Zašto Paljinja?! Oko Pavlovića treba graditi tim i u Minhenu i u reprezentaciji Nemačke

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 02:20

Smatra Didi Haman

Bez obzira na izvanredan start sezone i čak 20 postignutih golova u poseldnja tri meča, Ditmar Haman doveo je u pitanje Bajerov prelazni rok. Konkretno, on je poručio kako nije normalno da igrač plaćen 50.000.000 evra (a mislio je na Žoaa Paljinju), dobija šansu na kašičicu.

Portugalac se od starta sezone samo jednom našao u startnoj postavi Vensana Kompanija, dok u Ligi šampiona nije odigrao ni minut u uverljivom slavlju protiv zagrebačkog Dinama (9:2).

Izabrane vesti

"Verovatno će biti utakmica u kojima će Paljinja biti potreban Kompaniju, ali pitanje je da li je to dovoljno, odnosno koliko će takvih mečeva biti u sezoni", počeo je nekadašnji nemački reprezentativac, a sada komentator Sky-a.

"Kada za nekoga date 50.000.000, onda je logična pretpostavka da će on odigrati 45-50 utakmica u sezoni. Istina je da vam igrač poput Paljinje ne treba protiv Dinama. On treba da igra potiv jačih rivala. Međutim, koliko je takvih?"

Haman je kazao da će se Portugalac teško nametnuti zbog žestoke konkurencije u veznom redu...

"Za mene je Pavlović jedna od budućih zvezda. Oko njega mora da se gradi tim u Minhenu. Verovatno i u reprezentaciji Nemačke. Naravno, tu je i Jozua Kimih, koji će uvek igrati ukoliko je u formi".

U Bajernu, ipak, nisu zabrinuti što Kompani ne koristi skupo plaćeno pojačanje.

"Žoao dolazi iz druge lige. Potrebno je vreme da se navikne. Pre svega na ono što Kompani traži od njega. Novi klub, novi grad, trener, jezik... Samo mu treba dati vremena", izjavo je pre nekoliko dana Maks Eberl, prvi čovek sportskog sektora bavarskog velikana.


tagovi

Aleksandar PavlovićDitmar Haman

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara