Zvezdin biser tema transfer spekulacija u Italiji, podseća ih na Šaćirija

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.20. | 20:41

Saradnik poznatog menadžera sipa pohvale na račun mladog fudbalera

Crvena zvezda je poslednjih meseci afirmisala Veljka Nikolića, Strahinju Erakovića i Željka Gavrića kao standardne prvotimce koji dobijaju veliku minutažu, a sledeći talenat od kojeg mnogo očekuju na Marakani je Andrija Radulović (18).

Najmlađi Zvezdin prvotimac je debitovao prošle sezone u prvenstvu, dok je ove sezone dobio šansu da tri puta uđe u drugom poluvremenu i jednom je počeo kao starter na poziciji levog beka ali se nije baš najbolje snašao tom prilikom i zamenjen je na poluvremenu. Bez obzira na malu minutažu i nedostatak konkretnog učinka, Radulović važi za najtalentovanijeg igrača svoje generacije na Marakani i u budućnosti se očekuje da Zvezdi donese kapital kako na sportskom, tako i na finansijskom planu.

Izabrane vesti

Njegov potencijal nije prošao neopaženo ni u inostranstvu. Posebno u Italiji gde su ga letos etiketirali kao jednog od mladih igrača na radaru Milana.

Sada u Italiji opet spekulišu o Raduloviću kao o potencijalnoj meti italijanskih klubova. Agent Andrea Lućijani koji radi kao saradnik jednog od najpoznatijih italijanskih menadžera Federika Pastorela, kaže da ima autorizaciju da pregovara sa evropskim klubovima oko Radulovića.

„Naša agencija je došla do njega preko Dušana Baste. Sa njim imamo fenomenalan odnos i odlučili smo da skautiramo tržište u Srbiji. Dogovorili smo sa Radulovićevim agentom da ga mi zastupamo u Evropi“, otkrio je Lućijani.

On je tamošnjim medijima opisao kakav je tip igrača Radulović.

„Rođen je 2002, služi se levom nogom i najbolje se snalazi kao ofanzivni vezista. Mene po stilu igre podseća na Politana, Berardija i pre svih na Šaćirija. Mnogo liči na reprezentativca Švajcarske. Talenat je već pokazao u Ligi šampiona za mlade timove, dajući golove protiv Totenhema. Crvena zvezda veoma veruje u njega iako su se pominjala neka interesovanja iz Evrope, poput Milana. Letos su se za njega raspitivali Valensija i Šalke, ali je pandemija korona virusa usporila tržište i teško je sada potrošiti veći novac na mladog igrača. Za njega je najbitnije da čvrsto ostane sa obe noge na zemlji jer je i dalje na granici između omladinaca i prvog tima“, rekao je italijanski agent.


tagovi

Andrija Radulović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara