Humanitarni tiket u podne: Nikola Ivanović tipuje za lečenje Nađe Marinković

Vreme čitanja: 5min | sre. 28.10.20. | 10:33

Plejmejker Budućnosti, koja večeras igra u Baru, nada se jedinici Junajteda

Bio je član Džokera, Mornara pa je stigao u redove Đetića za koje i trenutno uspešno igra. U dresu podgoričke Budućnosti Nikola Ivanović stigao je do šampionske titule u ABA ligi i većeg broja trofeja i titula u kupu i šamionatima Crne Gore. Bio je čovek odluke u pobedi na Zvezdom za šampionski prsten. Blistao je u redovima Mege sa kojom je uzeo Kup Radivoja Koraća, bio je najkorisniji igrač finala, igrao finale ABA lige i ostavio Megu u regionalnom takmičenju. Nakon epizode u AEK – u Nikola Ivanović se vratio u Budućnost gde uspešno igra.

Naredni protivnik Budućnosti u Evropi je Mornar iz Bara (večeras u 19.00).

Izabrane vesti

Nikola, koji je današnji učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", nekih šest meseci trenirao je karate. Ostalo vreme svog života posvetio je košarci u kojoj i ovih dana dominira, a u plemenito tipovanje krenuo je iz Čempionšipa, BORNMUT – BRISTOL SITI. Gosti imaju bod više od rivala, a poslednji meč su okončali remijem. Domaći su u seriji od dve pobede i tri remija (0:0, 1:1, 1:1). Interesantno poslednja tri okršaja dva tima završavana su bez pobednika. Ukupna međusobna statistika na strani je Sitija, 2:6:5.

“U prvom poluvremenu očekujem minimum jedan gol”.

Naš dobrotvorni kladilac uzora je imao u Alenu Ajversonu koji je svojim partijama doneo određenu košarkašku revoluciju. Na poklon je dobio i davno nosio njegov dres. I dalje smo na Ostrvu, DERBI – KARDIF. Najubedljivija pobeda gostujućeg tima nad rivalom bila je sa 6:1 dok je i statistika na strani Kardifa, 8:9:11. Kardif je slavio u poslednjem susretu sa Derbijem, a trenutno ima pet bodova više. Poslednju utakmicu Derbi je odigrao remiziravši, 1:1, dok Kardif ima pobedu i tri nerešena susreta.

“Ponovo igram jedan plus u prvih 45 minuta”.

Naravno, plejmejker Podgoričana navija za Budućnost. Kao mlađi, u fudbalu, navijao je za Mančester junajted i madridski Real. Onda ne čudi što je jednu utakmicu na plemenitom tiketu ostavio za duel MANČESTER JUNAJTEDA i RB LAJPCIGA.  Mančester dočekuje “Bikove” nakon derbi utakmice Premijer lige koja je odigrana protiv Čelsija. Taj susret završen je bez pogodaka. Što se tiče Lige šampiona, Mančester je ovu sezonu otvorio pobedom nad Pariz Sen Žermenom (1:2) čime je napravljeno veliko iznenađenje s obzirom na rezultate koje “Crveni đavoli” beleže za sada u domaćem prvenstvu. Uspešan start izabranika Ole Gunara Solskjera u Ligi šampiona značiće dosta ekipi na psihološkom planu za nastavak takmičenja. Sada nekoliko reči o nemačkom predstavniku. RB Lajpcig se u prethodnom kolu sastao sa Bašakšehirom i opravdao ulogu favorita savladavši turski tim. Na tom meču konačan rezultat bio je 2:0. Treba reći da Lajpcig sjajne rezultate beleži u Bundesligi, gde nakon pet odigranih kola ima četiri pobede i jedan remi, uz gol razliku 12:3. Ako se osvrnemo na međusobne okršaje večerašnjih rivala, biće ovo prvi put da se sastaju u okviru međunarodnog šampionata. Sve u svemu, pred nama je uzbudljiv susret, pri čemu se uloga favorita pripisuje timu iz Mančestera. Naš plemeniti kladilac naklonjen je domaćinu i smatra da je Mančester kvalitetniji rival, zbog čega se odlučio za: “Jedinicu”.

Ivanoviću je u sećanju ostalo finale ABA lige Budućnost – Crvena zvezda kada je tim iz Podgorice došao do šampionske titule. Za kraj Humanitarnog tiketa u podne Nikola bira meč SEVILJA – REN. U grupi “E” sva četiri tima imaju po bod. Sevilja je podelila plen sa Čelsijem, a potom izgubila od Eibara. I Ren je uzeo bod u Ligi šampiona pa je poražen u prvenstvu Francuske. Da li klubovi nemaju snage za mečeve na dva fronta? Tu su i povrede, izostaju po trojica fudbalera na obe strane. Španski i francuski klub se do sada nisu sastajali, a naš gost veruje u Sevilju.

“Jedinica”, konstatuje Ivanović koji je uvek naoružan strpljenjem.

Našeg dobrotvornog kladioca, koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje Nađe Marinković informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju mada je sa mnogim detaljima upoznat.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.853.694 dinara.

Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković i Danilo Nikolić.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić i Danilo Nikolić.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Dom za negu starijih lica, Kostajnica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara