Komentari na vest

Zvezda se još skuplja: Enigma sa bonusima, i briga zvana Omri Glazer

S

Son

pre oko 2 meseca

Raduje me sto od dolaska Marina u klub smo poceli mnogo ozbiljnije raditi na skautingu igraca, nema vise toliko promasaja kao kod mrkele i to je vidno..jeste da smo sada spremni i platiti vise ali ipak nije to neki novac za koji sigurno dobijas pojacanje... na tome svaka cast klubu koji je prepoznao
K

Korisničko ime je zauzeto

pre oko 2 meseca

Gledam ove komentare i vidim da su pristrasni. Neko je pomenuo crveni karton za Tosevskog i potpuno je bio zasluzen. Ali se sa istim komentarom slazem da je Partizan trenutno velika rupa. Ne zbog igrackog kadra, vec trenera. Kud bre Kalulua na krilo. On je ili "lazna devetka" ili odmah iza napadaca. Ako ovako nastave, stavice Saldanju na poziciji golmana. Nije da Partizan ima neki jak tim, ali bi bio daleko bolji da ima pozicije budu kako valja. Slican je problem Zvezda imala sa Baharom. Jednostavno je eksperimentisao sa pozicijama. Mijailovic NIJE bek i ako njega tamo prekomadujes, onda trazi nekog ko ce da pokriva zadnjeg veznog. Nasao je Bahar, ali pogresnog. Kangu je tu stavljao, a Kanga je spor igrac. On je tipican centralni vezni. Milojevic je odmah to resio. Jos jedna negativna svar kod Bahara je bila to sto je bio nezainteresovan, pa su i Endiaje i Olijanka bili daleko ispod proseka. Kao i Bahar, tako je radio i Duljaj, a sada se to nastavlja. Sta ce sa Partizanom biti ako ode Saldanja? Po meni (nije obavezno da sam u pravu), najbolji u partizanu su golman (Jovanovic), Kalulu i Saldanja, a od toga je jedan na pogresnom mestu i onda cupa bodove u nadoknadi, iz sumnjivih penala i produzetku meca od 10 minuta. Realno, Partizan bi trebao da glatko i bez brige pobedi Napredak (gledano po igrackom kadru), ali je tu greska trenera. Odlicne igrace (strance) drzi na klupi, a igra sa "vazduhom" od igraca. Sada ce neko od patriota reci da treba forsirati domace igrace. Onda je Klopp idiot posto je nekoliko utakmica odigrao sa timom bez ijednog Engleza. Naravno, nemam nista protiv da domaci (posebno mladi) igraci igraju, ali ne po svaku cenu. Dinamo Kijev i nije posebno opasan tim, ali nije los i protiv njih ne treba gurati dete od 18 godina. A to se kod nas stalno desava. Dva puta sutnuo loptu u seniorskom timu, ide na iskusnu ekipu. Ne ide tako. Sve u svemu, ako Partizan ne promeni pristup, bice u stanju da parira TSC-u, a neka zaboravi na Ligu Sampiona. Zvezda ima hronicni problem za bekovima i, po meni, Seol bi trebao da ide desno, a Rodic levo, bar dok ne nadje jos jednog beka (povoljno, naravno). Veliki broj komentara je da se dovedu igraci od 20 miliona, a nasi tomovi taj novac nemaju. Mnogi sumnjaju u Rodrigeza, ali je tek dosao i videcemo kako ce se snaci. Cest komentar je "sto su njega doveli". Koga da dovedu? Leaa? Pa on kosta koliko Zvezda, Partizan i TSC zajedno.
M

Mosquito

pre oko 2 meseca

Pokažite Tabelu.Ha ha cigani nigde vas nema. The end.
K

Korisničko ime je zauzeto

pre oko 2 meseca

Koju tabelu gledas? Juzne Amerike? Tamo definitivno nema Zvezde. Sto se Evrope tice, nije sjajna, ali je u rangu sa ostalim (najjacim) ekipama sa Balkana. Bolje je pitanje gde je Partizan?
.

.zy.

pre oko 2 meseca

. H.J.
£

£

pre oko 2 meseca

Bravo komsije, zasluzili ste svoj sendvic. Botovanje na odlicnom nivou. Malo providno, ali trudite se. Bice bolje sutra, treba da se napreduje iz dana u dan.
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Kakav je ovo tim ljudi? Gde levi bek, gde je krilo ooet Katai? Luka ilic nam glavni kreator? Sa ovim timom u ligu sampiona?
B

Banja luka07

pre oko 2 meseca

Sve ti nesto los Luka Ilic, pa pogledaj malo utakmicu nekad i ne prosipaj se
K

Korisničko ime je zauzeto

pre oko 2 meseca

Procitaj tekst pre komentara. Pise da je Ivanic povredjen. Samim tim, Ivanic ide levo, a Ilic (ili Katai) u sredinu. Ali dok se ne oporave Glazer, Ivanic i Seol mora ovako. Ali ima dosta do play-off dvomeca, pa ce se verujem oporaviti. Ovo je tim protiv Jedinstva, a ne za citavu sezonu
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Kakav je ovo tim ljudi? Gde levi bek, gde je krilo ooet Katai? Luka ilic nam glavni kreator? Sa ovim timom u ligu sampiona?
O

Odgovor za Odgovor za ovog Halo

pre oko 2 meseca

Ne nego si ti navijac...cilj opravdava sredstva!Zvezda jeste najveci klub u Srbiji i najjaca je.Nekada ima taj Partizan koji uspe da ih prestigne i to je dobro koliko god glupo zvucalo...rivalitet je zdrav kada i ako postoji.U cemu je draz bez toga?Ovako los i ruzan Partizan ne samo da radi protiv sebe nego radi protiv svih nas.Podrzavam zelju za time Biti najbolji ali...sramota je za toliko veliki klub sa tolikom armijom navijaca da ga vode takvi "ljudi"...pa zvezda jeste i mora biti veca od obicnih lopova i bitangi kakvi je vode.Dzabe rezultat ako si los covek.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Znaš koliko me zabole za loš Partizan . Nije me zanimao ni kad su igrali Lš a ne zanima me ni sad. Gledao sam i voleo Zvezdu i u Bariju, i kad smo se raspadali i ispadali iz Evrope u avgustu. Niti gledam,niti pratim ostale klubove. Samo Zvezda!
a

aloo

pre oko 2 meseca

sta ti buncas?
P

Pa1

pre oko 2 meseca

Pokušavam da ti objasnim kako razmišlja pravi Zvezdaš! Pravi navijač je uvek uz svoj klub. Ali objašnjavati botu je uzaludan posao osim ako imaš sendvič
?

??

pre oko 2 meseca

Cim su vratili milojevica za trenera znao sam da ce prelazni rok biti ocajan. Kad je dosao bahar skidali su mu zvezde s neba, a kad dodje milojevic daju mu neke igrace anonimuse i oslanjaju se na njegovu srecu
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Izvini Haland i Mbambe nisu nešto bili raspoloženi.
J

Jedina

pre oko 2 meseca

Briga crvenih je gol Saldanje u 93 minutu,sada su mnogo zeleni od muke🤢
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Muko jedna ostavljas ovakav komentar na vestima o Zvezdi. Problem imate vi. Igrare kod kuce kao gosti I pobedjujete Napredak koji se oslanja da nase igrace podosta klinaca I pobedjujete sa 1-0 u 93min.. a igrate kval za LS za koju nedelju. Pa ima da vas izgacaju ko plitak potok.
S

Stankovic

pre oko 2 meseca

Ova situacija kao sa Napretkom bice slika ove jeseni .. . ..pritisci na sudije , kuknjava na sve l svasta najvise na Zvezdu, golovi i penali u 93 minutu ,iskljucenja protivnickih igraca, Natko i Stanoje se unose u lice sudijama .. .mozda ce tako izdrzati do marta. A sto se tice Dinama K ijev svim srcem sam uz Partizan da ih zgazi mada je Kijev u prednosti.
V

VAR

pre oko 2 meseca

Ovaj Rodić je neuništiv kao Ivica Dačić.
F

Fss i Sudija

pre oko 2 meseca

Jedino ovde u Srbiji klub koji ne može da igra na svom terenu, NATERAN je od strane FSS da domaćinstvo odrađuje na terenu direktnog protivnika kluba koji bi trebalo da mu gostuje i samim tim taj "gost" u stvari igra kao domaćin...🤣👎 Pa bre Barselona renovira Kamp Nou, ali ne odrađuje domaćinstva na terenima klubova koji bi trebalo da joj gostuju,to samo postoji ovde u Srbiji da bi se Napretku oteli bodovi i poklonili ovima sto sto Elvis suduja mora da im produzava meceve po 200 minuta samo da bi dali gol i pobedili u 150 minutu i tako svake sezone zadnjih 10 god za redom!
z

zero

pre oko 2 meseca

Taj klub je zahtevao da na tom stadionu bude domćin.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Ja se prosto zapitam da li ste vi ovde što komentarišite pravi navijači Zvezde ili niste. Početak je prvenstva do utakmice u kvalifikacijama za LŠ ima tačno mesec dana. U ovom najavljenom timu od strane ovog portala nalaze se petorica igrača koji su dovedena u ovom prelaznom roku umesto onih što su otišli,od pridošlica nema povređenog Seolas, Duartea koji je poslednji došao i malog Laneta a i oni će osim Seola ući u drugom poluvremenu. Pa kada će novi igrači dobiti šansu u takmičarski utakmicama i da se uigraju sa ekipom do početka kvalifikacija ako ne sad. Za starosedeoce znamo a i trener zna šta može da očekuje od njih, daj da vidimo šta mogu novajlije i da im pružimo podršku od početka kako bi Miloje mogao da iskristališe najbolje što ima za kvalifikacije i da svi zajedno budemo na nivou i uđemo u LŠ.
9

988

pre oko 2 meseca

To su ti sve vučelini botovi. Ne zaboravi da vučela kontroliše bar 50% medija i ima armiju botova. Da te pare za botove preusmere na FK možda bi nešto i uradili
S

Sever4ever

pre oko 2 meseca

@zauvek... "Ja se prosto zapitam da li ste vi ovde što komentarišite pravi navijači Zvezde ili niste"... Druze naravno da nisu nasi navijaci svi ovi sto pljuju po upravi,Terzi,Miloju i svim pijacanjima! Svako ko ima ialo mozga moze da primeti po njihovim porukama koje su sve identicne da se radi o jsd botovima poslatim na nase vesti da mute vodu zarad sendvica🥪
h

halo

pre oko 2 meseca

Nismo prijatelju, svi smo lažni zvezdaši, svako ko kaže k od kritike je lažan navijač, pravi navijači se ne bave takvim trivijalnostima poput razmišljanja, formiranja nezavisnog mišljenja, imanja nekog standarda, nekih očekivanja, najobičnije bacanje vremena kojim se opterećuju lažnjaci. Isto kao i u celoj državi naravno, svi kritičari su očigledno lažni Srbi koje finansira zli zapad kako bi destabilizovao ekonomskog tigra, dok su pravi Srbi oni koji ćute, gledaju Pink i tapšu i izvuči živeo prešedenik i kuj ga glasa :)))
O

Odgovor za ovog Halo

pre oko 2 meseca

Izvini a šta vi ovde kritikujte, upravu koja u poslednjih sedam godina ima osvojenih sedam titula i četiri kupa ili četiri duple krune u prethodne četiri godine. Takođe u poslednjih sedam godina 3 učešća u grupnoj fazi LŠ i 4 učešća u grupnim fazama LE nakon kojih smo tri puta stizali do proleća i eliminacionu utakmica sa CSKA, Milano i Rendžers om. Ili kritikujte trenera koji je tri godine trenirao našu Zvezdu i osvojio tri prvenstva i 1 kup tjst 1 duplu krunu i koji je tri puta od prvog kola kvalifikacijama jednom stigao do grupne faze Lige Evrope i dva puta do grupne faze LŠ sa skorom od 12 prolazak u 12 dvomeča što niko nikad nije uradio. Kritikujte trenera koji je pored Miše Pavića, Miljana Miljanića, Branka Stankovića i Ljupka Petrovića sa najboljim rezultati a u istoriji našeg fudbalskog kluba. Kritikujte upravu koja i pored svih rezultata donosi i ogromne pare za naše uslove od učešća u evropskim takmičenjima i od prodaje igrača. Pre njih trofeje i Evropu nismo videli godinama a igrača nismo mogli da prodamo ni za pola miliona a kamoli 9 miliona evra. Sad ih kritikujte za po vama loš prelazni rok i da su Puma, Dalsio, Stojić, Duarte promašaji teški a niste ih nikad ni gledali, kako nekog možeš da proglasi za promašaj a on niti jednu takmičarski utakmicu nije odigrao za svoj klub. Niste vi pravi navijači i ne volite Zvezdu. Ja moju Zvezdu volim od rođenja, volim je više nego hleb da jedem i nikad ovakve neargumentovane stvari kao vi ne bih mogao da napišem.Molim vas nemojte ništa pisati kada Miloje uvede Zvezdu opet u LŠ i u osam utakmica osvoji toliko bodova da uđemo u 24 ekipe koje će igrati dvomeče na ispadanje.
R

Raša P@Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

@Zauvek zvezdaš – ne mogu da verujem da si psihički pao! Iz tvog iscrpnog izlaganja se da primetiti da kod tebe postoji sumnja u to kako će trenerski mag drug Milojević sve to obraditi i ukomponovati! Nema ništa da brineš, u pitanju je iskustvo! Čovek je iza sebe ostavio iskustvo iz hibridnog rata, osvojio je naša srca u toj hit komediji-akcionom spektaklu, zatim je tu njegovo iskustvo rada u pet inostranih klubova, gde je trenerski mag drug Milojević, zavredio pet otkaza. Ali, otkazi su njega ojačali i on je iz njih izvukao po(r)uke! Pogotovo mi znači izjava onog marginalizovanog igrača Nedaje, koji se u jednom intervjuu afirmativno izrazio o drugu Milojeviću, za koga je rekao da je snažna ličnost, poput njega.
h

halo

pre oko 2 meseca

Evo ti argumentovane kritike pravi navijaču, kritikujem upravu koja se na sva zvona hvali kako smo zaradili 300+ miliona evra, ali gde su te pare zapravo na kraju otišle niko ne zna, na stadion nisu sigurno pošto stadion izgleda kao da su na njemu još uvek devedesete, ili su novi semafor, nova vrata na klozetima i igraonica na zapadu koštali 300 miliona? Na dug takođe otišle nisu pošto svaka džudža sa pristupom internetu može da uzme i vidi proveri da nam se dug smanjio gotovo beznačajno za 10 godina. Na tim ako je otišlo svaka čast, ovo što godinama sastavljamo jedva da vredi 30 miliona, kamoli 300, pa svaka čast ako smo sve spiskali na to. I za šta, 300 miliona nam treba da osvajamo titule u ligi u kojoj 11 klubova nema ni stadion na kom mogu igrati? Pa to se sa 11 omladinaca u ekipi može osvojiti, nisu nam trebale silne Pume, Šerifi, Kulibaliji, Dioniji, Van La Pare, Garsije za to. Oni sam za Evropu trebali, a od Evrope smo dobili eto I sam si rekao, igrali smo je. Onako pravo turistički, bili smo tu čisto onako. Sve smo nešto igrali, ali slabo koga zapravo i pobedili. Ulazimo u već 5. sezonu kako uprava najavljuje iskorak u Evropi, ovo će biti najbolji tim do sad, najbolji tim od Barija što bi rekao Terzo, srpski Bajern, itd. a umesto toga dobijamo 5. sezonu prozivanja "lažnih navijača" što ozbiljno ispadaju naivni očekujući taj iskorak koji se toliko najavljuje svako leto. Na nesreću, pravi navijači deluju da su malo mlađi, pa im možda ne ide u glavu da su lažni navijači hejteri već jednom prošli kroz tu turu večitog obećavanja iskoraka, isto se lepo redovno igrala Evropa, redovno uzimala titula, igrači prodavali lepo u ozbiljne lige, ali pare su večito nestajale negde, dug od milion ode na pet, pa na deset, pa dvaes, pa tries, pa kad pare više nisu mogle samo magično da nestaju, lepo su gospoda spakovali pinkle i jurimo iskorak se u roku od godinu dve pretvorio u jurimo opstanak kluba. Pa moraćete vi pravi navijači da oprostite nama lažnjacima što prepoznajemo paterne i što imamo pamćenje dalje od zlatne ribice.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Odgovor za helo Izvini čovek a od kada ti pratiš Zvezdu kada ti ovo igranje Zvezde u Evropi ništa ne znači. Pa šta je Zvezda igrala u Evropi od 1992 do 2017 pa ti ovih sedam uzastopnih igranja grupne faze ništa ne znači. Ili ti živiš u iluzijama da je srpski fudbal vrh, vrhova i da Zvezda svake godine treba da igra četvrt finale evropskih kupova. I da li ti znaš ko je pravno i zakonski vlasnik našeg FK kao i ostalih sportski klubova a znaš i da sve zarađene pare idu tom vlasniku za neke druge potrebe, pa nisi toliko ograničen da ne znaš. Da li znaš da su nakon osvajanja kupa šampiona i kroz godinu dana prodaje celog tima Džajić i Cvetković po naređenju sve pare prebacili tamo gde treba da bi se narodu delile plate i penzije Tako da ti ne brini brigu za finansijskog stanje već ako si ljubitelj fudbala i pravi navijač uživaj u utakmicama svog kluba protiv Sitija, Lajpciga, Jang Bojsa.. Jer ne znam da li se sećaš kada si morao da gledaš svoj klub samo protiv Borče ili Banatskog Dvora.
D

Dupla Kruna 4x

pre oko 2 meseca

Citam komentare i smejem se🤣 Od svih ovih dole poruka koje spinuju kako "nista ne valja" u klubu,Terza,Miloje,sva pojacanja i slicno...99% tih komentara napisali navijaci nogometnog jsd kluba sa FAKE profila lazno se predstavljajuci kako bi sirili sto vecu propagandu protiv Zvezdine uprave,a pojedini likovi sa IQ manjim od broja cipela se pale i primaju na takve stvari,prosto neverovatno koliko naivnog naroda ima cccc....🤦
@

@svi

pre oko 2 meseca

Evo jedna informacija ovima sto im nije jasno gde su pojacanja... Drzavnog sponzora nemamo vec godinu i po dana i iz nekog razloga su znatno krajcovane donacije od drzave... Sada se ide na to da kupimo talente i da ih prodajemo za vecu cenu uz trud da odrzimo igranje Evrope svake jeseni. Dok ne prodamo par igraca za oko 10 miliona nece biti znacajnijeg napretka. E sad sto nismo dezurne narikace ko neki pa da izmolimo ulaganja, to je drugo
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Tim je slabiji za 30% nego na kraju prošle sezone! A to da je skuplji,svi znamo kod koga su pare završile.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Obrazloži.
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

I bez nekih preteranih pojačanja opet imamo najjači tim. Glazer, Seol - Spajić/Stojić - Djiga - Mimović, Ilić - Dalsio - Hvan, Puma - Šerif/Duarte - Ivanić. E sad za superligu tu su i doktori Kanga i Katai, tu je Leković, tu su Knežević, Šljivić, Maksimović, Kangva, Prucev, Sremčević, Jovanović. Za ligu šampiona se moraju dovesti jos 2,3 pojačanja.
D

Delijaxxx

pre oko 2 meseca

Glazera nije ništa zdrav ko dren. Prodali ga 🤬
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Valjda ce Ubljani navijati za Jedinstvo protiv kluba iz Beogradskog pasaluka.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Al' se mali raspisali. Videli svoj tim sinoć, shvatili da je za njih titula misaona imenica, pa rešili da malo pljuju šampionski tim Zvezde. Ne vredi!!! Titula ostaje gde joj je mesto! Naš tim sastavljen od bonusa bi bio sigurno al' baš sigurno ispred Partizana.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Zvezda u Evropi igra za vise od mesec dana, a Ev3je svakako osigurana, sto znacajno daje na vremenu. Mislim da nam ove godine treba LE i bodovi i pobede u istoj, da bi sacuvali koeficijent. Klub ce dovesti jos najmanje dva igraca do kraja prelaznog roka, a ako ode Hvang sigurno 3. Olayinka ce biti pusten nazad u Slaviu. Ima vremena za sve, i ovaj tim sa Mirkom, Spajicem i Glazerom je daleko najjaci u ovoj ligi.
М

Мрцина

pre oko 2 meseca

Не знам колико нам Јединство може направити проблеме,ал ово је баш баш танко.Невероватно да је пола тима неспремно.Никад више пара,никад неозбиљнији почетак сезоне.Дај боже да грешим,ал не видим како можемо направити неки искорак.
b

bonus

pre oko 2 meseca

Znaci, Djiga i Prucev bonusi. Stranci. Sve za razvoj srpskog fudbala i majku Srbiju.
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Bonusi su Mimović, Knežević, Maksimović, Sremčević, Šljivić, Jovanović, Leković, Djurić, Guteša, itd itd. Nemoj da se brineš.
G

Gost Vukajlo

pre oko 2 meseca

Isti slučaj kao Panter, koji je expresno dobio srpski pasoš i KRK i prvenstvo Srbije igrao kao domaći igrač!
b

bonus

pre oko 2 meseca

Panteru je pasos dao Čović dok je bio kod vas. Veze nemas.
G

GostSaSevera

pre oko 2 meseca

Loše je sve ovo. Fale krilo, zadnji vezni, doveden povređen bek, Olajinka hoće da ide, ne znamo koja će 2 bonusa startovati u prvenstvu, a kvalifikacije kucaju na vrata.
J

Ja tebi ti meni

pre oko 2 meseca

Dokle god su tu Katai i Roda ( Zvezdina zvezda) nema zime, bar u Evropi. Ovi drugi bar mogu da trče, donekle.
g

goxyy

pre oko 2 meseca

samo cu reci daj boze da danas pobedimo, ne sviđa mi se tim uopste previse rezervi
h

halo

pre oko 2 meseca

Srećom o Evropi ne moramo još bar mesec dana brinuti.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Izgleda da necemo uopste brinuti, mada to i nije briga Zvezdinih navijaca, najbitnije je se dominira protiv Lucana i Surdulice, da se bude ispred JSD-a i njima puna kapa i time se stvori uslov glavesinama kluba da trguju i lapaju sto i jeste njihov cilj sa nasom Zvezdom, pa ljudi pogledajte samo igrace ove godine i prosle, mi smo napravili 2-3 koraka unazad umesto napred, jos nam je trener katastrofa
@

@Deda11

pre oko 2 meseca

Za sve si u pravu sem za Miloja - reci nam koji trener bi bio bolji za nas ? Hint : Gvardiola je preskup. Osim toga, hajde da sačekamo kraj roka pa ćemo suditi
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Idemo po novu titulu, napred Zvezdo !!!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 meseca

Neće početi ovaj tim jer Katai nijednu utakmicu u pripremama nije počeo na levom krilo već je sve počinjao kao polušpica, mislim da i danas počinje kao polušpic ili rezerva. Ako on počne Ilić ide na klupu a na mesto levog krila počinju Šljivić ili Prutcev koji kao i Điga ima srpski pasoš i bonus igrač je. To su tri bonusa a možda bude i četvrti golman Guteša mada ja to nebi radio jer Ilić je iz takmičarskog ritma doveden da bude zamena Glazeru i treba mu odmah dati šansu pogotovo zbog ne izvesnosti oko povrede Glazera.
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Katai nije covek da igra od pocetka, moze da se ljuti ko god hoce i time ovaj pacer od trenera dokazuje da nema pojma. Na drugu stranu tuzno je sto svake godine slusamo i gledamo naslove poput BOOOOMBAA na marakani kao da je dosao fil foden, a ne neki bezveznjaci koji ce da odu vec na zimu za velikih 400 hiljada u Rusiju, i da bas taj Katai ce opet jedini moci da da gol i muceni Kanga ce opet biti jedini u vezi koji ce moci da prenese loptu, to govori o nesposobnosti ljudi koji dovode igrace
A

All Star

pre oko 2 meseca

Nikad gori prelazni rok...
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Bas tako, kakve je igrace Marin doveo uz Bahara prosle godine, jedini promasaj Jaje, ove godine tri koraka unazad, Pume, Duarte i Dalsio, krsine arandjelovackog Klark Kenta

gemathegreat

pre oko 2 meseca

23 debilna botovska komentara od 23.
A

Alooooo

pre oko 2 meseca

Jel ti daje terza sendvic sa parizerom ili se otvori za prsutu neku?
B

Bršcz

pre oko 2 meseca

Dosta slabija ekipa. Sve kao nesto na kraju nista dovedes desnog beka da igra levog i on povredjen na desnom beku imas samo jednog igraca, dovedes centralnog veznog da igra zadnjeg veznog. Hvang ce da ode ostaje istrošeni ivanić sa olainkom si u svađi. Cele pripreme forsiras decu a i sam znas da neces da im das ozbiljnu sansu. Vladan Milojević!
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Idi po sendvič botu.
B

Bršcz

pre oko 2 meseca

U kako si me provalio veliki navijaču? Mozžda što iznosim činjenice…
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Idi navijaj za Bahara nije za tebe Zvezda.
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

Neću jedan neću dva tri penala hoću ja
k

koje gluposti

pre oko 2 meseca

kako je to Puma mogao direktno da se prikljuci Zvezdi na pripremama a Spajic i ostali toliko kasnili, kakav je to cirkus
c

ccc c

pre oko 2 meseca

na sta bi licio tim da sad igramo u drugom kolu kvalifikacije , jel moguce da nam ovako izgleda tim
A

Alan Brut

pre oko 2 meseca

Častni prijatelju, nisi u toku.. Rezultat je poznat.
Ђ

ЂОЂ

pre oko 2 meseca

Који бре Родић више бандо хокштаплерска!!!
A

A koga bi ti

pre oko 2 meseca

na levom beku?
a

alooo

pre oko 2 meseca

moze li gore odbrane od ove?
s

sramota..

pre oko 2 meseca

daj boze sa ovakvim timom danas dobijemo ovaj tim ocajno izgleda
d

da da da

pre oko 2 meseca

Luta Miloje jer trazi mesto u ekipi svojim ljubimcima ali nema mesta gde da ih stavi jer ima boljih igraca
d

dokija

pre oko 2 meseca

ne secam se da smo ikad ovako neozbiljno ulazili u sezonu ,povrede koje se stvorise odjednom, spajic produzeni odmor bez ikakvog razloga,amatersko delovanje uprave se vidi

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Pricamo o iskoraku u evropi, a ako sada podvucemo crtu-imamo slabiji tim nego prosle sezone. Vise smo izgubili odlascima, nego sto smo dobili dolascima. Ali da sacekamo kraj prelaznog roka. Za sada ovo je skromno.
n

neozbiljno

pre oko 2 meseca

kakva je ovo odbrana,od cega tacno Spajic odmara kad nije igrao u nemackoj
n

nbgd

pre oko 2 meseca

a jesi razmisljao da je mozda trenirao celo leto da nije imao ni malo vremena za reset. Svakom coveku treba malo predah tako da zasluzeno je na odmoru.
s

sta pricas ti?

pre oko 2 meseca

kako Stojiću ne treba odmor?
a

alex85

pre oko 2 meseca

Rodic pa nevjerovatno.Neunistiv je
X

Xonique

pre oko 2 meseca

A Djiga i Prucev bonusi za dobrobit srpskog fudbala... Za to su se borili...
S

Sramotaa

pre oko 2 meseca

Potpuno neozbiljno ulazimo u sezonu, Spajic odmara? Glazer Ivanic tkz povrede ..Uprava o cemu razmislja? jel treba da kiksnemo odma na pocetku? uprava se potpuno pogubila
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Spajic treba da odmara do isteka ugovora, kome je on neki igrac stvarno treba da se zapita dal je za specijalne ustanove.
s

sramotno

pre oko 2 meseca

Potpuno neozbiljno ulazimo u sezonu, Spajic odmara? Glazer Ivanic tkz povrede ..Uprava o cemu razmislja? jel treba da kiksnemo odma na pocetku?
G

Guh

pre oko 2 meseca

Hoćemo penal za zvezdu
J

JUVE

pre oko 2 meseca

Da nećeš penal za zvezdu?
G

Guh

pre oko 2 meseca

Hoćemo penal za zvezdu
G

Guh

pre oko 2 meseca

Hoćemo penal za zvezdu
b

bljak...

pre oko 2 meseca

na sta lici ova odbrana sacuvaj me boze
S

Sta reciii

pre oko 2 meseca

Nikad gore leto, kasni dolazak igraca, povrede, pojacanja koja jako kasne, bolje da smo potouno preskocili pripreme ...
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Јуче у преносу рече коментатор да бонус мора да има српске папире ..па како Ђигс бонус? Ултра тупаво правило. Прелазни рок...шта је бре ово ? Где је топ крило ? Или два?
L

Lepinja

pre oko 2 meseca

On i Zubairu iz partizana imaju Srpske psose…
d

dzoniiii

pre oko 2 meseca

Zbog cega Spajic ne igra, kakva povreda Ivanica? kakvo je ovo novinarstvo , a klub potpuno nesrepan krece ovu sezonu
M

Mcd

pre oko 2 meseca

Braco, koliko nam je loš tim! Ovo treba da igra LŠ? Nikad više para nismo imali, a oni dva krštena fudbalera ne mogu da dovedu! Užas
2

24.232

pre oko 2 meseca

Sto vam u vesti stoji kvota na Zvezdu 1,10, a kada se klikne 1,07? Sto se time bavite? Sto ne stavite 1,20 i kazete najveca kvota na svetu?