Komentari na vest

Čovićev apel: Molim vas, navijajte u duhu fer-pleja i ne nasedajte na provokacije

П

ПФК-БГД

pre 4 meseca

Што не Арена? Што не пола вама, пола нама? Што не може као некад? Хоћемо дерби!!!
Д

Деда

pre 4 meseca

Какав љигав човек. Пише саопштење о провокацијама а дворана пуна "поштених "навијача Звезде. Прави атмосферу линча без имало стида. Ђубре треба истерати из спорта,има фабрику лименки па нека се тиме бави.
@

@deda

pre 4 meseca

Tu redovno reciklira Limarev klub iz Laktasa...
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Prvi upaljač ili sl.bačeno na teren...profesore,polako pravac svlačionica pa neka se sami valjaju u blatu....da pobedi košarka i fer navijanje!!!!
@

@dedadaprdi

pre 4 meseca

Uvek provocirali pa bezali...vi ste i napravili to blato...tesko se iz toga izlazi!
N

NR

pre 4 meseca

Poziv na linc!
P

Podrska za Covica

pre 4 meseca

Da je neke pravde kao sto nije u ABA ligi,igokea nikad ne bi prosla u finale jer su pokrali Budućnost za sve pare. Mislim nama ce biti sladje razbiti igokeu u finalu nego Budućnost ali realno je Budućnost trebala proći.
D

Da je

pre 4 meseca

Pravde u Aba ligi,nebi vi pomirasali Evroligu, da niste igrali umesto Igokee i Cibone, i jednom preko zelenim stolom.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Citas komentare, i vidis da je kao i uvek pogodio u centar! Streptomicin za grobare!
B

Bas

pre 4 meseca

Pogodio kao sto pogodio i jedan top8 za 10 godina.
i

izgubili derbi 3x

pre 4 meseca

@bas Razumem te, nije ti lako...stvarno je tesko kad sa 30 mil budzetom budes opeglan od Covica i Zvezda u sva 3 zadnja derbija i jos izgubis i Kup,nije to lako podneti i izdrzati!
B

Bas

pre 4 meseca

@izgubili Znam da nije lako, zato i pisemo po 10 saopstenja na dan i gostujemo od tv-a, do tv-a, i tako pljujemo uz put po drugom klubu,dovodimo pa otpustamo igraca i tako.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Citas komentare, i vidis da je kao i uvek pogodio u centar! Streptomicin za grobare! A zasto cenzura majstori? Ne sme komentar ako nije grobarski?
G

GROBAR CACAK 032

pre 4 meseca

Kakvo dzukacko zapaljivanje mase pred mec..Ali ne radi ovo on sam i na svoju ruku,vec onaj sto mu to dozvoljava po medijima sa nacionalnom frekvencijom 12 godina vec..hepi,pink,prva, pa opet prva ,hepi,pink..Znaci mediji su krivi sto pljuju navijace iz prvih redova,sto se zalecu stolicama i ne snose sankcije,ovakva zla druzina nije vidjana u sportu nikada,sns av cartel ne sportsko drustvo .,..
@

@grobar

pre 4 meseca

Da li bi se iznenadio kada bi cuo da je prosle godine u finalu, konkretno u 5-oj utakmici ceo strucni stab bio ispljuvan od strane vasih navijaca? Da se razumemo, apsolutno ne podrzavam to, kao ni gadjanje bilo cim...ali to sto rade jedni isto tako rade i drugi! Nema tu razlike nikakve!
G

GROBAR CACAK 032

pre 4 meseca

To je tacno,ali reci mi dal je bilo tako u prve dve???NIJE!U prve dve si imao korektno navijanje bez ubacenog novcica na teren,bez fizickog ugrozavanja ikoga...U petoj vam je to vraceno,sto opet ne podrzavam,ali vraceno je samo za 3 i 4 tu.....i to ne u meri sta vi radite...Evo sad ste prvi domacini,pokazacete sta zelite,i kakvi budete bili,tako ce vam biti i vraceno..dobro se dobrim vraca,lose lose
@

@grobar

pre 4 meseca

Ne znam sto si se uzrujao toliko, plasiras pricu kako ste vi nesto bolji, kulturniji? Ne pricam o tome ko je kome vracao jer to moze ici u nedogled! Ako vec pominjes te utakmice, gde je Zvezda bila domacin...secas li se kako su vasi igraci provocirali navijace? I to nije prvi put... Tako da nema tu nevinih, i vracanja za ovo ili ono! Ne postoji alibi za pljuvanje!! Navijam za Zvezdu ali nisam tip koji pljuje i gadja bilo koga, pa makar bilo iz revansizma! Ili imas mozak ili nemas, to je bas toliko prosto!
A

Acke-stara škola

pre 4 meseca

Znači, ako se nesto desi, povredi nekim predmetom igrač, ako direktor krene stolicom na Nanelijem, vi iz medija snosite najveću odgovornost.
M

MNM

pre 4 meseca

Kakva ljiga... o ovom coveku ne postoji rec u srpskom recniku koja bi ga opisala. Odron je nesto najblize ali opet nije to to..
B

Bok

pre 4 meseca

Reče prepošteni.
Z

ZV

pre 4 meseca

Ovog coveka ne volim,smatram da treba da ide iz Zvezde. Ali je sve u pravu,sve je tacno rekao. Postoji li slucaj da jedna organizacija kaze da su sudije pogresile i nagradi ih sudjenjem u finalu? To za pocetak,o provokacijama vasih igraca da ne pricamo...udruzeni zlocinacki poduhvat kkjsdpsnsofy,sprega vlasti i opozicije,kriminala i medija,estrade i drugosrbije, recju ZLO!
a

ahahaj

pre 4 meseca

Pogledas snimak i vidis da su sve promasile!!!!! Znaci usporneno, jasno se vidi da je Farel zakacio Panetera nogom, jasno se vidi ds je aplaudirao sudiji, jasno se vidi da je stolicu olupao o klupu, jasno se vidi ds je pri doskoko udrio Aleksu u facu... Imate valjda mozak i oci, pogledajte!!!
Z

Zigilica

pre 4 meseca

Znaci u ovoj zemlji pamcenje traje manje od godinu dana. Znaci upaljaci su poleteli tek kad su igraci Partizana provocirali. Znaci Naneli se zaleteo na publiku, pa su se tek onda oni njega pljuvali i unosili u lice. Na vasu zalost postoje i snimci gde se sve to moze lepo videti. A mozda je i Lesor ove sezone prvo dao izjavu o majmunima i zebrama, pa je tek onda vredjan. Ipak tu se ne moze igrati na kratku pamet.
i

igor978

pre 4 meseca

Ovamo poziva na tobožje dostojanstveno ponašanje, a istovremeno dele ulaznice najvećim podstrekivačima nereda, koji će sedeti blizu terena i provocirati, pljuvati, zamahivati stolicama…
B

Budak

pre 4 meseca

Jel ide kravata na prugasto odelo? Pitam za neku svadbu?
@

@Laki

pre 4 meseca

A vi ste andjeli pa vama se igraci ponasaju kao divljaci...A onda spocivatate nesto navijacima???
0

023

pre 4 meseca

Ono kad fotka govori više od reči.
A

Ahhjjjhaaaaahhh

pre 4 meseca

🤣🤣🤣Alo mediji, al cujete vi ste krivi vec 10 godina sto zauzimaju 15 mesto u Evroligi, i vi ste krivi sto sto Evroliga kaznila Zvezdu na 3 meseca zbog papira,a mala Arena je kriva sto pored tri hale koje imaju za trening, trebala im i ova cetvrtak hala za trening, a Partizan mogao da treninga i na beton na Kalemegdan.
@

@ahh

pre 4 meseca

Lako je vama, imate rent a sudije!
L

Laki Pfc

pre 4 meseca

Ovaj covek ima obraza da prica o bilo cemu a svi znamo ko je najveci trovac u sportu.Svo zlo i mrznja je njegovo delo i zaostavstina
K

Koga briga

pre 4 meseca

A vi ste andjeli pa vama se igraci ponasaju kao divljaci...A onda spocivatate nesto navijacima???
L

Letac

pre 4 meseca

Covic je stavio tacku na vas, vratio vas u 1945. A to mu ne mozete oprostiti. Oducio vas, rasturio i iskompleksirao do nevidjenih visina. Za vreme Covica uzeli smo toliko trofeja da ga ocima gledati ne mozete. Sta ces, mrzis pa mrzis, a mi cemo veceras ono nase!
F

Fef

pre 4 meseca

On je najbolji sportski radnik u zemlji, Stavljač Tačke i Proterivač za Rumuniju
X

Xao

pre 4 meseca

Sledbenici Generala Dula o mržnji
a

ahahhahahahhahah

pre 4 meseca

Čujete li vi iz "medija"? Nemoj neko da se usudi da napiše da su fizički napadani igrači, bacani upaljači i flaše na teren... Jer vi iz "medija" tako širite mržnju i bićete krivi za sve. Treb da pišete da je sve sjajno i bajno, da iz uprave tzv. CZ nisu isterivale organe reda iz hale...