Komentari na vest

Monako želi da kupi dugoročnu licencu Evrolige

N

NR

pre 10 dana

Nikako njima. Zvezdi dajte. Oni su uvek u top16!
G

GostO

pre 10 dana

Za razliku od Partizana koji je samo u 5/15 ucesca dosao do top 16.
i

iz sljivika

pre 10 dana

Pa ako ta licenca može da se kupi zašto je naši klubovi ne kupe? Umesto da bace 15 miliona na kojekakve promašaje taj novac neka daju za licencu, a onda igraju Evroligu sa našim igračima, i igračima iz regiona kao što to radi Mega. I onako rezultati ne mogu biti gori od ovih.
N

NOLEEEEEE

pre 10 dana

Pa vece je bacanje para to mada zvezdi je svejedno. Bice 17. kako god da okrenes
X

Xezlgzwx

pre 10 dana

Ajde ti meni kazi s kojim to igracima domacim i iz regiona da igra Partizan? Teorije nema da Bogdan dodje jos bar 2,3 godine. Pokusevski takodje, tek se zalaufao u NBA. Milutinov se sigurno nece vratiti nakon ovog sramotnog doceka. Vukcevicu su zgadili klub jer nije dovoljno stanac i nije dovoljno skup da bi igrao kod Zeljka. Drezgic puni 18 godina i nema ga ni u prici za draft, kamo li nesto drugo. Sta bi Partizan uradio sa timom Avramovic, Jaramaz, Andjusic (takodje mator), Marinkovic, Lucic, Trifunovic, Miletic, Smailagic, Koprivica? Uz odlicne i prosecne, sadasnje i bivse Zvezdine igrace (Teo, Jagodic Kuridza, Lazic, Jovic, Kuzmic, Nedovic, Kalinic, Mitrovic, Micic, Dobric, Jovanovic, Nenadic, Rebic, Guduric, Davidovac, Apic, Ristic, Lazarevic, Uskokovic, Momirov, Radanov, Simanic, uskoro i Plavsic, Petrusev, Ilic, Saranovic, Topic) , srpski kosarkasi postoje jos samo u Megi, posebno ovi mladji. Cak i mnogi iz Zvezde, kao Topic, su Miskovi. Ali Partizanu nije odgovaralo da saradjuje sa Miskom, jer Misko ne da na sebe i svoje igrace, i eto sad. A koliko sam upratio, i Petruseva je odvukao u Oli, tako da mu ni Zvezda vise nije draga, kad su bas najbolji igraci, sa vise opcija u EL, u pitanju. Sa ovim timom Partizan ne bi mogao da igra ni FIBA LS i brzo bi se vratili na 600 gledaoca na evropskoj utakmici, pa jos brze nazad na 7. mesto ABA Lige. A ako ti je kojim slucajem normalno da igraju u Partizanu Bozic, Kamenjas, Muric itd, i to ne jedan od njih, nego njih 6,7 da budu nosioci tima, onda ipak mislim da ovu ideju ne bi bas svi grobari podrzali.
@

@ iz sljivika

pre 10 dana

...ne mozes kao sto radi mega, jer je minimalan budzet za evroligu 7.5 miliona(bio, sada je mozda i vise). a drugo, ti igraci dolaze u megu svesno za mnogo manje pare, da ih misko razigra i obezbedi im dobar ugovor.
T

Top Gun

pre 10 dana

Monako da nađe boljeg trenera pa će osvojiti Evroligu.