TREĆA SMENA: Derbi u Urugvaju, Santos oslabljen, igra se u Paragvaju, Kolumbiji, Australiji, NBA ligi...

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.02.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kolumbija 1 – Apertura)

Junior je jedan od favorita za titulu u Kolumbiji. Startovao je sa tri pobede i porazom na početku šampionata. Prva zvezda domaćeg tima je Migel Borha, nekadašnji napadač Palmeirasa. Petrolera ima samo jedan bod u tri kola, pa je domaćin favorit. Oba meča na svom stadionu u ovoj Aperturi Junior je dobio uz gol-raziliku 3:1. Petrolera nije pobedila tim iz Barankilje na poslednjih pet mečeva (dva poraza i tri remija).

SOL DE AMERIKA – SERO PORTENJO, 00.45

(Fudbal, Paragvaj 1 – Apertura)

Sero Portenjo, šampion prošlogodišnje Aperture, razočarao je u prošloj Klausuri, ali je opet kandidat za titulu. Najveće pojačanje je dolazak iskusnog argentinskog napadača Maura Boselija iz Korintijansa. Radi se o veteranu koji ima 35 godina, a nekada je branio boje Boke Juniorsa i Estudijantesa. U Evropi je igrao za Vigan, Đenovu, Palermo, a u Meksiku za Leon. Na klupi crno-belih sedi Fransisko Arse. Od poslednjih sedam utakmica, Sero Portenjo ima čak šest pobeda, uz jedan nerešeni ishod.

ATLETIKO GO – SANTOS, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Noćas se igra samo jedan meč u brazilskoj Seriji A, i to u Gojaniji – Atletiko Gojanese dočekuje vicešampiona Južne Amerike Santos. Gosti iz Sao Paula i dalje tuguje posle nesrećnog poraza od gradskog rivala Palmeirasa na Marakani u Rio de Žaneiru u meču za najvažniji trofej na tlu kontinenta. Gosti imaju samo bod u poslednja četiri meča. Atletiko je najverovatnije obezbedio opstanak, a do kraja sezone boriće se za mesto u Kopa Sudamerikani, drugorangiranom takmičenje na tlu Južne Amerike. Santos ne može da računa na najboljeg strelca Marinja koji je ove sezone postigao 16 pogodaka.

BOSTON RIVER – PENJAROL, 01.45

(Fudbal, Urugvaj 1 – Klausura)

Svi znaju za urugvajske gigante Nasional i Penjarol, ali posle četiri kola Klausure na čelu tabele je Boston River, ekipa koja dolazi iz prestonice Montevidea. Lider dočekuje gradskog rivala Penjarol koji imao samo četiri boda u prva četiri kola. Tradicija je apsolutno na strani Penjarola koji je pobedio devet vezanih utakmica. Domaćin nije postigao gol protiv nekadašnjeg šampiona Južne Amerike pet uzastopnih mečeva.

ATLETIKO NASIONAL – ČIKO, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1 – Apertura)

Nekadašnji šampion Južne Amerike solidno je počeo novu sezonu u Kolumbiji. Tim iz Medeljina ima sedam bodova iz četiri kola, a noćas na noge Atletiko Nasionalu stiže poslednjeplasirani Čiko. Domaćin je favorit, a na poslednnjih šest utakmica nije poražen od narednog rivala. Ima četiri trijumfa i dva remija.

NJUKASL DŽETS – MELBURN VIKTORI, 06.05

(Fudbal, Australija 1)

Njukasl ima samo četiri boda u prvih šest kola šampionata Australije, ali su Džetsi u naleti. Startovali su sa četiri poraza, ali su osvojili četiri boda u prethodna dva kola. Melburn Viktori je veliko razočaranje na startu šampionata, na začelju je sa, takođe, četiri boda, ali ima meč manje od Njukasla. Na pet od šest poslednjih mečeva ova dva tima palo je tri ili više pogodaka.

SAKRAMENTO KINGS – DENVER NAGETS, 23.00

(Košarka, NBA)

Poslednje tri sezone duel Sakramenta i Denvera najavljivan je u regionu kao jedan od srpskih derbija u NBA, naravno zbog Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice na jednoj i Nikole Jokića na drugoj strani. Bogdan se letos preselio u Atlantu. Nikola i Nemanja su ostali na istim mestima. Ali teško da bi duel mogao da se nazove "srpskim", jer ako je verovati ponašanju stručnog štaba Kingsa koji od 10. januara, dakle punih 11 utakmica, ne pušta Bjelicu u igru, mala ili gotovo nikakva verovatnoća je da će se tokom utakmice on sresti s Jokićem koji je neverovatnim partijama odavno istakao glavnu kandidaturu za najboljeg igrača ove sezone.

FILADELFIJA SEVENTISIKSERS – BRUKLIN NETS, 02.00

(Košarka, NBA)

U Filadelfiju stiže silno pojačani Bruklin, jedan od favorita za titulu ove sezone sa oporavljenim Kevinom Durentom, Kajrijem Irvingom, a prošlog meseca ovom tandemu se pridružio i Džejms Harden. Domaćin je lider Istočne konferencije sa skorom 16-7. Pobednički niz Džoel Embid i drugovi prekinuli su porazom od Portlanda. Netsi imaju dva poraza u prethodna tri kola.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara