Komentari na vest

Prvi presek stručnog žirija: Hvan postao gazda Fajenorda, svi ga traže pogledom

d

duvači

pre 13 minuta

Jaka igračima. Nije se video u prve 4 utakmice u Holandiji. I dao gol i počinje pumpanje. Hvang je jednostavno srednje prosečan. Na sredini nikoga da zaustavi ne zna. Pasovi su mu precizni i na vreme 2 od 15. Jedino što trči i ubrajaju mu kilometražu u statistiku. Isti je i Bukari bio. Cuko koji trči ko pusten iz veze, a učinak nikakav i kada dobije loptu šutiraj i sa golaut linije. Krilo od njega nikad ni bilo, niti će biti.
k

kišni oblak

pre 15 minuta

i na takvom igraču je zvezda zaradila koliko ono?!
A

Anđusara

pre oko 1 sat

Mene zanima što treneri Zvezde ne kažu " videli smo šta zna Hvang, ajde da mi u akademiji pravimo takvog igrača"
H

Hvala Hvan

pre oko 1 sat

Imamo mi igrače takvih sposobnosti ali ima nešto i u glavi.Za ovu prošlu godinu koliko je bio kod nas nije dobio žuti karton a poslije meča nismo znali da li je živ.
N

Na severu od 88

pre 11 minuta

Jedan jedini je razlog prijatelju. Zato što kod nas treneri dece promovišu sebe,a ne decu.Ne zanima njih da jednoga dana neko dete bude u prvom timu kluba gde rade,nego da njihova generacija dece bude prva,na snagu,na dza bu,na sreću,da bi trener napredovao do trenera prvog tima.Reći ću ti jedan primer.Drugar sada već daleke 89 godine ode iz Bežanije i Ajaksov kamp gde ga lično Johan Krojf ostavi od njih preko 200.Nebitno,dečko se posle 2 godine vratio,nije prošao, ali je poenta ono što mi nam je pričao.Kaže da su tada oni kao kadeti Ajaksa gubili po 5,6 razlike redovno,i da to nikome nije bilo strašno.Bitno je bilo da deca od predpetlića do omladinaca igraju u firmaciji u kojoj igra prvi tim i da su se kondicijom najmanje bavili.Dečko je po sat vremena radio slabijim levom nogom,maltene nije desnu smeo ni da koristi na treninzima.Da ne pričam da su svi spavali zajedno i da su morali da gledaju utakmice starije dece pod obavezno.Tako i njihova akademija u Africi ili bilo gde.Znači ispravljali su se nedostaci dece,nije se jurio rezultat,trener nije jurio drugo radno mesto već da izbaci minimum 2,3 dečaka za prvi tim.
p

pa dobro šta

pre oko 2 sata

Posle Leonarda da Silve Souze, najbolji stranac u Srpskoj ligi
A

Aranđel

pre oko 2 sata

Ovaj je bar za klasu bolji igrac od Leonarda
@

@pa dobro sta

pre oko 1 sat

Ahaha, brate realan si ko grobar.
K

Kaze

pre 5 minuta

Hahaha 🤣 Videćeš tek gde će Ðiga da završi i kojoj ligi, Leonardo i Ðurđević čuveni tandem, prvi igra ameterski fudbal u Brazilu, drugi nije mogao da pogodi olimpijski bazen dve godine u Segundi i otišao kao kombinacija u Meksiko...
M

MileBre

pre oko 2 sata

Mi doveli Krunica kao zamenu ... :(
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Без да браним било кога доведи ти адекватну замјену за Хванга који је "залутао" у нашу пингпонг лигу. Да није учешћа у ЛШ не би ни Крунић какав год да јесте дошао. Али ко би појединцима угодио када само знају да критикују и паламуде!
l

lolololo

pre oko 2 sata

Kada je dosao u Zvezdu, prve dve utakmice su mu bile Cukaricki i utakmica sa Cityem. Dakle fakticki iz aviona na Etihad. Slicno mu je sad u Fejnordu, iz aviona odmah u ligu sampiona protiv Leverkuzena. Medjutim, Holandjani imaju itekako strpljenja za njega i ne nazivaju ga prevarom kao sto su ga kod nas ljudi odmah posle ta 2 meca pljuvali.
N

Na severu od 88

pre oko 2 sata

Hahahha,a ko ga je to nazivao neznalicom prijatelju?!Ako misliš na tužne komšije koje ne idu ni na svoj stadion i ove naše "stručnjake"što odu 1,2 na Rajka i to ako dobiju karte, onda u redu.Pa svako ko je momka pogledao više od 2 puta video je klasu,ako ništa više,igru sa obe noge podjednako što nema mislim niko više u celoj ligi,a retko i u Evropi.
k

kikoman

pre oko 2 sata

Igrač koji je morao da donese preko 10 miliona minimalno!
g

gost1234

pre oko 1 sat

ne moze da donese vise od klauzule koju su morali da stave u ugovor!!! dosao odigrao otisao. sve po dogovoru jbg........................
S

Senegalac

pre oko 2 sata

Kakva igracina je Hvang, ovakav nece biti u nasem fudbalu narednih 10 godina