Komentari na vest

Nađ i Milojević pomažu Partizanu da sklopi tim za narednu sezonu

O

Otac Makarije

pre 7 dana

Partizanu pod ovom upravom i ovakvim uslovima u ovdasnjem fudbalu nema pomoci definitivno!
O

Ojo

pre 9 dana

Zna li neko gdje je Kalulu?

Als

pre 8 dana

Dao je vama gol na jednom od derbija tada ga stvarno vasi nisu videli gde je bio.
G

Grobar 007

pre 9 dana

Primitivizam i plitka pamet karakteriše komentar@Bibibih8. Pomenuti bivši igrači Partizana u kasnijem razdoblju ništa dobro nisu doneli Partizanu, osim što su uživale privilegije kluba. Oni od mnogih od nas ne mogu da budu veći partizanovci jer mi dajemo Parizanu kroz ulaznice, medijsko praćenje, vernost, dok oni samo uzimaju. Viškovi u Partizanu: sva tri beka, svi zadnji vezni na čelu sa Šćepovićem, Natho, Nikolić, S. Marković.
B

Buvuv6

pre 9 dana

Kakva tvoja vernost i medijsko praćenje? Koga to bre zanima?
c

croatizanu

pre 9 dana

...je potrebno da se vrati u svoju pravu domovinu!
5

5.000.000,00 €

pre 9 dana

Крцуне, није теби лако... Касно је за тебе 😉
O

Otac Makarije

pre 7 dana

Da se placa porez na izrecenu-napisanu glupost ti bi bankrotirao.
K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Nema potrebe da se za roster Partizana trazi misljenje od Vladana Milojevica, koji je visio u Partizanu u vreme Gorana Milojevica.. Partizanu su potrebna oba beka, po mogucstvu mladji Afrikanci, stoper zrelijih godina pored koga bi sazrevali Kovacevic i Milicic, obzirom da Markovic najverovatnije ide a i nizak je za savremenog stopera.. Potreban je i zadnji vezni koji mora biti brz, snazan, izdrzljiv i eksplozivan, sa lakim prenosom lopte i spic, obojica do 24 godine. Zadnji vezni i spic moraju biti korpulentni Afrikanci, koji imaju telo za savremeni fudbal.
z

zorge

pre 9 dana

Potpuno pogodjeno sta treba da uradi Partizan, citaj struka, kako bismo opet bili jaki.. Mislim da bi isto uradio i Nikolic za koga mislim da je pravo resenje.. "Cigani" ne obozavaju "Karla" pa mu udaraju minuse...
U

Uvuvuvug6

pre 9 dana

Zanimaju te mlada afrička tela, wow?! Pa vi postajete Young boys iz Humske! Fino!
B

Baba Vanga

pre 10 dana

Nemoj te lupati za Zahida covek je prednji vezni ovaj strucnjak od Duljaja ga stavi na zadnjeg veznog da igra defanzivno da slucajno neda pas za gol i ugrozi Zvezdu,sto dalje od gola,pa kao izvodi krila nisu odigrali dobro pa ko da im majstore da pas u prostor,znas ti to trenercino dobro nego se pravis lud i namerno radis!
B

Bibibih8

pre 9 dana

Žexova škola manijačne depresije! Ti hoćeš da kažeš,da si ti veći partizanovac od Igora Duljaja, Alberta Nađa, Ivana Ćurkovića, Ivice Kralja, Gorana Grbovića, Željka Rebrače...I svi su oni u nekim kombinacijama samo ti ej ti anonimude iza,tastature ne daš da se Paćo ugasi...Opasne šifre imate, to ako mora,da,se operiše- nek se uklanja odmah!
B

Bob.f

pre 10 dana

Ko je narucio ovaj Tekst...Ok Natko je stariji sporiji..Ali samo neznalica i zlonameran moze da kaze da Zahid nije odlican igrac....Ko to pise ovako nesto...Sramota..Nadj nije za Partizan...!!!!
G

Gugug7g

pre 9 dana

Nije čim je čestitao Zvezdi i rekao da je suđenje OK!
D

Dex15

pre 9 dana

Za Partizan je onaj koji je pokvaren, lazov i da mrzi Zvezdu iz dna duse. Tada si ispunio sve uvijete
D

Dex15

pre 10 dana

Pokrite se usima, cutite i nastavite da vezbate nogomet. Imajte 10 + stranaca u ekipi, placate milionska obestecenja, drzava vam placa licence i onda se pitate ko je drzavni projekat.
k

kondor007

pre 9 dana

Dex 15 pokri se ti po usima vidim da nista ne znas . Pitam te ko vise uzima od drzave i siromasnog naroda da lo Partizan ili Zvezda . Sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V

VALJAK I ARMIJA NAVIJACA

pre 10 dana

Prvo nova uprava posle novi trener i cela nova odbrana osim Jovanovica. Tri brza veznjaka ako zelimo uspeh. Ovo sad je cirkus sluzimo za podsmevanje .
m

metalika moj dobar

pre 9 dana

da li neko moze al najozbiljnije da odgovori zasto i kako je vazura jos uvek u Partizanu,ko ga drzi ??. Terali smo mnoge al ovo govno imam utisak nikad otici nece. Pored svih pogdrnih vredjanja ,neuspeha godinama lik i dalje sedi u fotelji mrtav hladan !!
P

PFC

pre 10 dana

Sve dok je stanje u zemlji i društvu ovakvo ( traje 10+ godina) iluzorno je raspravljati na ovu temu. Brutalno protežiranje i favorizovanje jednih, odnosno ugnjetavanje Partizana, u startu svaku priču čini suvišnom. Dakle, sve i da Partizan nešto proba u smislu podizanja kvaliteta igre i igračkog kadra, desiće mu se već viđen scenario kao u košarci (slučaj "Mirotić") čime vam sve planirano pada u vodu. S druge strane, u miljenicu se trpaju basnoslovne sume novca za naše uslove. Dakle, u ovakvoj situaciji im čak ni sudije, odnosno sudijska organizacija, nisu potrebni. Samo istupanje iz svih takmičenja, u svim sportovima, može (a i to je možda) spasiti Partizan projektovane mu propasti.
G

GOROSTASE

pre 10 dana

Skroci kroz zagradjenu terasu da bi dobio na prostoru.
O

Ok

pre 10 dana

Je l to vasiona mrzi avangardu. Kakvih dijabola ima. Trijest godina nema komunizma a vi bi da neko naredi da pobedjujete. Vratite Toleta on je poslednji pod kojim ste morali da dobijate. Izadjite na teren, bavite se sportom. Batalite politiku. Njoj nije mesto na terenu.
H

H uvyvuvy

pre 9 dana

U košarci vam se desio projekat ,,Željko Robija, najskuplji trener, van Nba i njegovih 7 pomoćnika'" te skrkanih 60 miliona u 3 godine.Doduše jedan trofej al koga to još zanima!
J

J uvuvu

pre 9 dana

Dal je Pomfritije zvao Duljaja
D

Dex15

pre 9 dana

Ugnjetavana avangarda...prepostena koja uci svoju decu da mrze sve sto ima veze sa Srbijom i Zvezdom
B

Bane15

pre 9 dana

Koliko je Zvezda zaradila od ulaska u LS, ulaznica, prodaje igraca, tv prava, sponzora samo ove godine? sta se pravite blesavi...vas onaj ludi pantic koji vam mozgove ispira. Mene bi bilo sramota da pratim covjeka koji kaze da je Duljaj drzao severinu u podrumu u frizideru hahahahahahh
D

Dex15

pre 9 dana

@J uvuvu....nije...zvao je tvog Titu u kuci cvijeca. Vaseg copavog Zagorca komese i dan danas divite...komunoustase
D

Deki PFC

pre 10 dana

Nije sporan ni Natho niti Zahid, ne lupetajte i ne prenosite šta dva dunstera od trenera kažu - ako su uopšte rekli. Nađ večiti pomoćni Bus+ i Miloje jedino uspešni i trofejni u Super ligi nameštenoj u Srbiji. Problem je nedostatak dva dobra zadnja vezna tipa Zdjelara i Belke i katastrofalna zadnja linija. Od ovih su Rnić i Sikimić svojevremeno bili sigirniji.
К

Кдкс

pre 10 dana

Види истина је већ сада за наше услове Натхо је спор играч, Захид није и мора да игра. И код нас се лига убрзала коначно, а то је највише дошло од ове сезоне кад је дозвољено више странаца. Али истина је да Натхо може да игра, може да се истрпи, и тачно је да је задња линија криминал. Свугде су потребни брзи играчи,.атлете... Партизан и када има бржег, технички јачег играча овакви тренери, Нађ, Дуљај , па и Милојевић није далеко, али сада је реч о Партизану, не стављају конкретно Де Медину на терен. А показао да је најбољи,што је још већа трагедија одрадио припреме са Марковићем зимске, као првотимац. Сви смо видели да је то Ок, да су сличне и грађе он и Марковић, доста брзи за место Централног бека и Дуљај их не ставља. То је доказ да је знао шта се спрема и само му је био циљ да још неког прода а не резултат.
U

Ubuvugy

pre 9 dana

Miloje dobio Krasnodar, Salcburg, Liverpul, Kopenhagen, Ludogorec....sa Jovičićem, Jovančićem, Giškom, Gobeljom, Žuletom i ostalim ekspertima...Miloje je trenerčina!
N

Nekoiznutra.

pre 10 dana

Imamo 3 igraca koji nesto vrede na trzistu Jovanovic, Bazdar i Saldanja. Jovanovic ostaje 100% ima 31 i ugovor koji nece imati nigde u inostranstvu. Bazdar kao i Severina su menadzerska kombinacija i za koju ako dodje pitanje sta ce ostati u kasi. Od Saldanje se ocekuje bar 6m jer cena je pala posle povrede. Idu takodje i Markovic i Filipovic koga su precrtali posle derbija. Problem je sto su strancima dali velike plate za nase ualove samo da bi potpisali, a posle molimo fss da nam plati licencu a pitanje je vremena kada ce reci dosta je bilo. Partizan je svakog dana u minusu 24.000 evra
H

Hvuvuvuvyv

pre 9 dana

Pošteno.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Nathov saigrač iz reprezentacije Izraela Neta Lavi bi bio dobro pojacanje za Partizan.
P

PFC

pre 10 dana

Sve dok je stanje u zemlji i društvu ovako ( traje 10+ godina) iluzorno je raspravljati na ovu temu. Brutalno protežiranje i favorizovanje jednih, odnosno ugnjetavanje Partizana, u startu svaku priču čini suvišnom. Dakle, sve i da Partizan nešto proba u smislu podizanja kvaliteta igre i igračkog kadra, desiće mu se već viđen scenario kao u košarci (slučaj "Mirotić") čime vam sve planirano pada u vodu. S druge strane, u miljenicu se trpaju basnoslovne sume novca za naše uslove. Dakle, o ovakvoj situaciji im čak ni sudije, odnosno sudijska organizacija, nisu potrebni. Samo istupanje iz svih takmičenja, u svim sportovima, može (a i to je možda) spasiti Partizan projektovane mu propasti.
B

Batistuta1

pre 10 dana

Prvo pohapsiti.A da,nema ko...
C

CinjenicaZakljucak

pre 10 dana

Na tri utakmice zvezda dala 7 gola,drzala posed lopte 70%, sutirala ukupno ka golu 70 puta,zicer šansi 20tak. Pa to samo statistički imaju klinci oni od 17 godina kad igraju protiv klinaca od 6 godina. Kvote 1,40 ne bi kladionice davale da partizan nije teška dubioza kolektiv. I gledajte jednom i komentarisete to. A ko gubi ljuti se uvek bilo i ostalo,svi drugi krivi..
Č

Čičak traka

pre 9 dana

I onda Pavle Ilić mora da interveniše i vadi kestenje iz vatre, a posed 70-30 a na semaforu 1:2 do pred sam kraj... nemaju pojma bre ni jedni ni drugi ako ćemo realno, svi igrači su neke menadžerske priče i tu su i Zvezda i Partizan samo izlog, poligoni za prodaju i profitiranje bahatih pojedinaca iz uprave i tog celog pokvarenog miljea.
B

Bane15

pre 9 dana

@Cicak traka....intervenise gdje? Jucer situacija gdje ovaj rusi Serifa sa ledja cist prekrsaj i crveni. Derbi u subotu...baklja ulece u teren i sudija ne prekida utakmicu. Da li si siguran da je postojao ofsajd kod gola serifa joji je ponisten? Odvalili smo vas od zivota. Trebali ste 20 komada da popijete u dvije utakmice. Nego sta kazu sada geometri, VAR strucnjaci, zene u crnom, nevladine organizacije, sud u Strazburu, Rade Bogdanovic...zna li se sta? Klosar sigurno daje savjete Ancelotiju i analizira utakmice LS sa Kolinom
Č

Čičak traka

pre 9 dana

@Bane15 Daklem 'ebla vas baklja više, nema prekida kad je gol šansa i baklja već tu gde je! Zašto mu nije signalizirao pomoćnik pa da prekine meč dok je lopta na sredini terena? Da je uticala na napad bilo kako, omela nekoga, bila na putu itd. pa da se razmatra... uostalom niko se nije bunio iz Zvezde. Pa zamisli da se prekida tek tako gol-šansa zbog baklje? Navijači bi redovno ubacivali baklje u teren čim protivnik krene u ozbiljniju kontru, golman bi komotno mogo u protivničkih 16 da ode kao ekstra špic, šta će na golu - ubaciće neko baklju...
Č

Čičak traka

pre 9 dana

@Bane15 A to za guranje s leđa - kad Šerif gurne Svetu i Zvezda izjednači onda nije faul, a kad njega gurnu onda je faul? Kad Hvang kao poslednji igrač polomi Kalulua u prodoru na gol nema crveni? A za Severinu ima za 10x blažu stvar? Rade Bogdanović je jedan od retkih danas koji ima mooda da kaže onako kako jeste, idu slušaj onog crveno-belog metuzalema Jokića, on zna...
B

Batistuta1

pre 9 dana

Plače skola za tobom.
I

Imam tetku

pre 10 dana

Radi kao psihijatar, mogu da ti sredim prekled Jokicu, ali i besplatno zadrzavanje na psihijatriji. Jedna cokoladica i reseno ti je
e

everrttionn

pre 10 dana

everton luiz je rešenje,nije tehničar al je životinja
Z

ZatoStePropali

pre 10 dana

Možda ste baš zato što su vam omiljeni igrači oni koji skaču na sudije i idu svesno da lome noge i stigli do propasti:))))Zato i ne igraju crni dečkići fudbal nego hrkljuš i promašili su sport:))))
6

6v7v7g7g

pre 9 dana

A i govno je za vas!
d

de goll

pre 10 dana

prvo da odu svi iz partizana iz uprave..i ona plava kafe kuvarica iz bifea...drugo ,partizanu treba odbrana ,2 stopera,2 beka,zadnji vezni...i to kvalitetni..ostalo je sve ok ...ah da..fali i zamena za saldanju..
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

A iz pozadine veliki mag transfera, čovek zvani garancija, Kockica Iliev! Otišao sam, ali u stvari nisam!
Y

Yvyvyv6

pre 9 dana

Ima me, al to nisam ja to je moja Schauma?
g

gost033

pre 10 dana

prvo oterati nesposobnu upravu,koja ne može da obezbedi novac i koje država drži kao taoce,dali smo vam novac šta hoćete? Ćutite i budite zauvek drugi. Evo i Ostoja se sprema za Evrokup izgleda da to tako mora nažalost.

gemathegreat

pre 10 dana

Ne možete da ih oterate, Vuletić vas zaebo i napravio od Vazure faraona.
H

Hvzvzvzv

pre 10 dana

Violin Osto ja i deda Žota fasovali drugo mesto u Aba ligi! Za šta bi se drugo spremali? Sibe, vi baš kao deca!? Pobedite na terenu igrajte šta hoćete!, De su vam te omladinske škole, odmah iza Ajaksove, ! Otolišao i Ajaks u kanal a kamo li vi!
H

H uvvzvz

pre 10 dana

Gledam juče hajlajtse! Izketite na ho ruk 20 minuta! Ostalih 80 vas satraše...Još Zvezda uradila prelazni rok...bljak..Al nema ko da vam da gol...Ovo je trebala da bude katastrofa..Portparol vam ovaj Čerkez...Matora raga ne može da trči...Odgovara mu..Posla bez, odgovornosti bez...A kinta leže li leže..Mnogo brbljate
A

Alex20

pre 10 dana

A ti zivis u ubedjenju da ce doci novi ljudi i da se nece finansirati od drzave?Jeste glupi majke mi,pogotovo kad se prica o kosarci,tu niste gadljivi na sns pare.Smehoteka navijaci.
L

Logicno

pre 10 dana

vreme je da Joksic grobar vodi juznu tribinu
V

Veljko9

pre 10 dana

Promeniti kompletnu odbranu, poksati da se izvuce neka kinta za Bazdara, Kovacevica i Svetu jer su mladi, Nathu nije trebao biti produzen ugovor jer covek ima 36god, vreme je za nove mlade snage.

Ububub

pre 10 dana

Sveta moze kao upravnik baleta, Kovačević kod Dragiše u pečenjaru...
6

61616

pre 10 dana

Alo breeeee zasto niko ne spominje da je partizan sinoc izvrsio izmene u 4 navrata a dozvoljeno je 3?!?!? Da li je moguce da oni sve mogu da rade bez kazne, i da beze iz lige kako im volja i prodju nekaznjeno i ovo sinoc ?!?
I

Ivke88

pre 10 dana

Nisam gledao utakmicu, ali ako je onako kao po Flash score-u, izmena na poluvremenu se ne računa, jer tada nije prekidana igra.. Uostalom, reagovao bi vec neko.. Kao sto su oni naa napali onomad za Kangine kartone a nisu bili u pravu..
S

StefaN1710

pre 10 dana

Možeš da vršiš izmene u 4 termina ako je jedan od njih na poluvremenu a to da Partizan radi šta hoće i prolazi nekažnjeno ne vredi ni komentarisati...
S

Stewie

pre 10 dana

Shvatam da je ovaj mucenik joksic izgubio 2 derbija u 4 dana pa nije sav svoj, ali ovoliko lupetanje stvarno ne razumem...
K

KME partizani

pre 10 dana

Vozali vas Duljaj i Kralj, a ogolio postojeće stanje, Nađ lično. Ova dvojica vas palila ne bi li zataškali svoje neznanje i nekompetentnost da vode sportski sektor Partizana. Natho, bio igrač ali sad je balast, izuzetna plata za bukanje i hodanje. Ovaj novinar voli vaš i njegov klub, zato je potpuno nerealan. On kad u.... e tekst, ostaje ti da se krsti. Obična dodola gore navedene dvojice. Svetle tačke vašeg tima su Jovanović, kapiten Marković, Severina i Baždar. Oni mogu velike utakmice, Saldanja se tada ne vidi. Mnogo je primera, a i para nemate. Poseta gratis, ne igra se Evropa. Ne spomenuh onog svedoka, ne valja se pred VASKRS. I mi posetimo i čekamo najradosnijeg praznik. Vi samo neku titulu. Na dugom je to štapu.

Немања Земун

pre 10 dana

Kralj i Duljaj nisu problem , zna se ko jeste. Ne zeli zlo Partizanu jer ce se vratiti i Zvezdi. Ja zelim da budu jaki i Partizan i Zvezda, i Vosa i Radnicki i bice jaka reprezentacija.
U

Ububyb

pre 9 dana

Natho bio igrač, sad je Biljana!
g

gjost321

pre 10 dana

Skloniti sve sto valja iz Partizanovog tima to je recept za uspeh Crvene zvezde.
H

Hvuvu

pre 10 dana

Na primer? Koji su to znalci koji su nepravedno uklonjeni?
G

Guh

pre 10 dana

Malo Reketiranje sa tribina i eto miliona za nogometni klub nije prvi put
Г

Геџа - Србијанац

pre 10 dana

Које су тачно заслуге Натха? Баш бих волео да знам, без зеза.а...
g

gostttt

pre 10 dana

Šutiranje mikrofona, vredjanje saveza u zemlji u kojoj igra i koja ga plaća itd...
J

Jbububu

pre 10 dana

Moralna podrška teroru nad onom bedom u Gazi!
L

Lepi mica1

pre 10 dana

Partizanu ne treba vezni red nego treba da radi ono sto i Zvezda da namesta prvenstva i sudije i onda nije problem ko igra😆😆😆
N

Nibibi

pre 10 dana

Pa ko vam brani?
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Zovite Fedju Dudica, on je dobio Miloja negde nekad tamo.... Hahahahah!!!
P

Pa

pre 10 dana

Dobio ga sa amaterskim Velezom,i jeste za smejanje.
Z

ZV

pre 9 dana

@Pa Kad dobijate pehar za to sto Hasan Dudic izbacio Miloja,pre poslednjeg meca na vojnom stadionu?
P

PFC

pre 10 dana

Da li je moguce posle ovakva dva katastrofalna derbija kompletne odbrane oni pricaju o veznom redu...
s

spiritus movens

pre 10 dana

A sta se to dogodilo u subotu i sredu o cemu navijaci imaju pravo da pricajuj, osim sto ste izvrsili toliki pritisak na sudije, da Minakovic nije smeo da svira ocigledan penal za Zvezdu sinoc, kad igrac Partizana rukama brani gol posle suta Olajinke. Da je bilo obratno, ne moze se ni zamisliti kakvu bi medijsku hajku tek onda digli.
B

Bubuhuhuguvy

pre 9 dana

No ti nikome nije važno.Pogani mediji, a ove lože li lože...Zvezda klasa..Ovakva kakva je..sklepana!
D

DDF

pre 10 dana

Dokle je u klubu ova uprava koja niti zeli i ne sme da bude konkuretna,nijedan kvalitetno ozbiljan igrac nece razmisljati da dodje u klub koji u svakom smislu je neorganizovan i timski rastimovan...samo dolaskom novih lica na celo FK Partizana mogu da pokrenu"ukopani parni valjak"
c

cv

pre 10 dana

nema partizan para kao zvezda pa da dovodi silne brze igrace
П

Па...

pre 10 dana

... нема ни Напредак паре као Партизан. То им не смета да вас победе у гостима.
O

Olajinka

pre 10 dana

Naravno da nema kad LS igrali nisu preko 20 punih godina!
g

gost616

pre 10 dana

A jel ima para kao Nortsjeland od kojih je primio toliko govova u 2 meča ?! To važi i za Zvezdu kad izgubi od tima sa slabijim finansijama. Znači, nije samo budzet u pitanju, nego i svi ostali aspekti, trčanje, želja, trud, potkovanost tehnikom itd. Naravno da su pare bitne ali nije samo to u pitanju, a svi naši klubovi se uvek vade na budžet.

Osc

pre 10 dana

Mozda je vama Norsjeland interesantan zbog imena kluba ali su to Danci oni rade mnogo ozbiljnije nego nasi i ulazu vise tamo se zna ko sta radi.
a

arroyo

pre 10 dana

ko kaže, pa eno pitajte jehovine svedoke reći će da je partizan najbolji u ovom delu planete, projektovan za finale lige evrope nego uvek sudije protiv. Pare isto nisu potrebne, svi igraju iz ljubavi i to će instangram da dokaže
B

Burek

pre 10 dana

Najbolje zimsko pojačanje koje je Partizan doveo jeste Krunić
Z

Zeksovini Svedoci

pre 10 dana

haha...koji su ovo besmisleni tekstovi. Pisete koga treba da dovedu a klub im u totalnom Bankrotu zbog duga od skoro 100.mil koji nema pare ni za struju i grejanje i moraju da koriste agregat na vojnom stadionu oronulom! Pa valjda treba da se napise kada ce oni neki evro sami da zarade, a ne da im drzava placa sve moguce... od struje,pojacanja do licence...itd A posle svega toga i tolikih prosutih para iz nemanjine ima i dalje ovih zeksovinih svedika sa juga koji misle da drzava radi protiv njih..🤣
ž

župan ban

pre 10 dana

Kako vas nije sramota da ovoliko izvrćete stvarnost?

rising999phoenix@gmail.com

pre 10 dana

Vezni red a ne odbrambeni? Ajde Joksiću ne brukaj se
M

Mile grober

pre 10 dana

O čemu vi raspravljate, pa ovde nisu u pitanju igrači, ovaj klub ili da se dovede u red promenom uprave,ili da se ugasi. Čini mi se da mediji samo učestvuju u ovoj farsi,nisam pročitao ni jedno stručno kritičko mišljenje o problemu kluba,uprava je nedodirljiva, da li je moguće da su navijači prihvatili taj scenario da smo opasan tim i da smo bili zasluženo jesenji prvaci...
G

Guh

pre 10 dana

U ovoj ligi ni Siti ni Real ne bif ništa uradili
F

Fußballspieler

pre 10 dana

Još kada bi neko to čuo i razumeo, a i da čuje i razume odakle pare. Partizan izuzev Jovanovića, Zahida i Saldanje mora da promeni sve ostale igrače (boljim igračima naravno) da bi mogao da parira Zvezdi koja je takodje zrela za pojačavanje na odredjenim pozicijama. Nemoć Parizana se najbolje videla poslednjih pola sata sa trojicom napadača na terenu koji čestito nisu ni videli Glazera a jurili su rezultat.
!

!!!

pre 10 dana

Ovo zlo od kluba treba ugasiti
B

Bokiiiii

pre 10 dana

Jel Rusi Joksa huligan FSS sa juzne tribine?
S

Saleeee

pre 10 dana

Sta je sa Markom Zivkovicem, mislim da nije losiji od Antica i Stojkovica, a potpuno skrajnut
B

Burek

pre 10 dana

E još ljudi zaboravljaju da je Vazura čak doveo i povređenog Miličića iz Radničkog (i naravno, De Medina služi za grejanje klupe)
T

Thou

pre 10 dana

Trla baba lan da joj prodje dan... prvo najuriti kompletnu upravu i sve one koji su sa njima povezani. Najuriti takozvanu struku i pola igraca pa krenuti polako i strpljivo. Ne trebaju nam ove nacrtane titule, cilj je ozdravljenje kluba i perspektiva u naredin 10, 20 godina.
И

Имамо...

pre 10 dana

...доброг голмана, фали нам само 2 добра штошера, 2 бека и 3 везна
U

Uvuvuuv

pre 9 dana

Imate 2 dobra golmana..ajd dalje...
F

Figaro

pre 10 dana

Kisa je padala a ja sam plakao za njooooooommmm
N

Nego kako

pre 10 dana

Suze Roni Joksic huligan sa tribne juzneee
C

CITAT

pre 10 dana

Uspeh je u suštini kulminacija neuspeha.“ - Nedeljko Kovinjalo
D

Deyan X

pre 10 dana

Doveli su nekoliko igraca proslog leta, i npr samo Severina tu moze da bude nesto.. Nagovestava. Zahid je majstor, ali i on je spor. Treba neko brzi. Saldanja do povrede tip-top... I sada, sezonu koju zavrsavamo, vec vidimo odlaze oni koji vrede a ostaju oni koji nemaju kud. I tako to "negitivno" sito radi godinama. Odlaze najbolji, a oni koje niko nece ostaju.
e

exe

pre 10 dana

Joksa neka plače
?

??

pre 10 dana

Za partizan bi bilo najbolje da smene upravu, ako oni nece da odu onda bi najbolje bilo da nadja postave za trenera. Duljaj nije dosledan partizana. Previse je ne disciplinovan i ne realan, samo kuka. Los je trener, to ce se najbolje videti kad ode iz partizana
U

Ujka Zitko

pre 10 dana

SAMO NHL LIGA TU CE NAS JEDINO LEPO DOCEKATI
!

!!!

pre 10 dana

NK Naredna sezona
R

Raky

pre 10 dana

Partizan treba smeniti upravu i smaknuti diktatora, pa tek onda razmišljati o Treneru i igračima
H

Hububububukn

pre 9 dana

Si ti igde ikada čuo da je neki sportski klub, zapičeo revoluciju? Pa vas se ne može skupiti četiri- pet hiljada, Duletu Cenzusu nećete, bre da date potpise za kampanju, kako biste Generalu bubreg dali da,treba...?

kuri

pre 10 dana

Захид просјечан играч, видјело се у ова два дербија. Он може играти само у споријем ритму.
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Kakav crni vezni red, ODBRANA, ODBRANA, ODBRANA!
t

tugica

pre 10 dana

vreme je da se dovede Neko iz Mancester Sitija dace aca pare
D

Dragoo

pre 10 dana

Cujem za vikend najavljuju -13..... obucite se dobro. Kad vas otrese TSC
p

prvo cedo

pre 10 dana

Cime se vi ponosite! Odnos 10/1 u budzetima vec 10ak godina, au derbijima ove sezone poraz, pa nereseno, pa opet poraz za svakog normalnog gledaoca( vi pisete neku ukradenu pobedu, ali ajde...), i iz cetvrtog pokusaja pobeda! Bas realna tvrdnja "Stavili smo tačku na priču ko je bolji"! Znaci Partizan je do pre 7 dana isto mogao da kaze "Stavili smo tačku na priču ko je bolji" jer je imao bolji skor u sezoni. Prst na celo sta ce biti kada se slavine zavrnu! Partizan od ovoga ne moze nize, ali sta cete vi?! ...sala mala, bez brige, bice kao i do aada, mezimica svake vlasti...
@

@prvibilde

pre 10 dana

Imamo protiv vas pet vezanih poraza, ali -10 u Aprilu je - 10. Nemoj se ljutiti. Jos jedna u nizu. Uzecete i vi nesto 2078. godine. Polako
@

@cedo

pre 10 dana

Bensedin i bice sve ok
@

@cedomirbot

pre 10 dana

Partizan nikad nije bio niti ce biti
D

Driver 8

pre 10 dana

Partizanu treba kompletno nova odbrana. Vezni red je tanak. Zahid je igrač za mali, a ne za veliki fudbal.
7

7hububbyv

pre 9 dana

Zahod je igrač za stoni fudbal!
K

KGKGKG

pre 10 dana

Stefan Loncar, istice mu ugovor u Debrecenu na leto. Zadnji vezni kakav treba Partizanu, zahvalicete mi se kad mozete, pozz.
p

postic

pre 10 dana

Ali on ima 1,90 nije to fudbaler za partizan,,gde mu je brzina
K

KGKGKG

pre 10 dana

@postic Ocigledno ga nisi gledao nikad, momak ima neverovatno ubrzanje, presing, dugacak korak. Defanzivno vrhunski, bas ono sto treba Partizanu, bar duplo bolji od Kanutea i Kastilja.
i

ime gosta

pre 10 dana

Sto da im pomazu, toliko dobrih igraca imaju u nizim ligama. Ne treba im brzina uopste, nekad se fudbal igrao na razmisljanje , sporo i efikasno. Ali ne. U ovom Partizanu su tolike mafioze da su prosli milioni i milioni evra i opet je squad za nase prostore ... Svi ti bizismeni ne radu posao kako treba i onda sta bude posle. Ima srbija talente medju fudbalerima al dzabe kad su ostali menadzeri, itd. prokleti ljigosi
d

d.g.

pre 10 dana

Vi imate golmana , dva veznjaka i špica. Sve ostalo vam fali. Natho je penzioner odavno. On samo kod vas ima mesta. Ako prodate i Saldanju i Baždara fali vam i špic.
B

Bububub7

pre 9 dana

Natho Babas je nova Biljana City!
2

24.232

pre 10 dana

Koji su ovo iluzorni tekstovi... Pricate koga treba da dovedu, klub koji nema pare za struju i koriste agregat?! Valjda treba da se kaze kada ce oni neki dinar sami zaraditi, a ne da im drzava placa sve... od struje do licence. A onda ima ovih sto misle da drzava radi protiv njih?
P

Pitanjeeee

pre 10 dana

Jel moze da im se dovede Mbape po receptu Zeljka Velicanstvenog?
g

gostgg

pre 10 dana

ofanziva je u partizanu dobra, ali defanzivci su problem konkretno bekovi koji se ne znaju ko je od koga gori, ova dva gola sto je partizan dobio preko filipovica ne smeju da se dese u amaterskom fudbalu da te dva puta prelece lopta a igrac koga cuvas ti sam iza ledja. i kovacevic je mozda dobar protiv javora ili imt a na derbiju se ne zna na kom je losije odigrao. tako da uz bekove i jednog iskusnog stopera koga bi uparili sa svetom markovicem, i jos jednim krilom bi mogla da se igra evropa
A

Asensio marko

pre 10 dana

Ljudi, Partizan ne sme biti prvi velika je para u pitanju od Lige sampiona, zato Grobari treba da bojkotuju poltronsku upravu
П

Па...

pre 10 dana

...било би и глупо да тим коме је најбољи играч голман буде први. У реду против Звезде, то је друга димензија, али Партизану је голман најбољи играч против скоро свих клубова у лиги.
O

Ole ole ole

pre 10 dana

LETI DULJAJ...
P

Prti

pre 10 dana

Bravo majstori kakav tekst. Znaci treba im 10 igraca, golmana imaju...
d

delije1234567

pre 10 dana

Sudija je kriv, sudija je kriv, sudija je kriv!!!

Bojank91

pre 10 dana

Zašto bi dovodili dobre igrače? Dovoljno je da Duljaj bude sudija i rešeno sve.
E

Emery

pre 10 dana

Pravac Birmingem. I to karta u jednom pravcu.
k

kondor007

pre 9 dana

Bojanka , kada toliko volis Duljaja povedi ga kuci pa neka tebe trenira i neka ti sudi Bojanka