"Veljko Mršić"
"Veljko Mršić"

Cedevita bez prvog trenera dvaput protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.04.17. | 09:56

Zagrepčani oslabljeni ulaze u finale ABA lige

Veljko MršićCedevita je izbacila Partizan, ali je platila skupu cenu. Prvak Hrvatske će finalnu seriju ABA lige početi bez - Veljka Mršića.

Strateg zagrebačkog tima biće suspendovan dve utakmice, zato što je komentarisao suđenje u polufinalnoj seriji sa crno-belima, a to automatski znači da neće biti uz svoje pulene u Beogradu, 10. i 11. aprila, protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Do tog saznanja došao je beogradsni dnevnik Blic, uveravajući da se Mršić na tapetu disciplinaca našao zbog izjava posle drugog meča polufinala sa Partizanom, kad je, između ostalog, rekao „kriterijum je bio kakav odgovara Partizanu, ali, jedno je kriterijum, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul i iskreno se nadam da ćemo se držati pravila“.

Đanmarko PocekoU odsustvu Veljka Mršića, Cedevitu će u prva dva meča finalne serije predvoditi njegov pomoćnik harizmatični Italijan Đanmarko Poceko, koji se ove sezone nekoliko puta oprobao u toj ulozi. I bio uspešan.

Podsetimo, zbog povrede zadnje lože prva dva meča finala propustiće i startni plej Cedevite Rajan Boutrajt, dok je zbog teške povrede sezona završena za krilnog centa Marka Arapovića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ABA ligaCedevitaĐanmarko PocekoHrvatskaJadranska ligaplej-of ABA ligeVeljko Mršić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara