Komentari na vest

Vreme je da i drugi Dekijev sin oseti seniorski fudbal – pozajmica uz otkup od 1.500.000 evra

E

E

pre 2 dana

Da li neko zna sta mu je sa sinom, jel ozdravio i sta je bilo u pitanju..O tome se vise ne prica, a bilo je alarmantno...
L

Laker

pre 2 dana

Ogroman talenat kad ga pustaju za 1.5m
@

@la ker

pre 2 dana

Ti si ogroman talenat ali samo za lajanje, nazad u kucicu la KER!
U

Urke777

pre 2 dana

Fudbal je postao vise od igre, a svi nasi igraci, ne bitno od koje mame i kojeg tate nemaju pravilan razvoj zbog nase kulture i mentaliteta. Svakome fali ozbiljna dorada za vece domete. Npr, ne mozes da budes top nivo fudbalera danas gde se traze ozbiljne atletske sposobnosti a da cepas picu i pastu, jedes slatkise, zalivas to sve koka-kolom. Nije svako Mesi, takav se radja jedan u milijardu. Nasi sportisti (osim Djokovica, a zato toliko i traje, dakle potvrdjuje i pravilo i moju tezu) nemaju osecaj profesionalizma i nemaju neophodnu brigu o svom telu, treningu, ishrani, spavanju. Pogledaj nam reprezentaciju, skup manekena, sredjeni pod konac kao da su na pisti u Milanu ili Parizu a ne na fudbalskom terenu gde se trci, dribla, juri, gazi, udara i stipa. Jedan Toni Kros nosi svoje stvari u obicnoj plasticnon kesi, dok nasi nose LV torbice, Vlahovic stavlja mini val pred utakmicu, SMS silji brcice i proverava siske itd itd itd. E zato tako veliki nasi talenti nisu u stanju da izguraju potencijal vec im je maksimum u kadetima/juniorima dok telo jos i moze da trpi i vari djubre, ali posle toga, vise ne moze.
@

@ Urke

pre 2 dana

Napisa ti dosta, ima tačnih stvari, činjenica. Samo objasni molim te kako činjenica da Kros nosi plastičnu kesu znači da vodi računa o sebi, a to što Vlahović ima fensi torbu znači da krka pljeke i zaliva koka-kolom? Ne mogu da ispratim tvoj sled misli :)
L

Laker

pre 2 dana

Ogroman talenat kad ga pustaju za 1.5m