Komentari na vest

KRAJ: Panatinaikos - Partizan Mozzart Bet 84:71

D

Domacinsko sudjenje

pre 9 meseci

Licne greske Partizan 29 Panatinaikos 19, slobodna bacanja Partizan 18 oni 30 zmurenje na konstantno i nasilnicko udaranje cim lopta pridje reketu a ovamo svaki i najmanji kontakt se svira narocito u 4 cetvrtini kad se lomio rezultat, Partizan junacki gurao 3 cetvrine i egal rezultata a onda kao i u vecini utakmica sudije odrade posao a eto ovi sto nas ne vole kazu da nam Bodiroga namjesta e da i njima sude svaku kao nama veceras!
P

Polako momče

pre 9 meseci

Dugo nisi gledao EL pa neznaš da Ataman igra sa malo faulova i to je ok. Nisi sinoć gledao utakmicu. Opet je izvedena pljačka u korist Partizana ali ni to nije pomoglo. Moraće Slovenci i Hrvati da vas guraju još jače ove sezone a Zvezdu još više da guše. Sramota ali to su činjenice. TAČKA!
R

Realan pogled

pre 9 meseci

Kriterijum sudjenja izricito domacinski licne greske
J

Jelenko P

pre 9 meseci

BRAVO Obradovicu.SEST zadnjih utakmica u EURO ligi i PET PORAZA.Svaka cast NEKADA veliki treneru.
5

56788

pre 9 meseci

ALEKSA VAZDA POVREDJEN A ANDJUSIC IGRA KAO BALERINA. ANDJUSICU SKIDAJ DRES I ODLAZI
M

Miroslav67

pre 9 meseci

Pisao sam pre dva meseca, tj. pre one serije od 5 pobeda i evo ponavljam sa kompletnom prednjom linijom Partizan ide na F4 .. zivi bili pa videli ...pozdrav do Aprila
Z

Zoki DGD

pre 9 meseci

Nikad gori tim Partizana nego ove sezone!!Nazovi pojačanja osim Dozera katastrofa!Pa mi nemožemo nikom dati 80 poena ove sezone,Ledeja nema čitavu sezonu,Panter takođe,o čemu se radi,nešto debelo ne štima.Ovaj Kabloko mislim da ima IQ oko 50.Sve ovakve utakmice smo dobijali prošlu sezonu,zna li neko o čemu se radi.
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

Nista ne ocekivano, Kvota 1,35. Bez Pantera tesko dobro smo se drzali 3/4. Dozier mora da igra vazniju ulogu, jer zna ! 8 Asitencije i 6 Ukradene lopte odlican ! Ponitka pojma nemam zasto uopste dobija minutazu, onaj "Hrvat" Smith bolje da nije dosao da nas pojaca 3 lopte izgubio i 3 faula napravio za nepunih 10 minuta ! Mi smo prijatelji za Paokom,Zvezdini za Olimpiakosom, Za AEK se zna da su nasi mozda i najveci Prijatelji, setitee se 1999 ! Ali ovaj Paok Brate mili, Hrvatske Zastave u Hali a izboli im njihovog Drzavljanina ! Trener u Fudbalu Turcin u Kosarsi Turcin...Prijatelji su sa Dinamom i Rapid iz Beca Nacistima znaci odron od Kluba ! Fuj,Fuj i Fuj. Zelim im od Srca da nikad vise nikog u bilom kom Sportu pobede !
@

@Pedja

pre 9 meseci

kog Pantera? covek je 1/3 igraca iz prosle sezone…
B

Bel

pre 9 meseci

Dozir strasan igrac,koliko samo ukradene lopte,najbolji defanzivac u EL sigurno,koševa,asistencije sve radi ostali katastrofa da počnemo od najvaznijih Naneli ajd i mora neka loša utakmica ali Ledej zadnje 10utakmice je gori od Koprivice eto,užasno je gledati ga,Kabakolo manje los od ove dvojice,ovo ostalo nije ni bitno od njih se ne očekuje da lome utakmice.
M

Miroslav67

pre 9 meseci

Ccccc.... Kako te bre nije sramota da komentarises sudjenje , ja ne znam koju utakmicu si ti gledao. Pa sudjenje nije moglo bolje biti ali za Pao...
G

Gastarbeiter

pre 9 meseci

Grci nam nisu neki posebni prijatelji ja to dobro znam i osećam. Bolji su sa svojim komšijama i neprijateljima turcima nego s nama srbima. Tako je i kod nas u firmi. To je samo Srbska zabluda.
K

Kraljević Marko

pre 9 meseci

U Kloaka areni šahovnice na sve strane. Partizani se osećali kao da su doma.
j

juznyyy

pre 9 meseci

onog trenutka kada je ponitka izblokiran u kontri, utakmica je mogla da bude zavrsena.. da li je moguce da mi potpisemo njega u julu, buraz pa ovo je strasno....dzaba leba jede
H

Haug

pre 9 meseci

Pa treba komšinici barem jednog igrača godišnje oteti
T

TOP 11

pre 9 meseci

Sve za srpski sport,samo sipaj u vecite za najvaznije takmicenje,Evroligu.
C

Cccc

pre 9 meseci

Komšije ovo ste morali dobiti prvo ove ustaše nisu bili ništa posebno, a sudjenje ste imali kao da je Obradović bio glavni sudija a pomoćnici pomoćne. Ovo nikad niko nije imao ni u kom sportu iz Srbije kao vi u ovoj ligi.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 meseci

prvo ovo je utkamica koju je skoro nemoguce dobiti. drugo sudjenje ne bih komentarisao, odnos bacanja 15 za par 29 za Pao, eto ti razlike. trece brini ti Albu, uvek neugodnu
K

Komsinice...

pre 9 meseci

prekini da lajes, jer od sutra ti vise ne dolazim ujutru.
B

Bogdan77

pre 9 meseci

Malo o navijačima i takozvanim Grčkim prijateljima, Panatinaikosovi navijači provociranje i otvorena mržnja prema Srbima,Aek ,netreba trošiti reci za tribinu gde kažu da je Kosovo Albanija,onda vredjanje reprezentacije naše počev od onog sramnog vredjanja 95 pa 98,pa ona tuca Krstića sa Grcima….Znaci pusti me tog braca itd….da im ne ostavljamo lovu na moru ne bi nas pogledali ….A sa druge strane gledamo kako da im se dodvorimo u bilo kom smislu ….mislim šta reci za njih ,sem da ih treba svuda sto jave provocirati od sad ,inače ne navijam za Partizan !
Х

Х Х

pre 9 meseci

Срам те било, па ко нас је примио 1915те? Да се то није догодило, ми као нација не би постојали? Ко је први дошао да игра са нашим клубовима, упркос санкцијама? То што има свега и свачега на њиховим трибинама, па тако и тих антифа као што су Гате 13, не значи да нема и патриота као што су Гате 7 и Гате 4. Ти људи су национално освешћени и воле пре свега Грчку, па онда и Србију. Никад у Грчкој нисам био на мору, али је чињеница да су према нама после Румуна и Руса најпријатељскије настројен народ у Европи.
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

Bez Pantera ovo ne moze da se pobedi. Kvota 1,35 nista neocekivano. Mi volimo Paok, Zvezdini Olimpiakos to stoji. Aek ono Bombardovanje 1999 kada su dosli da igraju u ar
d

dokle?

pre 9 meseci

Milioni ubaceni u kosarku i fudbal Zvezde i Partizana. Za te pare ostatak obe lige, vaterpolisti ili odbojkaski svet mogli bi da zive par godina.Sportskih rezultata NEMA. Ali zato navijaci miruju. Stranci nastavljaju da dolaze u oba klupa nesmanjenom zestinom svakog meseca i za basket i za fudbal. Lige nikad slabije, prvenstva nereguralna...
z

zzzz

pre 9 meseci

Obradovicu mozes li nas oslobodit malo od Andjusica i Ponitke kumim te,,zahvalite se ljudima i cao
t

tebrica

pre 9 meseci

Dokle cemo da ignorisemo da Partizan mesecima ima problem u realizaciji i da nema niko da pogodi kos niti da odigra neku akciju?
G

Giop

pre 9 meseci

Matijas, Matijas....
b

banence

pre 9 meseci

SA KEVINOM I ALEKSOM UZ MANJU MINUTAZU ANDJUSICA I JARAMAZA NA OVAKVIM TEKMAMA...SETNJA DO F4...VIDECETE UOSTALOM VRLO BRZO VIDITE REAL PROTIV MONAKA A VIDECETE GROBARE PRITIV VIRTUSA I MONAKA KOMPLETNE...TADA PRSTIIIIII....TAD SE RADJA BUDUCI ORVAK EVROPE..NEPRAVDA IZ OROSLE GODINE BICE BRISANA.. AJMO CRNO BELI DRIM TIM.
P

Pobogu,...

pre 9 meseci

Kao prvo SMANJI DOŽIVLJAJ i ne viči. Kao drugo, lagana šetnja do F4?! Da li si ti svestan da ste od raspale Zvezde bolji samo za onaj preokret u poslednjih 5 minuta prve utakmice, a ti maštaš o nekom f4?!
a

asi

pre 9 meseci

Veze nemaš sa košarkom. Partizanov najveći problem i jeste sto Panter i Ledej ove sezone ne igraju ni 50% kao prošle. Kaboklo je lošija zamena Lesoru. Kad se na to doda apsolutni promašaji Kaminski,Ponitka,Jaramaz pa i Smit sa neupotrebljivim Anđušicem i Trifom dolazimo do toga da ni Abu necemo uzeti a kamo li da odemo na F4. Jednostavno nemamo dovoljno kvalitetnih igrača za EL a dosta poraza u EL utiču na to da i oni koji imaju kvalitet igraju lošije od svojih mogucnosti.
Z

Zoran Ja

pre 9 meseci

Nisi ti uzaludni optimista mogu ti reci. Realno imate jak tim i sa ovim sudjenjem može biti svašta. Dok je Bodiroge ne brinite za prvih 8 a kad on ode i Vucko prestane sipat u kasu biće svašta.
K

Kraljević Marko

pre 9 meseci

Ha,haha...ha,ha,ha...ha,ha,ha...
F

Ff

pre 9 meseci

😂😂😂😂😂😂😂
I

IVAN 82

pre 9 meseci

Ne moze se igrati sa 6,7 igraca. Kaboklo nije igrao dobrih 20 min, pa ulazi u zadnjih 2,3 min i sta ocekivati nego da udje u kontra ritam. lose,lose
C

Caboclo

pre 9 meseci

Ovo ispade rutinski na kraju, tesko ce Partizan u play in...
D

Daks

pre 9 meseci

Pored ovakvog nezainteresovanog Panatenaiokosa 3 cetvrtine,Zelimir je dobro napravio taktiku. Ubio je igrace u pojam ali ubio. Opet se dere,crveni i cinicno smeje.Nema od nas nista ove sezone. Laku noc.
M

Motika

pre 9 meseci

Znači sve isto kao poslednjih 15 godina
R

Realno samo

pre 9 meseci

Poslednja cetvrtina, 6 izgubljenih lopti bez tajmauta. Strasno…

Sakur

pre 9 meseci

izgleda da kaboklo ima samo sut za tri i to je sve od njega
n

neutralan mavijac

pre 9 meseci

ovim porazom i Partizan neide u top 8..to je nasa realnost
B

Best wishes

pre 9 meseci

Kaminski odmah na ✈️ i pravac SAD.
l

lion zion

pre 9 meseci

kako posterizuje lesor kakva zver kao neka njega holins bek skoro.
F

Fanky123

pre 9 meseci

Nisam razumeo onaj transparent.. Onaj deo na kraju što spominje vasa braća su zaključana u školi.. Na šta su aludirali?
R

RTRD

pre 9 meseci

jesi saznao? zna li iko?
R

Realno istina

pre 9 meseci

Procitah da je vezano za bracu Ruse.
A

ABCDE

pre 9 meseci

Bila je nedavno tuca izmedju navijaca Paoka i Panatinaikosa...neki navijaci Paoka ( braca sa grobarima ) bezali u zakljucali se u skoli...😉Pa otuda i ovako nesto.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 meseci

Nije im trebala ova parola. Pre par godina kada su u LŠ igrali Olimpijakos i Zvezda, kroz centar Atine je prošao zajednički korteo navijača Olimpijakosa i Zvezde. Čak su se dosta i zadržali na glavnom trgu gde se inače skupljaju navijači Panatinaikosa. Došli su im u njihovo dvorište, pevali, ludovali, a ZELENIH ZEČEVA nigde nije bilo. Doći će Pao za dva meseca kod nas u Arenu, lepo će biti ugošćeni, a i biće lepih pozdrava na parolama. Posle navijača Rome koji su "pogrešno društvo izabrali" doći će na red i navijači Panatinaikosa, biće i njihovih zastava na Severu. Srbi i Grci braća, bez ovih izroda.
F

Forever Young

pre 9 meseci

Navijači Olimpijakosa nikada ne bi veličali Hrvate na utakmicama protiv Partizana, a verujem da ni navijači Paoka to ne bi uradili kada bi igrali protiv Zvezde.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

PAO je ubedljivo najveća prevara EL,tim bez igre i trenerom statistom u koji su sljuljali preko 45 miliona €,doduše privatnih para!!!!Ako Partizan malo poboljša realizaciju na kosu dobice ovo
t

tulipan

pre 9 meseci

Kakva je prevara od igraca ovaj Ledej,a jojjj..
S

Samo

pre 9 meseci

Kad je Partizan doveo Slukasa?
Z

Znik

pre 9 meseci

Bez brige, ide pobeda!
a

all grobar

pre 9 meseci

Samo da smanjimo izgubljene lopte i moze se ovo egal igrati. Ajmo crno-beli!

Sakur

pre 9 meseci

Mene samo zanima odakle jaramazu ovoliko samopouzdanje da suta toliko trojki a ne moze slobodno bacaje da ubaci
K

Kad citam

pre 9 meseci

komentare imam utisak da Partizan gubi kuci od Albe,alo ljudi,igrate bez Pantera protiv Panate na strani koja je najvise ulozila,i samo gubite 2 razlike,koliko ste nerealni
S

Stefannnbgd

pre 9 meseci

Grci sram vas bilo kakav transparent jadno...
N

Ne moze

pre 9 meseci

Ljudi moji -pored ovih koji nisu za Partizan-Koprivica,Jaramaz, Kaminski-Naneli i Ledej ne igraju nista,a Andjusic je tu ni kriv ni duzan-pa bolje da igra mali Trifa ne bi li iko pomogao ovom fantasticnom decku Dozeru.Da iko ima mozga molili bi ga da vec sad produzi ugovor-decko je fenomenalan igrac,al bas fenomenalan.
d

de goll

pre 9 meseci

jeste,neki ljudi moraj uds shvate da ne mozes igrati jednu dobro a onda 4 lose...ali sve je to sport...
R

Realni Arth

pre 9 meseci

AKo ste primetili, Kaminski zvao Obradovica i nesto se zalio, da li zbog toga sto je zamenjen odmah ili nesto drugo, videcemo, samo imam utisak da je nezadovoljan statusom, a kad gledam ovog Koprivicu neka nam je Bog u pomoc. Mislim da Panatinaikos nema kvalitetniji tim, i veceras ne igra nista posebno, samo da Partizan ne pada, ako bude egal i 3/ za 4 nema problem, tu vec ce da zagusti i podrhtace im ruka posebno igracima Pao, jer imaju veci pritisak, moraju da dobiju. Nadam se u Zeljka, nacice nacina nekako ovo da zatvori, nista strasno, samo da se igraci ne izgube kao sto rade ponekad, jer ako ovi vode +10 jednom to je to, nema vise tu povratka, jer ne daju ni sudije ni navijaci! Nadam se pobedi Partizana, bar jedan nas klub da drzi ne sansu za plasman u top 10, jer Top 8 vec je malo nadrealno! Srecno Partizan do pobede, sinoc sam puko kd smo izgubili za pola poena, ali idemo dalje !
N

Neko treci

pre 9 meseci

I ja to komentarisem mislim da je Kaminski zavrsio kod nas
G

Grobar Cacak 032

pre 9 meseci

Jaramaz ocajan suter,Smit uplasen,Pantera nema,Balsa nije kosarkas to nam je valjda svima jasno odavno..Kaminski duduk,..
G

Gooxy

pre 9 meseci

Gledam koprivicu reko uzas strasno.udje frenki,reko vracaj koprivu sunce ti
A

Alcatraz

pre 9 meseci

Može ovo da se dobije samo da Naneli proradi. Ajmo crno beli!!!
M

Ma da bre to

pre 9 meseci

Po komentarima partizanovih navijaca bi rekao da su oni apsolutni favoriti ovde...cuj ovo mora da se dobije. Pa oni pravljeni za osvajanje EL, a vi daj boze u f8 da udjete, realno pricano!
m

mali budo

pre 9 meseci

slukas i lesor dva zla pa ovi ce unistiti ovaj pao protiv ovih neznalica… dva igraca koja direktno igraju za groblje!!!
V

VuleMađija

pre 9 meseci

Balša izgubljen u prostoru i vremenu
V

VuleMađija

pre 9 meseci

Izvinjavam se Balši, ipak je bolji od Kaminskog
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

Kako Bruno brzo udje u problem sa faulovima🤯 🤷 .. Mislim da mozemo da dobijemo ovo ! 3/4 prelomna , samo da tu ne padnemo i ne dozvolimo da se odlepe ! Napred Partizan 🖤🤍
e

eca

pre 9 meseci

ovo je na jednu loptu,ali svidja mi se tvoje zapazanje.bravo.konacno neko da shvati da kroz dosta utakmica njega opterecuju faulovima i to je caka,napadaju ga i zna tu da padne,bravo jos jednom ,pozdrav😁
K

Kop

pre 9 meseci

Šta je bre sa Nanelijem?
m

matoriekspert

pre 9 meseci

Polako, on je dizelaš, sporije pali ali onda ne može da se zaustavi!
L

Lom

pre 9 meseci

Nema šanse ovde da se dobije, mada ni ovaj pao nije ništa poseban mogu vam reci mnogo sreće u ovom rasporedu ko da su im ga namerno ovako namestili.
i

istina sve

pre 9 meseci

ali za nas je trenutno klasa iznad, i sa avramovicem i panterom ne bi imali sanse. ataman ih je vremenom poslozio , doveli su i neke od igraca koje su mnogi zeleli..godinama posle zeljka su tavorili u senci olimpijakosa, braca janakopulis godinama ulazu lovu, sad su odresili kesu, bice visoko na tabeli evrolige...doslo je i njihovih 5 minuta...
V

VuleMađija

pre 9 meseci

Panati najveća pojačanja odlazak Gaja i povreda Vildoze
R

Realno samo

pre 9 meseci

Ne znam koliko je Kaminski los da ovaj Balsa mora da igra, ovo je bruka..
u

uso je frenk

pre 9 meseci

i predao loptu u ruke za cistu lako kontru. e toliko o tom frenku i njegovom nba iskustvu
N

Ne moze

pre 9 meseci

Dozer sam da igra.Saljite vise ovog Koprivicu u odbojkaski klub,Bjelica ima 40 godiba nek ga menja,a Jaramaza na hokej ili gde znate,AMAN BRE VISE
R

Realni Arth

pre 9 meseci

Partizan bibtrebao da dobije ovo, ali bez Pantera, nece bas biti lako, najgore sto nena ni Avrama, a ovaj Ledej nedto ne lici na sebe! Jedina nada je Zeljko i njegovo znanje, da nekako nadje formulu i sravni ovog turcina sto se kurci na klupi Pao.
p

po cemu se kurc...

pre 9 meseci

covek bi imao tri evrolige da nije korone, poslozio je i panatu, bolji su tim od nas...

Sakur

pre 9 meseci

Muka mi je vise od ovog koprivice,cale mu je bio legenda Partizana i sada treba da ga trpimo evo vec treca godina ajde bre vise decko nema talenat za kosarku i zdravo
9

900

pre 9 meseci

Bitno da si ti talentovan za komentarisanje..
g

gost u gostima

pre 9 meseci

cini mi se da ce kaminski od veceras u razvojnu ligu.
0

023

pre 9 meseci

Jare igra odbranu kao Ratko Đurković nekad. Mogao bi ga budući selektor rukometaša razmotriti za širi spisak barem. To je najveća promena u igri Partizana, počeli su svi da igraju odbranu kao mesari. A slabo se tu onda može svirati nešto.