Komentari na vest

Slot je zaslužio da ga Liverpul počasti i zatražio je miljenika od 80.000.000 evra

T

Tobias Rieper

pre oko 2 sata

Ne znam, ja sam skeptičan pomalo imajući u vidu Nunjeza(kad je reč o toj svoti novca)...

The KING sa Sportske

pre oko 2 sata

Žocara@ covek igra fudbal kako mu je Klop ostavio nasteleovsnu ekipu to budala vidi, dal je to umece ili povetnicka sreca to ce se videti oko NG
T

Tane 3

pre oko 2 sata

Dok je Klop trenirao Liverpul pljuvao si ga u svakom komentaru, sad vidim potcenjuješ Slota, umanjujeŝ mu dostignuće, jer je preuzeo potpuno sklopljenu i uigranu ekipu. Hoćeš ipak da kažeš da je Klop odradio dobar posao? Kontradiktoran si sam sebi.

The KING sa Sportske

pre oko 1 sat

Tane 3@Cinjenica da se Klop godinama borio za trofeje sad sto nije uzeo nista od trofeja ozbiljno to je nesto drugi. Da ovaj lik je dosao na gotov projekat dal je kapacitet ili je to pocetnicka sreca vreme ce polazati.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Ova dečurlija ne zna da je Zvezda do sada odigrala 4 utakmice protiv Liverpula, i skor je 3:1: za Zvezdu. Zvezda je prvi klub koji je pobedio Liverpul na Enfildu u Evropskoj utakmici.

The KING sa Sportske

pre oko 4 sata

Razbio predrasude nadmasio ocekvanja? Covek je dosao na gotov izgradjen sistem koji je utabao Klop 7/8.godina
P

Pa?

pre oko 4 sata

Dostao je i David Moyes nakon Fergusona pa vidi kako igra manchester. Dosao je i Benitez poslije Mourinha u real pa ih nije unaprijedio. Neke poteze je Slot ocigledno dobro napravio.

The KING sa Sportske

pre oko 3 sata

Pa?@ Covek ocigledno nije dirao nista ostavio je da igraju taj Klopov fudbal, a ostali koje pominjes jedan je dosao sa svojom idejom Mojes, a Benitez je izbusen od strane Murinja..
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

@The king, koliko ti pojma nemaš to je za plakanje. Ili nemaš veze sa fudbalom, ili nikad nisi pogledao utakmicu Liverpula ni sa Klopom ni sa Slotom. Bolje ćuti, nemoj se sramotiti takvim komentarom. Svako dobro.
R

Redsi

pre oko 5 sati

još jedan igrač ovakvih kvaliteta bi bio pun pogodak,uz Mcaliatera, Soboslaia ,Gravenberga bio bi top pojačanje,biće tu prostora za unapređivañje ekipe .
G

Gost1234

pre oko 5 sati

Ako Slot pocne da dovodi svoje bivse igrace, zavrsicemo kao United…
В

Вили Вонка

pre oko 4 sata

Који то ви? Скаузери из Србије?
P

Pogledati u svoje dvorište

pre oko 5 sati

Po informacijama iz teksta,oni sve te kvalitete imaju u likovima Soboslaja a Boga mi i Mekalistera.Plus Eliot dok su Bajčetića olako pustili na pozajmicu.Bio je u Klopovim planovima još jedan mlađi više tamnoput ali sam mu zaboravio ime.
D

Dopuna navoda

pre oko 5 sati

Taj mladi se zove Kurtis Džons a zaboravio sam napomenuti i Gravenberha (ako se tako izgovara).
M

Mile g

pre oko 5 sati

Samo pogledaš sliku i vidiš u kakvoj Severnoj Koreji živimo.
B

BicuSlobodan

pre oko 4 sata

Ne znam šta to na slici ima što pokazuje da živimo u Severnoj Koreji, što i jesu apsolutno u pravu, ali na slici ne vidim to. Fudbaler Zvezde stranac i fudbaler Benfike u duelu na lopti. Ne vidim ništa drugo.
H

Haahahhahahaha

pre oko 5 sati

Liverpul igrao sve protiv timova iz donjeg doma, racunajuci i den hagov raspad, tako da vidjecemo protiv jacih, sad imaju tezak raspored a nista specijalno nisu igrali tako da ne znam o kakvom odusevljenju pricate…
T

Tulipane

pre oko 5 sati

Liga se osvaja protiv malih timova 😊😉😘🤐
T

Tane 3

pre oko 2 sata

To govoriš jer su dobili većinu utakmice, da su izgubili jedno 3 sa dva nerešena već bi prinčao kako je Slot prevara, Liverpul žestoko promašio i tako to. Ako recimo izgube od Arsenala i/ili Sitija, reći ćeš da nemaju šanse za titule, dobri samo protiv donkeg dela tabele, isto ako odigraju nereŝena sa njima, a ako slučajno pobede reći ćeš da je sreća i da sigurno padaju u drugom delu sezone. U svakom smislu: ništa ne valja, neće uspeti, to je poenta.
A

Ahahaha

pre oko 6 sati

Namerno ste postavili ovu fotografiju ds bi ljudi pomislili da je u pitanju igrač red star belgrade
Г

Горостас

pre oko 5 sati

Хахахаха кад ћеш да се крстиш?