(©OFK Beograd/Instagram)
(©OFK Beograd/Instagram)

Zvanično: Gobeljić u OFK Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 11:51

Bivši fudbaler Crvene zvezde naredne sezone u plavo-beloj opremi Romantičara

Punom parom radi se na Staroj Karaburbi uoči povratničke sezone u najjači rang domaćeg fudbala. Protutnjao je OFK Beograd Mozzart Bet Prvom ligom, ali ne žele plavo-beli da budu samo statisti u društvu najboljih, pa stoga uveliko rade na jačanju sastava kojim upravlja Simo Krunić.

Najnovije ime koje će se staviti na raspolaganje iskusnom treneru je Marko Gobeljić. Dolazak bivšeg fudbalera Crvene zvezde ove srede i zvanično je potvrđen na klupskom Instagram profilu, tako da se očekuje da 31-godišnji univerzalac iz Kraljeva pomogne novim saigračima na pripremnom turniru u Rusiji, gde će igrati sa moskovskim Dinamom, CSKA i Partizanom.

Izabrane vesti

Gobeljić je posle sedam trofejnih godina u Crvenoj zvezdi prošlu sezonu odigrao u Grčkoj, nastupajući za Kifisu. Sakupio je 23 nastupa, od kojih 17 kao starter, ali nije uspeo da pomogne klubu da zadrži prvoligaški status.

Na startu sezone 2024/2205 Romantičari će igrati 20. jula u Lučanima protiv Mladosti, što će biti prilika da bivši fudbaler Napretka i Crvene zvezde upiše povratnički nastup u domaći fudbal.



tagovi

OFK BeogradMarko GobeljićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara