(©MN Press)
(©MN Press)

Ivanić: Biram reči zbog poštovanja prema Partizanu, ali je velika razlika u kvalitetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.09.24. | 21:53

„Došli smo po pobedu, da pokažemo dominaciju“, poručio vezista Zvezde

Razlika u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana je ogromna. Veća nego ikada u poslednjih 30 godina. Deklasirali su crveno-beli večitog rivala sa 4:0 usred Humske i time potvrdili da između dva tima postoji ogroman krater kada je kvalitet u pitanju.

Mirko Ivanić, kreativni vezista Crvene zvezde, nije seirio posle istorijskog trijumfa na stadionu Partizana. Naprotiv... Na pitanje da li je nekad bila veća razlika u kvalitetu između timova, rekao je:

Izabrane vesti

„Po meni – nije. Tu sam skoro šest godina, svaki dolazak ovde je bio sve teži. Jeste razlika u kvalitetu velika i to smo pokazali danas“, rekao je Ivanić.

Razlika velika, ali nikada baš ovolika.

„Imam veliko poštovanje prema Partizanu, moram da biram reči. Neću da kažem za četiri gola, ali definitivno smo bolja ekipa“.

Za razliku od crno-belih, Zvezda je od prvog do poslednjeg minuta znala šta želi na terenu i kako to da sprovede u delo.

„Presrećni smo, znali smo da smo u dobrom ritmu, bez obzira što smo izgubili od Benfike. Došli smo po pobedu, da pokažemo dominaciju“.

Čestitao je Ivanić na sjajnom debiju u derbiju mladom kolegi Maksimoviću.

„Prezadovoljni smo njim. Videli smo njegov kvalitet i na treningu. Ima još da radi, ali on je Zvezdina budućnost. Čestitam mu na odličnoj utakmici“.

Iako Zvezda ima sada 11 bodova više od Partizana, za Ivanića prvenstvena trka nije gotova.

„Nije gotovo. Imamo veliku prednost, ali ne možemo da razmišljamo na način da je gotovo. Biće nam, istina, sada lakše jer odmičemo Partizanu. Ko nam je najveći rival za titulu? Partizan“, poručio je Mirko Ivanić.


tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezdaFK PartizanMozzart Bet Superliga174. večiti derbi

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara