na stadionu. Iako imaju i oni razloga za nezadovoljstvo. Mi ne trebamo druge protivnike i neprijatelje do sebe samog. Sergej je igrao dobro i dao sve od sebe, kao i svi ostali momci. Vodjenje saveza i strucni stab su oduvek problem, ali naravno mi ce mo pljuvati igraca. Konkretno Sergej nije dobro iskoriscen, pogresna uloga. Kostic je katastrofa u reprezentaciji vec dugo, isto lose iskoriscen, gura se u nesto sto nije u stanju da igra. Molim vas da prestanete sa pljuvanjem. Pljujete smai sebe ljudi, kako to ne shvatate. Bog nam svima pomogo i dao razum da bi se ujedinili.
0

01

pre 8 dana

isti ti englezi kada budu ispali u nokaut fazi ce sami sebe pljuvati najzesce, mislim na narod i to je svuda isto, isti ti Nemci kod kojih ti zivis su pljuvali svoj tim kada nisu prosli grupu u Rusiji i da ne nabrajam dalje. Sto se ovog propaliteta Sergeja tice to i vrapci na grani znaju da je menadzerov igrac i da jednostavno mora da igra i zbog toga je Muslin i otpusten a on je jedini dao najbolju definiciju Sergeja
g

guldk

pre 8 dana

Pa prijatelju neci oni u svojoj zemlji da promovisu autosovinizam, to rade po malim zemljama gde im odgovara. Ovde to rade decenijama pa nije ni cudo sto pljujemo sami sebe
G

Gott

pre 8 dana

Tadić i Mitar moraju igrati a ostale neka Dragan kombinuje kako mu volja.Svi su prosek.I dajte malo hrabrosti pokažite u napadu.Niste znali kako se zovete u prvom protiv Engleske.Kasno shvatili da možete protiv svih.Potcenili ste se
t

trtrtr

pre 8 dana

pravo mesto za njega je van tima
S

StavNormalnogGradzanina

pre 8 dana

Nikada neću navijati za reprezentaciju duha koji lebdi! Gremo Fantje!
S

Statler

pre 8 dana

Bedno. Baš bedno. Ni ja nisam njegov fan ali nikad ne bih navijao za protivnika. Navijam za Srbiju, političari su prolazni.
O

Onako01

pre 8 dana

Sergej pas unazad Milinkovic. Pa dal piksi vidi sta on radi dečko???Dal je Piksi tako radio dok je igrao?? Pa jel relno da covek dobije loptu na polovini protivnika,bez cuvara na ledjima i pasom iz prve,vrati loptu u svoju zadnju liniju, bez zelje da je zaustavi, obradi ili nedaj Boze gurne napred. Takav nam ne treba.
V

Vojtila

pre 8 dana

Taj SMS mi se nikada nije sviđalo. Ja nisam stručno lice za te stvari ali on je sav bezvoljan, trom, spor
E

Egomanijak

pre 8 dana

Ljudi kada igra Tadic i deset nebitnih likova protiv Slovenije?
K

Konta 7647

pre 8 dana

Jedini SMS-ov problem je to što nije igrao za jedan od dva režimska kluba. To se ne oprašta. Tako su nekad filozofirali i za Tadića, Laneta, Baneta...
S

Sherlocked

pre 8 dana

Pre ce Godo doci dok mu ovaj pogodi poziciju.
S

Setite se

pre 8 dana

Gospodina Muslina. On nije hteo sergeja pa su to izmislili kao razlog da ga sklone iako nas je odveo na svetsko prvenstvo u Rusiji. Dostojanstveno je otisao a dzaja, bjeka, zeka i slicni su doveli Krstajica koji nas je usrecio
V

Vau

pre 8 dana

SMS treba da igra ali kao zadnji vezni i da ne prelazi pola. Jedan od najboljih igrača u Seriji A
d

drmrq

pre 8 dana

Zato jer je lenj ili ne ume da prepozna trenutak kad treba da napadne prostor/trči. Eto i zbog toga verovatno nikad i nije ostvario transfer u neku od top ekipa jer on prosto nije top fudbaler. On bi bio top fudbaler da se rodio dosta ranije kada se igrao sporiji fudbal i kada ti hrtovi poput Hendersona iz zlatnih dana ili Kantea nisu disali svaki sekund za vratom. Danas moraš da znaš i sa loptom i da si vredan u pogledu trčanja/fizičke spreme
M

Miki Gec

pre 8 dana

Danasnji fudbal je nista u odnosu na ono sto se nekada igralo. Sergej ne bi tada uspeo ni ovoliko koliko je sada napravio jer nekada takvi igraci nisu prolazili. A danas je jedan od cenjenijih u Evropi, nekoliko puta je bio i najbolji veyista Serije A, pre dvadeset, trideset godina bi o tome mogao samo da sanja.
S

Srdjan88

pre 8 dana

Sergej je pretrcao najvise od svih igraca na ovom EP do sada. Mora da je zato sto je lenj. Druga je stvar koliko je brz i da li je to trcanje bilo smisleno, a ocito nije kao ni Mitrovo koji se trosio na 50m od gola Engleske
V

Valbuena

pre 8 dana

Prosto i jednostavno, Vlahovica i Sergeja zameniti sa Tadicem i Pavlovicem koji ce hraniti loptama Mitrovica.
M

Manche

pre 8 dana

Najbolje za nas je pozvati Muslina i pitati ga za savet na kojoj poziciji korisiti Sergeja. Možda je rešenje na onoj na kojoj ga je i sam Muslin forsirao.
B

Boners

pre 8 dana

Muslin posle reprezentacije toliko zauzet da tesko da ce stici da odgovori.
В

Вук сиви

pre 8 dana

Колико је ко трчао је значајан податак, али је много битнији како је трчао. Неко може да претрчи и испод 10км али да буде много ефикасније и продуктивније по екипу. Милинковић 99% времена претрчи кроз лагани џогинг. Без убрзања, пресинга, притиска. Нама то не значи много. Митровић такође је постао потпуно бескористан за екипу. Човек мора у трепавицу да га погоди јер једино тако може нешто да уради на мечу. Нити трчи, нити излази у пресинг, нити напада простор, има проблема чак и једноставне лопте да одложи и настави напад. Углавном највише енергије троши на расправе са судијама, гестикулирање. Када га тренер замени он псује, негодује, прави гримасе а ништа на мечу није урадио. Тако је то када мора да се игра због старих заслуга.
N

Netačno

pre 8 dana

Protiv Švedske je postigao gol a niko ga nije pogodio u trepavicu. Mitrovića i Tadića ima da pravimo od blata
M

Ma idi begaj

pre 8 dana

A što neko drugi ne postigne gol. Što Jović i Vlahović ne postignu neki gol??? Svi udvajaju i udaraju Mitra jer znaju ko je najveća opasnost. Kad bi ova dva dunstera nekad postigla gol i Mitru bi bilo lakše. Ovako i protivnici znaju da kada udvojiš Mitra nema opasnosti po gol. Isto kao u košarci kada su udvojili Bogdana, kraj priče, Gudurić ništa neće da pogodi jer je nesposoban i nema onu stvar
B

Baš kontra

pre 8 dana

Protiv Crne Gore je izbacio Savića i postigao velemajstorski gol, takođe sledeći napao prostor i dao gol, takođe protiv Švedske pre nedelju dana od njega krenula akcija, napao prostor i dao vrhunski gol. Niko ga nije pogodio u trepavicu (kamo sreće da jeste) Šta ti gledaš?
P

Pedja557

pre 8 dana

Ne treba da igra ni jedan ni drugi. Tadicevo vreme je proslo i stizu ga godine a SMS nikada u repki nije pokazao nista. Pricao Muslin, al dobi stiklu.
G

Gostina

pre 8 dana

Vilo pljujete Tadica pojma o fudblu nemate!
J

Jovca49

pre 8 dana

Poslednji poziv da stigne pravi SMS.
S

Sever73

pre 8 dana

Koji crni poziv,pa on je obučan balvan(menadžer igrač)zato je Muslin platio zbog toga što je shvatio da je nula od igrača!!!
A

AlTrio

pre 8 dana

I sad vidite zašto mali Pavlović odlučio za Nemacku. I Samardzic se kaje verujem. Mi jednog Tadica ignorisemo da bi troje lenjivaca igralo bez ikakvog učinka,saudijci al hilal plus loknica frizurica.
P

Pedja557

pre 8 dana

Bravo na komentaru!
D

Dadada

pre 8 dana

Sigurno je zbog toga izabrao Nemačku. Dečko se oseća švaba eto zašto je izabrao
T

Tadija Madija

pre 8 dana

Pre će Srbija dočekati Godoa nego Sergeja.
R

Rezime

pre 8 dana

Piksi je bio smeker, tehničar, dribler,paker a sad sa drvo igracima tipa sergej, mitar, vlahovic hoce nesto da uradi. Pa to Engleski fudbal 70tih nije imao. Ne zaboravite Muslin kad postao selektor i odveo nas u rusiju kostić i tadić igrali u spicu a ne sad kostić i živković da jure krila. Da su oni u špicu a iza lukić,ilić,samardžić mi bi bili ose,ovako mrtva igra,kao u šahu bez dinamike ikakve.
G

Gost RS

pre 8 dana

Baš ćemo ga dočekati sad kada igra u pustinji. Osim ponekog bljeska on 95% igra u zoni komfora, ispod radara, prvom do sebe. Neko je napisao defanzivno odgovoran, ja mislim da danas svaki vezista mora biti defanzivno odgovoran, njegov doprinos se očekuje u napadu.
s

sale brat

pre 8 dana

EP nije mesto gde ti nekoga mozes da cekas, sms sa ovakim pristupom ne moze da igra u 11 i tacka pas unazad tako mogu i ja da igram kreacija nula, nama Lukic prvo poluvreme najbolji igrac jer krpi gudelja pozadi trci za dvojicu jer sergeju treba po ure da se vrati, protiv slovenaca ilic i lukic od starta mozda ispred njih samardzic da imamo krezciju u spicu pored mitra da igra jovic ili birma da rasire stopere njihove
K

Kdhdhdhhd

pre 8 dana

Kakav crni jovic! Kad je ulazio ,nisam mogao da verujem koliko se ugoijo. Tadic mu doda loptu on ne primi i jos se smeje. Iritantan lik
M

Marko1105

pre 8 dana

Da li bilo ko u Srbiji misli da je Slavoljub Muslin lud? ili ne daj Boze neznalica? Ozbiljan covek i ozbiljan trener koji je shvatio da Sergej nema pojma i da mu ne treba. Mozda za klupu, kao 1 od 26...a i to je upitno. Manite se njega. Sergej out. Trci kao muva bez glave. Isti ucinak bismo dobii i da je tih 14km trcao oko terena za vreme utakmice. Ucinak je bitan i odgovornost. Nego, hocemo li konacno videti Tadica i Mitrovica napred? Ili je Vlahovicu neko garantovao startnih 11 na ovom sampionatu, a bio jedan od gorih protiv Engleske? #samopitam
D

Dachazvezda

pre 8 dana

Na žalost, SVI su mislili da je Muslin neznalica i napadali ga SVAKU utakmicu i pored toga što nas je odveo na prvenstvo!!! Jer je NAMA na zalost jedino bitno da kontriramo i da smo protiv.. nekoga, nečega... sami protiv svih i sve slične IDIOTSKE parole.
N

Nebitan63

pre 8 dana

Neznam ovde su svi selektori.Dajte ljudi malo pozitive budimo uz nase igrace,podrzmo ih da prodju grupu.Piksi odlucuje ko igra a ko ne , uostslom sa njim smo i bili na SP i evo sada na EURO.Zar nije milina slusati himnu Bozje pravde i uzivati.Mnogo puta smo bili samo posmatraci velikih predstava.NAPRED SRBIJAAAA
E

Eseks

pre 8 dana

Na euru nisu samo liliputanci,bosanci i montegrini..Nisu ni ribari sa baltika kao ni maltezani i irci..Malo je falilo i da bugari odu umesto nas.
G

Gost2323

pre 8 dana

Jedna od najgorih igraca ikad sa partijama koje prikazuje, a gledajuci kakvo povjerenje uziva kod svih selektora...sem Muslina, koji je izgleda bio upravu sto ga nije zvao. A zbog njega je i otjeran.
B

Boners

pre 8 dana

Koga trenira Muslin poslednjih xy godina?
G

Gost2323

pre 8 dana

A koga su to vodili ili vode poslednjih xy godina veliki znalici poput Krstajica, Tumbakovica, pa i Piksija? I sta su napravili od bilo koga? SMS igrac za male utakmice, cim je pritisak, nema covjeka. Protiv Engleza nije dosao ni po jednu loptu, trcao okolo i mlatarao rukama samo.
D

Dap

pre 8 dana

Cekaj me, ja sigurno necu proigrati.
P

Par l'amore comica tu

pre 8 dana

SMS.... Spor, trom, ne agilan, ne agresivan ne odgovoran, ne disciplinovan, previse greska..... Nije ni za 10-ku,8,-micu, a ni za 6-icu... Sa navedenim karakteristikama koje ne poseduje a koje su prototip modernog srednjaka nema sta da trazi na ozbiljnoj sceni... Jedino sto ima je Lucidnost, pa to ima svaki peti igrac malog fudbala u skolskom....

Mickeeey

pre 8 dana

Ne pismen 🤯
S

SB

pre 8 dana

SMS se ceka vec 5 godina, ali nikako da zazvoni
M

MilosBg

pre 8 dana

Muslin:"Jesam li Vam rekao?"
A

Asistent

pre 8 dana

Pa mi stalno nekoga cekamo,te Vlqhovic da proradi,te Tadic,te SMS i na kraju cekamo da neko drugi pobjedi nekoga za nas da bi prosli grupu....Hajde ljudi budimo realni,svaki plasman na EP iliSP sa ovakvom ekipom je USPJEH!!!
M

Milošpfk

pre 8 dana

Sve pohvale za ideju novinara.
N

Navijac88

pre 8 dana

Da bi dočekali Sergeja on mora imati sa kim da igra Belingema ima Rajha Fodena itd.Modric ima Kovacica Bojovića itd. A SERGEJ Gudelj (žuti posle pola sata) Lukić defanzivi vezni koji ne ume da ukliza igracu Ilić (teraju ga iz Torina) Samardžić (jedva ostao u ligi) .Da ne govorimo o tome da svaki pas njihov ide stoperima a ne napred ili bočno. Žile i Kostić zajedno nemaju dva centarsuta. Mitar se šeta izmedju centra i šesnaest jer nema loptu na koju bi skočio (nema centarsuta ) .E gospodo i MARADONA iz najboljih dana bi bio u problemu da sve to poveže. A kad neko pretrci 14 km i normalno je da mu šut u 88 min.nije precizan.Inace na čitavoj utakmici bilo 11 šuteva Englezi 5 (2) okvir gola.Suma sumarum dečko se osporava od kada se pojavio a zašto odgovorite sebi meni je jasno.
В

Владан

pre 8 dana

у Италији неколико пута биран као најбољи везни.. носио Лацио на својим леђима.. а нама не ваља... па не ваља нешто у тренеру.. ваљда..
L

Laci

pre 8 dana

Da je neki igrac ne bi tamo bio 8 godina,već bi presao u juve,inter,milan ili englesku otisao. Lacio igra neobavezan fudbal kao ofk u bivsoj jugi i tamo su mu zvizdali xx puta.
L

Lazeta

pre 8 dana

A Tadic najspremniji igrac ove ekipe? Dobija zuti za pola sata jer ga prolazi Rajs kao cunja... Bravo za Piksija sto ga stavio na klupu i pokazao da je on glavni i niko drugi a ovaj da je pravde da leti iz rep pa neka pumpa ego tamo u Feneru sa Murinjom. Cuj da ti saigrac kaze ja sam najbolji igrac ove ekipe, pa to Messi 2012 nije izjavio bajo
I

Ivan3333

pre 8 dana

On i Mitar treba da ulaze iskljucivo ako se juri go.
V

Vulex

pre 8 dana

Da nije bilo one pete Sergeja protiv CG mozda ne bi ni otisli na EP. Ocekujem ozbiljnu partiju protiv Slovenije.

Bojank91

pre 8 dana

Ne radi se o tome da li je ili nije nikad nista uradio nego zasto to ne radi malo cesce? Prosto je nevidljiv protiv jacih rivala
B

Babakar

pre 8 dana

Samardzic umesto SMS,...

dfbdhehe

pre 8 dana

Dokle bre vise mi nekoga da cekamo??!!?!?! Je l treba ovde da igraju najspremniji kako fizicki tako i psihicki? Svaki put neki prokleti izgovori.
V

VeljkoArsa

pre 8 dana

Bas sam ove godine u srednjoj citao "Cekajuci Godoa", samo se nadam da cemo mi docekati pravog SMSa protiv Slovenije i Danske :)
0

090

pre 8 dana

NAJVECA PREVARA IKADA!!!ALIBI IGRAČ,PAS U NAZAD IGRAČ..JEDAN POTEZ U PET UTAKMICA..GDE SVI POMISLE TO JE TO..MEDJUTIM OPET SE CEKA NA SLEDECI POTEZ 5 UTAKMICA..NIVO LACIJA..LIGA KONFERENCUJE IGRAČ..TO JE TAJ NIVO..VUČE NOGE,TROM,SPOR..KATASTROFA JEDNA
N

Nije mogao

pre 8 dana

Šiljio je brke! A Vlaha malo kovrdžao kosu...
V

Veljko9

pre 8 dana

Sergej nije imao potez koji bi napravio razliku ali je odigrao korektno po mom misljenju, pogotovo u defanzivi. Greska je sto recimo Piksi nije probao Tadica pored spica a ne dva spica jer smo videli koliko je sposoban da zaustavi loptu i posalje kljucno dodavanje. Ali, najlakse je suditi posle tekme, Piksi je odradio dobar posao po mom misljenju a sada da ih vidimo u dve kljucne utakmice, Srbija🇷🇸🦾
D

Dexaman

pre 8 dana

Najprecenjeniji igrač u novijoj srpskoj istoriji...Učinak nikakav
B

BN100%

pre 8 dana

Na neki čudan način seća me na Dejana Stankovića u reprezentaciji.Ima kvalitet,ima ulogu,igra minute.Zašto se to ne vidi u rezultatu? Može da je do sistema,može da bude da prenatpan instrukcijama koje ne može da isprati.Kad si devojka za sve nema tu sreće.
F

ForlanDiego

pre 8 dana

Sergej opasno preti da preuzme od Predraga Đorđrevića titulu najiritantnijeg igrača u repstaciji ikada
D

Dragooo

pre 8 dana

Sta ako je pretrcao najvise sta nam to znaci ako je bez ucinka?? Ko muva bez glave, cuj pretrcao najvise. Pa pretrci najmanje ali daj 2-3 dobre lopte napadacima da postignu gol.
D

Dušan Tadic

pre 8 dana

Ja sam najbolji igrač na svetu svih vremena,svi ostali ne možete ni čarape da mi perete,zaslužio sam bar deset zlatnih lopti
P

Peki30

pre 8 dana

Ne razumem ovoliko price oko njega, svakako je bolji od Gudelja. Eto nek se proba sa Lukicem i Ilicem, ne vidim da je losiji od njih, ali hajde. Eto lukic, ilic i tadic, da vidimo. Opet mislim da je Sergej pismeniji i od Lukica i Ilica i da zna bolje da iznese loptu i kreira napad, mada stoji da to jos nije to da ne radi to. Dosta je slican Pogbi, takticki nedefinisan, realno je CM i ne vidim sto ne moze igrati uz jednog DM i napred Tadica
H

Hannibal

pre 8 dana

Sergej je samo jedan korektan timski igrač, ni više ni manje od toga. Tvrdio sam to još dok sam ga gledao u Laciju i dok su se objavljivale pompezne najave o transferima vrednim stotinak miliona Evra. Iako talenat nikad nije bio sporan, reč je o suštinski prosečnom igraču, ni po čemu boljem ili gorem od Mijata Gaćinovića ili Saše Lukića, sa tom razlikom što je Gaćinović pokretljiviji i polivalentniji, a Lukić defanzivno superiorniji i generalno odgovorniji. Verujem da je postojao trenutak u Sergejevoj karijeri kada je mogao da načini iskorak i uskoči u "prvu ligu" evropskih vezista, ali se to propustilo predugim ostankom u prosečnom italijanskom klubu bez prevelikih ambicija i sadašnjim odlaskom na fudbalsku periferiju kakva je neverovatno slaba saudijska liga. Sergej i ovakav može da bude od koristi, samo ne treba očekivati da bude novi Piksi, Tadić ili na primer Vlada Jugović.Bilo da počinje u startnih 11 ili ulazi sa klupe, Sergej mora da igra ZA igrače bolje od sebe, baš kao što to rade Saša Lukić i Ivan Ilić. Dakle, pokrivanje prostora, skok-igra, precizni pasovi, uklizavanje, ubacivanje iz drugog plana...sve, osim organizacije igre i pokušaj liderstva, jer za to prosto nema kapacitet. I što pre to shvatimo kao nacija, tim bolje po nas, a i po Sergeja.
Z

Zasto

pre 8 dana

Zasto niko ne pise o Birmancevicu umesto Zivkovica? Videli smo i protiv Austrije i protiv Engleske da je Zivkovic slab fizicki za tu poziciju i nije agilan. Ako ce da igra pa utakmice da bi uputio jedan centarsut koji ne iskoristimo nema sta da trazi na terenu. Birmancevic usao i odmah se prica promenila.
C

Cer

pre 8 dana

Realno treba pisati o Birmancevicu kako je promasen poziv posto je i protiv Svedske i protiv Engleske izgubio svaku loptu koju je dobio. Nije to lako.
Š

Šta lupaš

pre 8 dana

Živkovića nijednom nisu probili, nijednom. Ovde su pričali ljudi da nema pojma i da će da duva promaja preko njegove strane, da Tripije ima motor u dupetu bla bla bla. Odlična partija Žileta, takođe je i ukrao loptu i poslao pas ka Mitroviću za gol
V

Veljko9

pre 8 dana

Zivkovic defanzivno odlican, odigrao flaster na Fodenu. Birmancevic do sada nije pokazao nista sem zelje u kojoj je izgoreo, dosta izgubljenih lopti i protiv Svedske napravio penal nad Isakom samo sudija nije video. Veliki je rizik pustiti ga od pocetka.
H

Hahahahaha

pre 8 dana

Čemu pljuvanje Živkovića? Dečko jedan od naših najboljih i najkonstantnijih igrača. Igra vinga a klasičan je krilni napadač, al igra sve što treba. Ne znam kada je neko Žileta uradio, prešao...
V

Vulex

pre 8 dana

Jedina pozitivnija stvar Birme u odnosu na Radonju je sto se vraca nazad, u napadu obojica hodajuce izgubljene lopte
B

