Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 7. februar): Zvezda nastavlja šampionsku trku, Posebni na Big Sema i sudar giganata na Enfildu

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 07:25

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

TOTENHEM - VBA, 13.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Murinjo, nakon dva poraza na gostovanjima, što mu se dogodilo prvi put, vida rane na domaćem terenu protiv VBA koji vodi legendarni Sem Alardajs. Pevci su, inače, gubili i na poluvremenu i na kraju poslednja tri susreta u Engleskoj 1.

LIVERPUL - MAN. SITI, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Sudar engleskih i svetskih fudbalskih titana. Dve ekipe koje će se boriti za titulu, najverovatnije. Pep oslabljen na gostovanju kod Klopa bez Aguera, De Brujnea i Akea, dok njegov kolega očekuje da mu Mane, Henderson, Fabinjo i Alison budu spremni.

ŠEFILD J. - ČELSI, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Čelsijeva odbrana je u odličnoj formi pošto već tri kola kako Plavcima miruje mreža. Međutim, nas poslednja četiri duela u svim takmičenjima sa ovim protivnikom palo je 3+ golova.

BILBAO - VALENSIJA, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Valensija katastrofalno igra na gostovanjima gde je zabeležila samo dva trijumfa na poslednjem 21 susretu u Primeri. Na poslednja tri domaćinstva Bilbaa ovom gostu palo je 3+ pogodaka u svim takmičenjima.

BETIS - BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Barsa je postigla najmanje po tri gola na poslednjih šest susreta sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Međutim, na poslednja tri je bilo nerešeno na poluvremenima, dok su Katalonci slavili na kraju.

MILAN - KROTONE, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Milanezi su doživeli samo dva poraza na poslednjih 30 utakmica u Seriji A, a na 20 od poslednje 22 su dali najmanje po dva gola. Sa druge strane, Krotone je u seriji od četiri poraza na gostovanjima u Italiji 1.

LACIO - KALJARI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Rimljani, predvođeni najboljim igračem Serije A u januaru, S. M. Savićem, žele da nastave zlatne nizove od devet pobeda nad Kaljarijem kod kuće u svim takmičenjima i pet trijumfa u poslednjih kola italijanskog šampionata.

HOFENHAJM - AJNTRAHT, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ajntraht je slavio na psolednjih pet odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima, a ostvario je pobede i na šest utakmica u poslednjih sedam kola Bundeslige. U poslednjih osam kola ovaj tim je postigao najmaje po dva gola.

NOVI PAZAR - C. ZVEZDA, 13.00

(Fudbal, Srbija 1)

Nastavio se šampionat Srbije i Crvena zvezda nastavlja odbranu trona i to iz Novog Pazara gde je slavila na poslednja dva gostovanja i to sa po četiri postignuta pogotka.

JAVOR - MLADOST, 15.00

(Fudbal, Srbija 1)

Komšijski duel Zapadne Srbije na kojem u poslednje vreme pada veliki broj pogodaka. Tako je 3+ došlo na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, a na poslednje dve i GG.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara