Komentari na vest

Đorđe Petrović: Poketino me pitao da li mogu da branim za Ameriku

G

Gosty

pre oko 1 sat

Od IMT-a do Chelsea za 4 godine. Tačno da čovjek film snimi.
b

banovic strahinja i lagerta

pre oko 3 sata

grabi sine i tata bi da moze
j

jovanczv

pre oko 3 sata

Djole delija nas!
V

Veljko9

pre oko 4 sata

Upoznao sam ga uzivo, decko sjajan momak. Odlicno brani i ove sezone, nema smisla dirati Rajkovica ali uvek je lepo znati da imas zamenu poput Petrovica, i to ima samo 25god, znaci mirni smo tu narednih 10god. Sve najbolje Karadjordje :)
d

dramarko

pre oko 6 sati

Retko dobar i vaspitan momak uz to stvarno dobar golman i mislim da je prava karijera pred njim.Dok je bio u Cuki desilo se da mu je na parkingu stariji covek nehotice dobro ulupao kola dok je bio u svlacionici.Covek se bio tako uznemirio i uplasio nije znao cija su i kakva ce biti reakcija vlasnika.Nas vise se okupilo oko kola i cekali da vudimo sta ce biti.Petrovic je izasao i video guzvu i pitao sta se desilo da bi video da su njegova kola dobro ostećena.Videvsi coveka u strahu zbog ucinjenog samo mu je prisao rekao nema problema desilo se sredicu ja to pa ćemo popiti pice.Upalio je kola i otisao na iznenadjenje svih nas.Eto o kakvom se coveku radi zato mu se na ovaj nacin i vraca dobrim i ja mu zelim sve najbolje i srecu i mnogo uspeha u karijeri i zivotu uopste.
J

Jdjs

pre oko 6 sati

Najjači deo oko Mudrika i tenisa. Sebe sam prepoznao ponekad.Desvaalo mi se da gledam tenis između 259 na svetu i 327 odprilike.😂Volim tenis.
Р

Реално

pre oko 3 sata

Клади се Михица 1/1
g

gonoi

pre oko 6 sati

Na osnovu jednog kola evrolige? Svasta
S

Srbija Majka

pre oko 6 sati

Uvjek je zanimljivo procitati ovakve intervjue, i fudbal pogledati i sa neke druge strane. Tu u stvari i vidis kako zivot fudbalera nije ni malo jednostavan i lak, i kako ti se stvari preko noci mogu okrenuti za 360 stepeni. Ovaj momak je za kratko vrijeme prosao fudbalski rokerkoster, i od nicega dosao u fudbalski krem, onda se opet vratio na pocetak...i to sa svega 25 godina. Odlican prica za sve mlade koji pocinju, i koji treba da donose odluke o svojoj karijeri i budućnosti. Zelim mu sve najbolje u nastavku karijere i da se sto prije vrati tamo gdje sigurno pripada.
V

Voždovac

pre oko 6 sati

Ako se stvari okrenu za 360 stepeni, onda se vraćaju na početak.
g

gostic

pre oko 6 sati

Klub iz lige 5 nikako ne moze biti povratak na pocetak, o cemu pricate. 99% fudbalera bi sad odmah potpisalo njegovu karijeru
h

hahahahhaha

pre oko 6 sati

Da sam na njegovom mestu odmah bih otisao da branim za USA, a ne da ga Piksi zeza i zove onu kiksaru iz partizana
G

Gost X

pre oko 7 sati

Ne mogu da citam sve ovo, ali sam srecan zbog njega ili mi je zao sto mu se to dogodilo.
B

Br1

pre oko 6 sati

Koncentracija na nivou dvogodisnjeg deteta. Čekaj da ti iskoce isečci na tik toku od 20-30 sekundi, to ćeš valjda izdržati da odgledaš
R

Realantip

pre oko 7 sati

Ma bolji je Aca Jovanovic 🤣🤣🤣🤣
A

Astoria

pre oko 5 sati

Nemojte biti maliciozni. Obojica su dobri golmani, svako na svoj način. Jovanović je među Top 5 srpskih golmana trenutno, najbolji je Partizanov igrač do sada bio, razlog zašto crno-beli nisu primili mnogo više golova.
Z

Zokiix

pre oko 7 sati

Šta da ti kazem brate idi brani, jer posteni ljudi svakako odlaze iz ove države ogorčeni mnogo na sve.