Bljed

pre 8 dana

Birma ima sve, a nema nista, kao Lucic iz Zvezde. Pogledaj ponovo mec, Birma nista nije uradio. Zile takodje tanko za top nivo, Sergej,Lukic ista prica limitirani
L

Laker

pre 8 dana

Samardzic Tadic Ilic Lukic i u spicu Vlahovic, manite se ovih Arapa!
P

Par l'amore comica tu

pre 8 dana

Upravu si. Svako ko je pratio sampionat vidi da je to liga slabijeg inteziteta. Evo npr juce Karasko ubedljivo najslabiji kod Belgije , evo I Broz kod Hrvatske...kvalitet ima ali utakmice slabijeg inteziteta su ih unazadile....
N

Ne baš

pre 8 dana

Stanču najbolji u Rumuniji, Kante najbolji u Francuskoj
D

Dzi

pre 8 dana

400 miliona evra igrac, toliko je skup da su barsa hteli da ga kupe ortacki po pola, ali lotito zapeo 500 miliona i milijardu od narednof transfera i propade posao, kezman cekao proviziju od 100 miliona... Velik igrac, jednom imao gol i asistenciju protiv kjevo verone... Sad mu je malo pala cena...
P

Pun gasss

pre 8 dana

SMS je preozbiljan fudbaler, on nije kreator napada (a vrlo dobro i to radi). To što mi očekujemo da igra pozicije koju mu ne odgovaraju su drugo. Dečko može jednim potezom da izbaci celu odbranu protivnika i stvori šansu za gol, u duelu prejak, tehnički odličan
Đ

ĐORKA F

pre 8 dana

Druže,ja nepamtim kad je on zamenjen,a ubedljivo najnekorisniji igrač na terenu.Stvarno je katastrofa da čovek igra bukvalno svaku utakmicu 90 min ,a da nema dve čitave lopte odigrane u napred...
P

Par l'amore comica tu

pre 8 dana

Jeli neodgovara mmmm..... A sta mu odgovara majke ti? Do sada najgori pojedinac, prilagodjavanje taktike njemu a on da je toliko odgovoran I da vredi igrao bi u Realu umesto Belingema a ne da ga ovaj otrese svaki duel....
M

MilosBg

pre 8 dana

Videsmo protiv Engleza da je upao u rupu koju su animaroti napravili za Boatenga nakon driblinga Mesija i nikada nece izaci iz nje. Moje je misljenje da se on oprostio od ozbiljnog fudbala, i samim tim klupa mu sleduje kada je vec sa timom, inace, ja ga ne bih ni pozvao.
U

Uegija

pre 8 dana

Gde je to pokazao i da li mi gledao isti fudbal koji on igra odnosno ne igra?
G

Godo

pre 8 dana

Svaki pas preko dva metra neprecizan, većinom protivnički tim dobija kontru, brzina na nivou ljudi 60+
S

Stami

pre 8 dana

čekajući Sergeja i slične njemu,ja ostarih a ne dočekah da nas fudbalska reprezentacija bar jednom obraduje.Zato mislim,samo ratnike treba pozivati u repku a ne manekene.
P

Paaaa

pre 8 dana

Jel si se radovao protiv Portugala, ja jesam i to mnogo!
A

Auslenda

pre 8 dana

@Stami Ratnike kao na primer :Tadica,Mitrovica,Pavlovica a ne Manekene Gudelja,Vlahovic i SMS
F

Fergusonjino

pre 8 dana

Mislim da je problem sto se od njega uporno ocekuje da igra kao ofanzivni vezni, a on je klasican centralni. Previse je spor i neagilan da bi igrao ofanzivnog veznog, sa svojim fizikalijama i pasom on bi trebalo da bude na sredini terena sa jos jednim centralnim veznim koji bi imao defanzivne zadatke, npr. Gudelj. Tadic je potpuno drugi tip igraca, klasicna 10-ka, ofanzivac. Njih dvojica mogu da igraju zajedno, ali samo pod uslovom da Milinkovic-Savic ostaje pozadi i dublje dok Tadic ide napred. To bi bila klasicna 3-5-2 formacija, nikakva nauka. Problem je sto je to previse tanko defanzivno protiv jakih timova i u tom slucaju umesto Milinkovic Savica bi morao da igra neko sa jacom defanzivom, tipa Lukic ili Ilic. Izgubili bi na kvalitetu pasa ali takve utakmice mi moramo da igramo na bunkericu pa sta bude.
Д

Дућа707

pre 8 dana

Нисам фан Сергеја засигурно, и када бих се морао одрећи некога умјесто Тадића, то би био он. Међутим, занимљив податак да је од свих играча, и наших и њихових, Сергеј претрчао највише против Енглеске, 13,9 километара. Доста труда и рада је уложио и био је веома дефанзивно одговоран.
L

Laker

pre 8 dana

Slazem se ali se usrao, svaku loptu vracao nazad, cak i kada nije bilo presinga. Englezi fizicki delovali slabije u odnosu na nas, Ilic pokazao kako se igra i ako Gudelj bude igrao sledecu ja ne znam
A

AjmeSr

pre 8 dana

Sve opasno sto se desavalo na polovini Engleza on je izmislio. Imao 85% tacnih pasova igrajuci na njihovoj polovini protiv Rajsa i Belingema. Ali definitivno moze vise i bolje.
п

премијер

pre 8 dana

ко мува без главе. и ја синоћ претрчао 10км, лопте нисам пипнуо. није све у трчању, потребна је интелигенција.
P

Par l'amore comica tu

pre 8 dana

Pa ako je to toliko vazno zasto je 1:0, za englesku, zasto do ulaska Ilica I Tadica niti jedan kvalitetan napad Srbije.... Decko je muva bez glave, bez ucinka.
D

Driver 8

pre 8 dana

SMS je neshvaćeni genije. Njegove lopte uvek idu pogrešno, iza saigrača, predaleko od saigrača. Sigurno je problem u saigračima, ne u njemu. :)
D

Dzi

pre 8 dana

Tako je, nije sergej kriv oni su.
P

Pobesneli Maks

pre 8 dana

Imao je savršenu loptu u prostor iza beka i štopera, ali Živković nije prepoznao taj prostor, da jeste, sad bi smo pričali kako marstelnog igrača imamo u Sergeju
M

Miletaz

pre 8 dana

Slazem se, Birmancevicu dao loptu ovaj trci u igraca..
g

gost233

pre 8 dana

Ne, ne postoji nijedan ohrabrujuci podatak. Toliko sam ga branio i verovao u njega, ali on sve gori... Ako mu se ne igra neka kaze slobodno, ima momaka koji bi preorali teren za Srbiju
P

Pa vidiš

pre 8 dana

Da uvek pretrči najviše, samo ne preterano brzo... A ofanzivno...
b

brate moj

pre 8 dana

Ima podatak da smo mi i na SP najviše pretrčali, samo je negde valjda važno gde i kako trčiš, a ne koliko, moze i magarac da istrci 50km al kako...
f

fwefwef

pre 8 dana

najveca prevara u istoriji fudbala
P

Pustite mi komentar

pre 8 dana

Mozda se decku vise ne igra fudbal, nema cilj, nema zelju… mozda on hoce al kad bi neko drugi umesto njega trcao, a on da se zaliže na stranu i da bude broj na terenu… Nesto tipa kao Katai…samo katai ima talenat a ovaj NISTA.
E

Eeeeee

pre 8 dana

Sto bi rekli ovi klinci, ubacite Samardzica umesto Segreja. On ce da 'kao' pokida...
N

Nemanj94

pre 8 dana

Sergej, zlocin koji i dalje traje. Dokle vise ljudi...
M

MortenGamstRedersen

pre 8 dana

Kante je pokazao Sergeju kako se trči, iako igra u Saudijskoj ligi. Igrač utakmice sinoć, te uz to pretrčao 12km.
S

Ser Alex

pre 8 dana

Sergej je pretrčao protiv Engleske 14km
I

Ivan OL 91

pre 8 dana

Pa pogledaj koliko je Sergej pretrčao. Plus i ja bih znao nešto da pokažem da igram sa Mbapeom, Teom, Turamom, Dembeleom koji ne staju.
M

Mhm

pre 8 dana

Super pisali ste o Gudelju koji je najgori u reprezentaciji, a sad o Sergeju koji drugi najgori. Možete i o Piksiju on je treći najgori u reprezentaciji. Sregej ne treba da igra i tačka kao i Gudelj.
g

gontans9

pre 8 dana

gresis najgori je Kiksi,a Sergej je doktor fudbala
C

Comi1985

pre 8 dana

Zreo za klupu!!!!
i

ime gosta

pre 8 dana

Po cemu to ova 4 MORAJU da igraju? Ajde Mitar i Tadic i imaju neke zasluge, a cime su to Vlahovic i SMS zasluzili da MORAJU da igraju? Veciti talenti koji nikad nista nisu uradili, niti ce...
V

Veto123

pre 8 dana

Pa da, Vlahovic realno nista nije uradio. Jos uvek na nivou omladinaca, veciti talenat i to.. Au bre ubice Vas sueta i zavist. Pacijenti na sve strane
i

ime gosta

pre 8 dana

Da evo jako sam sujetan i zavistan... glup si ko ona stvar sto bi voleo da je imas izmedju nogu.
M

Miro32

pre 8 dana

Neverovatno je da uz gotovo konstantno najviše pretrčanih kilometara od svih na terenu uradi toliko toga malo korisno za tim u napadu...
K

Kako

pre 8 dana

Umišljeni znalci ne znaju da gledaju fudbal. Šta se očekuje od Sergeja da špartao 14 km najviše od svih 22 na meču. Napred sredina nazad. Nije on kriv što nema pore Tadića koji je igrao sam zadnjih po sata i Lukića donekle sa kim da odigra ako mora da bude momak za sve. Uostalom na Flešskoru je dobio 7 kao i Lukić 7.2.A kod njih ocenjuju vrhunski stručnjaci a ne ko ovi koji su šutnuli loptu 5 puta. Da ima neko sem Pavlovića iz odbrane da preda tačan pas unapred Sergej bi bio rasterećen kao centralni vezni bar tolko vraćanja nazad da ispravlja greške pola tima. Pixi to treba da vidi al očigledno mu treba dioptrija. Vozdra
K

Katastrofa

pre 8 dana

Taj decko je nedefenisan kao igrač i mi zbog njega imamo igru bez igre. Kao i Mitrovica u Vlahovića. Piksi je igrao kod Osima,imali smo xx centarfora klase od Pančeva,Radmila Mihajlovića Vokrija,itd,ali znalo se sam špic igra Zlatko Vujovića,ali sredina terena je bila bit Sušić, Dejo, Bazdarevic, Piksi,Robi, pa vodonose tipa Brnovica i Kataneca. I kod Miljanica i drugih dva trska centarfora nisu ikada igraki zajedno,a savremeni fudbal tek to ne trpi. Jos Sergej iza njih. Ubi boze.
J

Jvns

pre 8 dana

Da se pocne sa ekipom koja je igrala poslednjih 30 minuta protiv Engleza, samo Mitro umesto SMSa. Momak svaki put razocara, dokle vise da se gura da igra.
N

NoviSad021

pre 8 dana

A Mitrovic je odigrao fenomenalno?Po meni on i Sergej su odigrali katastrofa jedini
G

Gaginjo

pre 8 dana

Kada bi ga stavili na zadnjeg veznog, možda bi ga i dočekali.
m

milo123

pre 8 dana

dosta vise sa Sergejem i njegovom ulogom. Covek je odigrao 1 (slovima: JEDNU) dobru utakmicu za reprezentaciju, onu protiv Norveske. Ostalo sve nit' smrdi nit' mirise. Spor je, nedovoljno agresivan, te lopte 'ispod zemlje' ne daje, niti je ofanzivan niti je defanzivan, ali vazno da su brkovi zavrnuti. Nama je bolje da nam igra jedan vrhunski igrac a da ostali rade za njega, nego da kao imamo 4 vrhunska igraca na terenu koji smetaju jedan drugome. Tadic je jedini nas igrac koji ume da napravi sansu. I tacka. I stalo mu je.
Č

Čekajući Sergeja

pre 8 dana

...vec deset godina 😄
C

Cekaj me, ja sigurno necu doci

pre 8 dana

10 years later...cekamooo
S

Sferopulosov mp

pre 8 dana

Čuj protiv Engleske razočarao. Pa dečko nema ni jednu jedinu dobru utakmicu u reprezentaciji. Čak i kada je davao golove je bio najgori na terenu. Pardon, Jović kad igra je uvek najgori, ali on nar nije starter pa nas ne boli puno.
I

Ivan OL 91

pre 8 dana

Puštite malo čovjeka. Nebojša Šofranac i cijela sportska redakcija RTCG je oduševljena činjenicom da je protiv Engleske pretrčao 13.95 km. Ubedljivo najviše od svih igrača u prvom kolu. Mislite da bi Engleska i bez njega ostala na samo šest šuteva za cijelu utakmicu? Pokažite malo poštovanja i cijenite ono što imate, da ne biste i to izgubili. Sjetite se utakmice protiv Crne Gore u Beogradu i igre reprezentacije Srbije prije i nakon njegovog ulaska u igru.
Г

Геџа - Србијанац

pre 8 dana

Е, мЛого се извињавамо, нисмо знали шта мисли и каже Небојша Шофранац. Сад кад смо њега чули, онда нема проблема даље. Са' ће Сергеј да покида. Све због Небојше и тебе који си нам очи отворио...
j

jxjdj

pre 8 dana

Ljudi o čemu pričamo kad je Mladenović kreativniji i agilniji od "supertalentovanog" Milinković Savića.
S

Svašta

pre 8 dana

Nije SMS razočarao, osujetio je skoro sve napade engleza, to je njegova prirodna pozicija