REZZIME DANA (utorak): Polovično

Vreme čitanja: 4min | uto. 08.12.20. | 23:40

Pogledajte ko vam je 8. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ZENIT – BORUSIJA DORTMUND (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:2

Meč bez velikog takmičarskog značaja. Rusima ni pobeda ništa ne bi donela, svakako su ispali iz Evrope, dok je Nemcima trijumf obezbeđivao prvo mesto u grupi. Dortmund je bez velikog broja igrača doputovao u Sankt Peterburg, u kojem je slavio posle preokreta. Poveo je Zenit pogotkom Druisija, međutim, uporni Nemci su dodali gas u drugom poluvremenu i preko Piščeka i Vitsela uzeli još tri boda.

Opširnije OVDE.

REN - SEVILJA (tip 2, kvota 2,45) – rezultat 1:3

Sevilja je sasvim slučajno povela, iako nije bila preterano bolji rival i sve je od tog trenutka bilo lakše. Đulen Lopetegi je još jednom ukazao šansu Jusufu En Nesiriju, a Marokanac mu se sa dva gola, prvo u nadoknadi prvog dela, a potom i u finišu drugog, odužio za poverenje. Ren je tek pet minuta pre kraja meča stigao do počasnog pogotka, tek trećeg u grupnoj fazi.

Opširnije OVDE.

DINAMO KIJEV - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 1:0

Domaćin je na Olimpijskom stadionu jedva pobedio Ferencvaroš. Presudio je gol iz 60. minuta, a čak i da ga nije bilo kijevski tim bi završio grupnu fazu na trećoj poziciji. Očekivala se ubedljivija predstava protiv mađarskog predstavnika, koji je, barem statistički gledano bio čak i nešto opasniji.

VOTFORD – ROTERAM (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 2:0

Vikaridž Roud je proteklog vikenda osvojen po prvi put posle sedam mečeva u Čempionšipu, ali je Votford ovog utorka, samo tri dana kasnije, još jednom potvrdio da kod kuće igra ozbiljan fudbal. Ekipa Vladimira Ivića dočekala je Roteram u 17. kolu najkvalitetnijeg drugoligaškog karavana na svetu i isti poslala nazad u Južni Jorkšir praznih ruku, popevši se na treću poziciju – 2:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

HADERSFILD - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 2:0

Hadersfild u usponu, Šefild Venzdej u seriji od šest mečeva bez pobede. Logičan ishod - kec. Verovali ste da se Šefild neće baš večeras probuditi i bili ste u pravu. Na gostovanju su ih sačekali "gladni" Terijeri i poslali kući sa dva "ujeda". Domaćin je već do polovine prvog poluvremena otklonio sve sumnje oko pitanja pobednika, pošto je otišao na odmor sa dva gola prednosti. Moglo je čak da bude i ubedljivije, samo da je Bakuna sa penala bio precizan u trećem minutu drugog poluvremena. Ali, nije previše ni bitno po vas, pošto je kec zaokružen.

PRECRTANO

ČELSI – KRASNODAR (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1

Na Stamford Bridžu bodove su podelili timovi koji zadovoljni završavaju grupnu fazu Lige šampiona. Čelsi kao prvoplasirani tim, Krasnodar kao ekipa koja se seli u Ligu Evrope. Gosti su poveli u 24. minutu preko Kabele, četiri minuta kasnije Žoržinjo je, ispostavilo se, postavio konačnih 1:1.

LACIO – KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,77) – rezultat 2:2

Što bi izreka rekla, umalo od gotovog veresija. Lacio je igrao, vodio, počeo da se šali na terenu, da ne koristi šanse, da ih jeftino troši, a onda je vrag odneo šalu. Klub Briž je naterao Italijane da drhte u poslednjih 15 minuta utakmice, a u 92. minutu je umesto pobede pogodio - prečku!

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG – MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 3:2

Imao je Lajpcig 3:0 od 69. do 80. minuta, a već u 82. Junajted je prišao na 3:2 i uz pomoć glavnog sudije Matjeua Laoza režirao ozbiljnu dramu. Jer gostima je igrao i remi. Ipak, momci koje predvodi Julijan Nagelsman zadržali su dovoljno prisebnosti da ne prime još jedan gol do poslednjeg zvižduka.

Opširnije OVDE.

BARSELONA – JUVENTUS (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 0:3

Veče kada je Stara dama igrala na Ronaldov pogon, nošena njegovim motivom da na Nou Kampu posle dve i po godine, oči u oči sa Lionelom Mesijem, pokaže da je najbolji igrač sveta. Bolji od Argentinca. I ovo je definitivno bilo njegovo veče. Jeste Portugalac oba gola postigao sa bele tačke, ali je Juventus deklasirao katastrofalnu Barselonu – 3:0.

Opširnije OVDE.

HAL - KRU (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 0:0

Hal i Kru su vas sigurno razočarali jer je njihov okršaj okončan najnepopularnijim rezultatom u fudbalu. Tokom 90. minuta nije bilo previše ideja na obe strane, pa su pobednika odlučili penali koje su preciznije izvodili Tigrovi.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara