Komentari na vest

Zvezda sa pristupom protiv Baskonije napada Igokeu

9

95

pre 36 minuta

Kad vidim da smaraju sa četvorkom znam da pojma o basketu nemaju nego prepisuju od botova. Napred Zvezdo!
b

b200

pre 3 minute

Bravo, sve sami stručnjaci.
A

A ovi sto

pre oko 1 sat

Napada ju za poziciju 4 su stvarno naporni, Daum je odlican igrac i to ce pokazati,lepo se kreće, aktivan na skoku, ima volju, ima sut, koristi obe ruke na polaganju i izbacuju floutera, odbranu je podigao. A i imaš 16 igrača u rosteru. Već sam pisao u prvih 9 kola će se videti fali ili ne fali neko jaci na 4 koji može i 5 po potrebi. Do tada imaš 4 jake utakmice i 3 realno koje možeš da dobiješ, Zalgiris, Alba, Asvel to je 15 novembar. Do tada si dao vremena timu i svim igracima da pokazu dali fali 4 ili moze Daum, DeDa, ILIĆ i ponekad Kalina i Rokas da iznesu to na dobrom nivou. Ako se vidi da 4 škripi, taman ce NBA da počne i znaćeš koga možeš da dovedeš.... Polako ljudi... Ako Ioannis veruje u tim šta mi odmah pravimo frku!
P

Pojacanje na 4

pre oko 2 sata

Ne zanimaju nas izjave trenera,uprave i igraca! Hocemo dobro Pojacanje ispod kosa na poziciji 4-ke,to je najvaznija stvar koja zanima sve navijace! Ne moze se EL + ABA igrati samo sa ocajnim Daumom i ilicem koji nije kosarkas u opste,Pojacanje se mora dovesti!
@

@pojacanje

pre oko 1 sat

...daum je odigrao sasvim dobro a dok se uigra jos par utakmica bice odlican. nama treba jos jedna dobra petica mnogo vise.
2

22

pre oko 1 sat

Nema potrebe za pojačanjem smarate svi na neviđeno. Jer imamo svw što nam treba. Aj ne lupetaj da Ilić nije košarkaš, koliko si ti ograničen i tebi slični ali pokazaće vreme da svi grešite i sramota će sve da bude šta ste pisali
Č

Čivkeposipajjj

pre oko 2 sata

Ma zaj...te ABA ligu,neka igraj mladi ,daj da napravimo nesto u evropi
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Za 100 godina 🤣
e

exe

pre oko 2 sata

i naravno nista od cetvorke zavisicemo da li kalinic ima dobar dan
1

1980

pre oko 1 sat

Kalinić nije čak ni 4. Nešto između 3 i 4.