©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Ko igra Ligu šampiona, na domaćem bunjištu nema problema

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.09.24. | 22:50

Pročitajte ko vam je doneo novac 23. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

PARTIZAN – C. ZVEZDA (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 0:4

Partizan na istorijskom minimumu, Crvena zvezda na visini na kojoj dugo nije bila. Kaže tako pogled na tabelu, ista je priča i na terenu. Jasnu razliku u kvalitetu srpski šampion je u devetom kolu Mozzart Bet Superlige pretočio u ubedljivu pobedu nad ljutim rivalom.

Opširnije OVDE

BOAVISTA – BENFIKA (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:3

Benfika je u velikom stilu protrčala kroz Porto i pokazala crno-belim šahovničarima ko je ko u portugalskoj Primeiri i tako nastavila niz odličnih rezultata, što u zemlji, što u Evropi.

KOPENHAGEN – OLBORG (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:0

Očekivana i nadasve laka pobeda tima koji juri doansku krunu, nad rivalom koji će se, kako se sada čini, morati iz petnih žila da se bori za osptanak u tamošnjoj eliti.

RADNIČKI KG – TEKSTILAC (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:0

Radnički je u meč ušao onako kako bi evropski predstavnik Srbije i trebalo da uđe u sudar sa debitantom u elitnom društvu: rešen da pokaže ko je ko na superligaškoj sceni. I da je bilo malo više koncentracije moglo je sve da bude gotovo već u prvom poluvremenu.

Opširnije OVDE

ŠAHTJOR – OBOLON (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 4:0

I pored dvogodišnjeg rata u Ukrajini i dalje teče skoro bez ikakvih problema nacionalni šampionat, gde se opet izdvajaju Dinamo i Šahtjor, ali se možda umuvaju u borbu za vrh i Oleksandrija i Polisja.

BREDAJBIK – AKRANES (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Dok se ne uđe dublje u jesen i sever se polako zaledi, vredni Islanđani dovršavaju još jednu fudbalsku sezonu. Bredajbik je uspeo da uzme ceo plen i tako nastavio šampionsku trku udvoje sa Vikingurom.

PRECRTANO

BETIS – MAJORKA (tip 1, kvota 1,78) – rezultat 1:2

Tradicija je poslednjih godina igrala veliku ulogu za Betis kada je gost Majorka, ali to od večeras više ne važi! Majorka je stigla do prvih bodova u srcu Andaluzije posle četiri i po godine, odnosno do prvog trijumfa posle bezmalo 12 godina!

Opširnije OVDE

GETEBORG – HALMSTAD (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Sudar dva tima koja će morati dobro da se potrude i pouzdaju u sreću ne bi li do kraja sezomne u Švedskoj izbegli crvenu zonu na tabeli. Inače, golovi su pali u 78. i 89. minutu.

SMEDEREVO – ZEMUN (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 1:1

Pomirljivo je bilo u Pančevu, gde su Smederevci igrali kao domaćini. Iako su Oklopnici bili veliki favoriti na papiru, Zemun se vraća sa gostovanja sa osvojenim bodom.

Opširnije OVDE

KFUM – MOLDE (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Iako je Molde i po tradiciji i po stanju na tabeli norveške Elitenserije bio veliki favorit, mogao je da ostane i bez tog jednog boda koji je izvukao 10 minuta pre poslednjeg zvižduka sudije, golom Brinhilsdena.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara