Komentari na vest

Čarls Barkli sa metlom u studiju isprozivao Lebrona: Mali Kralj ide na Bahame

Владан

pre 10 dana

M. J. илити летећи Мајк.. је ГОАТ ту нема поговора.. али после њега мени је овај човек Чарлс Баркли друго место... не рачунајте што нема прстенове... али са 197 цм.. и ко зна колико кг... звали су га и летеће брдо меса... да играш крилног центра.. па чак и 5-ицу..против онаквих громада деведесетих... и да разбијаш.. све редом... Баркли је феномен.. уживао сам гледајући га деведесетих.. мој најомиљенији НБА играч.Ово је шала.. шоу бизнис на каубојски начин.. за Краља.
A

Amerima

pre 10 dana

Se svasta moze zameriti ali su majstori za show program i show biznis.

Владан

pre 10 dana

најјачи на свету брале за шоу
Л

Лазар

pre 10 dana

Баркли баш баш претјерује, ако ово није "језик мржње", онда не знам шта је. Све се ово може укусније рећи, а не овако сељачки, овако можеш у својој кући а не у емисији уживо. Љаксе класичан.
s

spiritus movens

pre 10 dana

Vratio mu Barkli, tj. docekao svojih 5 minuta jer ga je Le Bron svojevremeno uvredio nazivajuci ga glupim. Sa pojavom Le Brona ja sam prestao pratiti NBA jer sam uvideo da se sve zasniva na marketingu.
Z

Zmi Zmi

pre 10 dana

Opusti se bre Lazare, pomaze rejtingu a i dobra je zabava. Pa i kralj rece juce da je to "samo kosarka" zbog cega ga pojedose na X.
S

Saturn

pre 10 dana

Covek ima 39 godina i igra na ovom nivou , i sad zbog jedne sezone i dve plej of utakmice da mu se oduzme sve sto je uradio do sada , uz to je uz Dejvisa najbolji igrac Lejkersa ... Slicno kao i kod Novaka kod koga se normalno ocekuje pad igre jer jelte ima covek 38 godina i sad treba da popljujemo sve sto je uradio predhodnih 20 godina...
U

UPDP

pre 10 dana

Novak u maju puni 37, a Lebron (krajem godine puni 40, njemu si prakticno smanjio, a Noletu dodao godine) je samo na papiru jedan od dvojice najboljih igraca LAL.
H

Harvey Dent

pre 10 dana

"ili umres kao heroj ili zivis dovoljno dugo da vidis kako postajes zlikovac"
M

Miloschcihcih

pre 10 dana

Ne oduzima njemu niko nista, ne pratite emisije oa ne znate o cemu se radi, ja ih gledam posto sam u usa oa znan. Citave sezone je pompa oko lejkersa i filadelfije, sa pljuvacinom na jokica, a barkli i shek su pricali drugacije. Cele godine svi pricali kako je embid dve svetlosne godine ispred, dejvis, lebron, sad kako ce lejkersi da ih naduju bla bla bla. Zato su komentari toliko ostri i apsolutno su na mestu posto ne zelite ni da znate sta se sve pisalo za Nikolu. Dosli su dotle da se cak predlagalo da im ne trebaju igraci iz evrope zato sto oni samo daju poene a ne igraju odbranu, iako je totalna dominacija jokica doncica janisa wembe sada, itd itd..
G

Gostivar

pre 10 dana

Barklijev komentar tj. aluzija je apsolutno zasluzena. Mislim da je celu tu hajku protiv evropskih igraca a posebno protiv Jokica povela licno NBA. Naravno podmecuci prvo praznoglave bivse poluigrace koji sada satro komentarisu. NBA i celooj americkoj medijskoj masineriji apsolutno ne odgovara da od Jokica prave legendu a on definitivno ulazi u legendu. Ne samo zato sto je Evropljanin, Srbin vec pre svega zato sto je beo. U Americi je sport pre svega biznis, sou biznis, znaci zabava za siroke narodne mase koje prate to i koji se loze na tu pricu a to je pre svega crnacka populacija. "ONI" vole da izaberu zvezdu koja ce postati legenda i oko koje ce da grade celu medijsku i ekonomsku pricu a Jokara im se u to sve nikako ne uklapa.