Komentari na vest

Večiti derbi ne može u prvom kolu

N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Duljaj ce otresti tog Bahara ko Pit bul macku.
N

Nejbi

pre oko 1 godinu

Sto ne moze? Smlatimo ih odma. I guraj dalje. Ajmo crno beli. Severina iAldo. Ce da buse.
D

Dex15

pre oko 1 godinu

U devetom kolu hahahah Zna se da Zvezda tada ima jake utakmice u Evropi i racuna se na umor igraca. Tako da bi tada partizan mogao makar malo da parira
B

Bog silu ne voli

pre oko 1 godinu

Kakav crni derbi.Ovaj cirkus od lige Partizan treba da igra sa omladincima bez stranaca pa kako god zavrse nema veze.Smanjili bi troskove,neko bi sigurno iskocio uzeli bi neke pare da se prezive ova crna vremena tj do promene vlasti

lecin

pre oko 1 godinu

Sine kakav je tek cirkus od lige kad je Partizan te iste šampion 🤣
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Ne razumem zasto je pojedinima vazno kada ce igrati Zvezda i Partizan, ako je opste ubedjenje zvezdasa da im Partizan nije vise konkurentan i da to vise nije derbi. Ne kazem da nisu u pravu, ali zaboravljaju zbog cega je to tako. Vas glavni covek u klubu je Terzic, neko kome je dopusteno da se izvuce od sudskog procesa, a nas glavni covek, Vazura, uhapsen je sa pistoljem za koji nije imao dozvolu za nosenje. Takodje mu je omoguceno da ne ide na sud. Za sada. Pod uslovom da je kooperativan. Sto je i vise nego sto treba. Tako da, kada se Terzic trudi sto vise da uzdigne Zvezdu, a Vazura sto vise da unizi Partizan, dobijamo ovaj epilog. Sto se mene tice, kada ce koja utakmica da se igra, potpuno je nebitno.
Z

Zojkan

pre oko 1 godinu

Ako ih Zvezda ne nakanta sa ovom ekipom sada i zacepi usta za sva vremena sa 2, 3 gola razlike onda dzaba sva pojacanja i LS, hocemo.da ih zgazite jako u derbiju u sred Humske 🔴⚪
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Nije alibi druze ali Zvezda je svakako u zadnjih 6 god uvek imala duplo jacu ekipu ali pred duel politika umesa prste i zna seeeeee, miroljubivi X i tandem VV nema razloga da ode
E

Ewi

pre oko 1 godinu

Bice tako veruj mi, Bahar im nije ni Miloje mladji ni stariji ni mister Stankovic , kod ovoga nema respekta i povlacenja, udarice im presing 90 minuta nece znati sta ih je snaslo pozadi, videcete, kondicija je konacno na visokom nivou a Partizanova odbrana jos gora nego prosle sezone
M

MarioGomez

pre oko 1 godinu

Samo da cestitam novoj postavi u Fss-u svaka cast majstori, alal vam vera do sada je bar liga mogla u normalnim okolnostima da krene, sada ne zna sta cete da radite niste sklopili ni broj klubova a kamoli kola, sjajno znanje jos jednom na delu..
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Pošto su vanredne okolnosti zbog slučaja “Kolubara”, treba Inđiju promovisati u prvoligaša, ali da od 18 klubova ispadne 6 klubova na kraju sezone 23/24. Ostalo bi 12 klubova u SLS i plus prva dva iz PLS, koji ulaze u SLS, tako da SLS od sezone 24/25 čine 14 klubova. U sledećoj 24/25 ispadaju 4 kluba a ulaze 2 iz P?LS. Tako da bi SLS od 25/26 sačinjavala 12 klubova. To je optimalan broj klubova u SLS!
N

Nele 007@Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@ Don Vito Corleone - Tebe Vitomire, pod hitno da te kooptiraju u stručne službe FSS! Ti onako iznenada pa u rebra. Ma, 'ajde što 'oćeš da promovišeš Inđiju u prvoligaša (možda su i zaslužii), ali gde bre da u sledećoj takmičarskoj godini ispadne 6 klubova?! Mogu zamisliti o kakvoj bi se regularnosti tu radilo! Sedi "jedan"!
C

COOL

pre oko 1 godinu

Moze da se igra i u prvom kolu samo sto to partizanu ne odgovara.
s

srka

pre oko 1 godinu

Večiti derbi, ne može u prvom kolu, ZAŠTO?!
v

vlada1951

pre oko 1 godinu

Ne razumem zašto bilo ko komentariše a ne pročita tekst
Z

Zato

pre oko 1 godinu

se posle i stvara slika kako nije regularna liga. Ovi ce izgubiti bodove na startu a ove ceni uništiti na kraju. Dokle ce to ici tako?
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Samo liga šampiona je u fokusu,ovo sa juniorima da igramo da bi bilo malo zanimljivo:)))
D

DzabaOdlažu

pre oko 1 godinu

Mogu crnobili da odlažu do mile volje, ali petarda im je ovog puta garantovana:))))Bahar neće mnogo taktizirati i povlačiti se kada povede, već će biti napadački fudbal i presing do kraja. Cela odbrana će kao Vujačić da se koprca u mreži i neće mooći da se ispetlja:)))))
:

:) :)

pre oko 1 godinu

Kod nas je zbog 2 (ne)kluba sve (polu)dirigivano već 70 godina!!! U kupu ne može do polufinala, u prvenstvu tad može a tad ne može!!! Šta nam napraviše 2 kluba jača od svega, od saveza, od države…
s

ssssssss

pre oko 1 godinu

cista glupost, treba da bude apsolutno svaki duel moguc u prvom kolu. Kakve veze ima da je derbi u devetom ili u prvom kolu, cela polusezona razmaka za policiju i taj njihov izgovor.
D

Dex15

pre oko 1 godinu

Ide se u korist Partizanu, posto je ocigledno Zvezda u deset puta boljoj formi. To ko ne vidi ima neki problem
b

brt

pre oko 1 godinu

a sta ce biti ako kolubari vrate bodove ko onda ispada
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Pa niko, najverovatnije ce neko uci, ja tipujem na Dubocicu, da odmah imamo jedan novi stadion u SLS, to ce puno doprineti reputaciji Lige, a Loznica ce se primaci rang napred u PLS. Mada bih vise voleo da ostane ovako, jer je trenutno bolje da imamo Ligu sa 16 ekipa umesto 18, rano je jos za to. Tek kada sela i mali bg klubici poispadaju iz Lige, i umesto njih usli gradovi, pa da dodjemo do toga, da treba da ispadaju Macva i Sloboda Uzice, a da ulaze Smederevo i Timok, gradski za gradske klubove, onda je vreme da se Liga poveca na 18.
M

Ma

pre oko 1 godinu

Sta te briga ne mora niko da ispadne.
A

Au bre Vlado

pre oko 1 godinu

Bas si zapeo za Dubocicu na svakoj vesti 😄 Ne moze Dubocica da udje u Superligu jer su tek usli u Prvu ligu, valjda razumes neka pravila, nisi dete 😂 Trebalo bi da se razmotri ulazak Indjije gledano na tabelu od prosle sezone 😉
P

Pa,Vladi

pre oko 1 godinu

je najbitnije da Dubica udje bez zasluga u društvo najboljih. Bas me zanima koga ima u Leskovcu,brata ,Zeta,kuma ili rodjaka?
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

@ A koja to pravila, jel to neka "vaša" pravila, da ne udju u Ligu klubovi sa novim stadionima. Pravilo je da FSS moze da uvede u SLS klub koji hoce po dekretu u slucaju prosirenja, kakva Indjija te spopala, taj film necemo gledati to je sigurno. Moze i Loznica, svejedno, bilo koji od ova 3, ali je realno da je Dubocica od njih 3 u ovom trenutku najspremnija za SLS. Ti sine pored mene mozes samo da sednes u miru, zatvoris usta i da otvoris usi, da pustis pametnijeg od sebe da govori, da slusas nauku, i postanes i ti pametniji, a ne da ti smatras da mozes mene necemu da ucis. 😀
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Ovo je tako besmisleno pravilo. Kao Zvezda dobija broj 1, a Partizan 9. Zar ne postoje jos neki slucaj da ne dodje do istovremenog domacinstva. I sta bi falilo da bude derbi prvo kolo, taman da ih oderemo odmah, da vide na cemu su. Ovako se stalno potura da Zvezda odigra LS, a onda umorni da igraju derbi. A kad se desi da Partizan igra evropsku, a Zvezda ne, onda s epomera derbi za nekoliko dana da se Partizan odmori.
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Zar posle poraza u LŠ 0:6-1:6-0:5 igrači C.Zvezde stvarno budu umorni da odigraju utakmicu u domacem prvenstvu.Mozda mislite kada dozivite poraz od omladinske sekcije Arsenala na domacem terenu gde usput imate posed lopte od 20% bez suta na gol zaista budete umorni.
L

Ludilo mozga

pre oko 1 godinu

Uopste nije bitno dal ce liga poceti 22og ili nedelju dana kasnije. Nije ni bitno da li ce Kolubara igrati ili ne, kao ni da li ce biti prosirenja lige ili nece. Kao da pricamo o ligi par meseci pred pocetak sezone a ne 10ak dana pred pocetak sezone. Koliko je devastirana liga i postala totalno beznacajna govori i to da ce pravila o broju stranaca da se menjaju nedelju dana pred pocetak sezone. To 11. mesto mozete da okacite macku o rep, cirkus liga u sluzbi samo jednog tima
S

Sve je jednostavno

pre oko 1 godinu

Ligu treba svesti na 9 ili 10 klubova, četvorokružno. 32 ili 36 kola. Posle toga plej aut, zbog nameštanja.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Ma najbolje 10, 4kruzno, posle toga po 5 u pley off i plauout, a onda super playoff - fajnal four, sa 1 i 2. iz playoffa i playouta, i super playout - last four sa gubitnicima playoffa i playouta, isto 4 zbog namestanja. Deluje naizgled malo komplikovano, ali jednostavno je, zaista. 😉
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Dve opcije - 10 klubova i 4 kruga, ukupno 36 kola, ili 12 klubova, 2 kruga, a onda plej of i plej aut sa po 2 kruga, ukupno 32 kola. Ja sam pre za prvu opciju, jer skoro da nema prostora za muljanje, jer se svi bore za nesto, a kvalitet bi bio koncentrisan. Ista takva i druga liga. A ostalo, neka rese kako hoce.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Ono sto mora obavezno da se ukine je ono pravilo odlaganja utakmica, pa tako Tabela izgleda smesno, 1 ekipa odigrala sve utakmice, druga 2 utakmice manje, treca 3 utakmice manje. Ne zna se ni ko je na kom mestu. To izgleda smesno i neozbiljno, ako FSS ne postuje svoju Ligu, kako ocekuje da je navijaci ozbiljno shvate, pa da dolaze na utakmice.
Z

Zašto tamo može, a ovde ne?

pre oko 1 godinu

A u Premijer ligi može?

Bojank91

pre oko 1 godinu

Tocje bukvalno najmanji problem. Možda čak i nije problem
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Pa tamo nek moze, ovde ne bi trebalo da moze. U redu je jedna utakmica zaostatka, al ne vise, i da se ne vuce do kraja sezone, nego sto pre da se odigra, inace sama Liga deluje aljkavo onda. To je stvar estetike.
S

Salamander

pre oko 1 godinu

Zvezda ima formiran tim i dosta uigran, ovi drugi nemaju, tako da, jasno je kome više odgovara da se pomera derbi. Šteta, ali svakako dobijamo. Dosta se privlačili. Kod Bahara nema toga.
g

grobar960

pre oko 1 godinu

U tom derbiju necemo gledat erakovica panja, i nadam se da on vise u reprezentaciji nece da bude.
д

да, да...

pre oko 1 godinu

...како стоји репрезентација са примљеним головима кад играју "Блеки и Калаба"? 😂😂😂 Има ли неко да нам није дао гол?
@

@da, da...

pre oko 1 godinu

Ima naravno. Vecina nam da bar dva ili vise golova, samo jedan gol nam retko ko da.
g

grobar960

pre oko 1 godinu

Bleki i strahinja pavlovic-vidic su izmislili odbranu za panja poput erakovica.

Delija

pre oko 1 godinu

Poredis pavlovica sa jednim VIDICEM? ERAKOVIC je za tog panja pavlovica KING!!!
n

njisa

pre oko 1 godinu

Znači namešta se da Zvezda ponovo igra derbi tri dana posle Lige Šampiona. Ne znam da li na svetu postoji još negde ovakav sistem pravljenja rasporeda gde se unapred zna kad će se neke utakmice igrati
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Bas cudno to. Trebalo bi da igra u isti dan Ligu i LS, zar ne? Stvarno nema toga nigde, ni u Engleskoj ne znaju igraci kad igraju utakmice, igracima Sitija samo posalju poruku, momci za sat ipo igrate derbi sa Unitedom, i oni onda dodju. 😀
C

Cer

pre oko 1 godinu

Kako se to "namesta", mozes li da elaboriras?
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Najbolje bi bilo da nam Liga ostane na 16 ekipa, jer tako ce CZ igrati triput sa najboljim ekipama, a dvaput sa Javorom, Lucanima itd. Ako vec mora da se prosiri zbog Kolubare, onda treba odmah uvesti Dubocicu, jer su uigraniji za SLS, a Loznicu vratiti u Prvu Ligu. Kolubaru odseci ubuduce od svakog finansiranja od strane lokalne samouprave, Drzava da ih placa, a oni da je brukaju.
G

Gile 88

pre oko 1 godinu

Nikad u istoriji i nije bio derbi u prvom kolu bio je 1998 u februaru na JNA ali u prolećnom delu sezone 2-1 za Zvezdu Njeguš Isailović i Dejan Stanković
R

Realni SRBA

pre oko 1 godinu

Poludirigovano 🤣🤣🤣, ovo je liga gde se u Julu zna ko ce biti koji na tabeli..
H

How yes no

pre oko 1 godinu

Naravno. Jer i slep vidi da je Zvezda 10x bolja od prve slefece ekipe.
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Ne zna se. Partizan moze biti sedmi, a moze i cetvrti
D

DS1989

pre oko 1 godinu

U poslednjih 17 derbija partizan ima jednu pobedu i ti pricas o mutnim radnjama? Ajde isplaci se ni ove godine svakako nista od pobede u derbiju nastavljamo da vas gazimo...
G

Gost Zlatko

pre oko 1 godinu

Umesto da skratimo ligu na 14 mi proširujemo na 17 ili 18.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

Vec sam to objasnjavao, nista se ne dobija time da se smanji sa 16 na 14, vec gubi. Gube se dva kluba u SLS, dobijaju se dva kola vise, CZ i FKP ce isto 3put igrati kao i do sada, samo sto opet teras Zvezdu u Lucane, Surdulicu itd, da mora sada da igraju 3put i sa njima umesto samo 2put. Kako to ljudi ne razumeju to mi nije jasno, samo lupe "krati" ko da rade s drvima, a ne da govore o jednoj fudbalskoj Ligi, koja je malo kompleksnija stvar od 3 kubika drva
@

@VladaBg

pre oko 1 godinu

Nije poenta u broju kola, ne odredjuje to kvalitet. Nego sto je manji broj klubova, to je ono malo dobrih fudbalera koje imamo koncentrisano vise. Dakle, umesto da npr svaka od 16 ekipa ima po dva dobra igraca, ako se smanji liga na 12 klubova cetiri ce imati po tri dobra. Sto je vise klubova sa dobrim fudbalerima, to je teze vecitima da se odlepe na tabeli i automatski imamo zanimljivije prvenstvo
J

Joj Vlado uvek isto

pre oko 1 godinu

Ne gledaj sve kroz broj utakmica , prvo ima tu komentar koji kaže kavlitetniji igrači su koncentriraniji na manje klubova -automatski će da izbegavaju drugu tj”prvu ligu” i hoće isključivao igrati Super Ligu Srbije. Veća konkurencija među igračima ali Ista stvar je sa sudijama, manje ukupno utakmica po kolu- daje više kvalitetnih sudija ( ne samo glavni nego i pomoćnih ). Znači čim ima manje utakmica (“derbija”) Novi Pazar-“Kolubara”(ako),veća je ponuda za TV prava postojećih jer su kvalitetnije, ipak je ovo po jačini 11-12 liga Evrope, ujedno javiti će se veći interes za “večiti derbi” koji i u svetu dobro kotira-tako da bi sami veciti mogao u prenose izvan Srbije. Manje “razvodnjena” kola ,kvalitetnija, povlače i veći broj gledaoca ne samo na TV-u nego i na tribine . Ovakvih Utakmica “Novi Pazar-Kolubara” imaš za pratiti i u Prvoj Ligi-bez uvrede navedenim klubovima .pozz
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

@ Ti tvrdis kako je manja Liga od 10 ili 12 ekipa, jaca jer ce se svi dobri igraci skoncentrisati u ovih 10 ili 12 ekipa, pa prve 2 ekipe nece moci da se odlepe od ostatka? Znaci ti "dobri" igraci nece slucajno preci u neke inostrane klubove, nego ce po nekom prirodnom zakonu, svi preci neizostavno u ovih 12 ekipa? A jel mozes molim te da mi objasnis na primeru Skotske Lige, koja broji 12 ekipa, razliku izmedju prva 2 i trecag koja je oko 30-35 poena? Kako to objasnjavas?
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

@Joj Vlado uvek - I za tebe isto vazi ovo moje postavljeno pitanje iznad. Sa jos jednim pitanjem, utakmica Skotskog prvenstva St Johnstone - Livingston je kvalitetna i atraktivna i veoma pracena, veoma vazna utakmica, zato sto Skotska ima 12 ekipa, a ne 16 ili 18 ?
@

@Vlada

pre oko 1 godinu

Naravno ako mogu da će ih klubovi prodavati u jače i bolje lige, moraju i klubovi od nečega da žive, ali sigurno neće ići kao slobodni igrači ako su “dobri”. Škotska je deo Velike Britanije , tamo takode sve što je išta dobro prelazi u Englasku Premier ligu. Škotska ima 5M stanovnika i normalno da ne može da nabije dovoljno kvalitetne igrače ali osim Rangersa,Seltika ni Aberdeen nije slab klub ,na tih 5M stanovnika. A pogledaj cene tih igrača ne samo iz prva dva kluba, pa uporedi. Koliko god sad zvuči “Non-sens”, Nije stvar bodovne razlike prvog i drugog sa ostatkom lige nego u kvaliteti same lige, u kvaliteti utakmice, u kvaliteti igrača,njihovim cenama. Naveo si primer Škotske sa 5M stanovnika a nisi Rusije koja ima 16klubaova kao Srbija ali ima 143M stanovnika.
@

@Vladimire

pre oko 1 godinu

Škotska ima fudbalski tradiciju. Naveo si klubove ,ali i da si neke druge svejedno, jer oni stvarno i imaju svoju istoriju i imaju navijače , St.Johnstone je u zadnjih 30god osvajač kupa i superkupa par puta ,klub je stariji od 100godina ili blizu-mislim šampioni lige 1920-neka, Livingston također ima trofeje u kupu i više uspeha možda u Prvoj ligi, kao sto sam rekao imaju navijače,tradiciju. I imaš pravo i treba da se ugleda na njih, jer oni svi porodicno idu redovno na utakmice deda, tata,stric ujak,sin,unuk svi na utakmice, i na svakoj je ipak moguća pobeda autsajdera.
V

VladaBg

pre oko 1 godinu

@ Sada znaci razlika u bodovima, odjednom vise nije vazna i nije argument kojim cemo da vrednujemo Ligu, nego cemo da vrednujemo nesto neopipljivo, nekakav sveukupni kvalitet lige. I Skotska ima samo 5 miliona ljudi, i ispade nemaju para da imaju vise od 2 jaka kluba. Inace Celtik i Rangers su skoro duplo bogatiji od Zvezde, a svi ostali klubovi su manje vise na nivou Lucana po budzetima. Da, jeste, svako moze svakog da pobedi, sem kada igraju protiv ova dva kluba. Onda uvek izgube. A setimo se vasih pocetnih tvrdnji da ce smanjenje Lige napraviti da Liga postane ujednacenija, da razlika po jacini od 1. do 12. kluba bude manja, cestitam, upravo ste obojica u paketu izgubili raspravu, po ovom primeru vidimo da to ne funkcionise, i da nece dovesti do toga da svi timovi u Ligi budu jaci, nego cemo imati isto ko i sada, jake CZ i FKP i 8 ili 10 Lucana.
G

Gostssd

pre oko 1 godinu

@VladaBg, za takvo nešto ,smanjenje razlike u bodovima između CZ i Partizana sa ostatkom lige je potrebno i još nešto drugo- privatizacija klubova, veći novac ,ulaganje. Smanjivanje lige može donekle pomoći. Svakako razvodnjavanje lige sa još više manje kvalitetnijih klubova će uticati samo da se ta bodovna razlika 1.i 2. Sa ostatkom još i Poveća.
I

Idemooooo!

pre oko 1 godinu

Ako partizan ne pobedi Zvezdu u prvom derbiju sezone, ove jeseni, ulaze u punih 5 godina bez derbi pobede u ligi. Cisto da se zna, ili da preciziram, u 7 godinu sa samo 1 derbi pobedom u ligi, Septembra 2019.
J

JoyD

pre oko 1 godinu

pa kako da pobedi najdominantniji tim evrope u poslednjih 6 godina? valjda je vece iznenadjenje sto vi x godina nemate pobedu na JNA tako mocni
@

@JoyD

pre oko 1 godinu

Vidim vi sve pobedjujete Zvezdu na tom istom Jna, evo pune 4 godine na tom istom Jna ste bez pobede u ligi nad Zvezdom.A znali ste na Marakani da nemate pobedu i po 18-19 godina, par puta i po 12-13.Sto sada ne pobedite na Marakani, 6 godina nista?.Mi barem na Jna ne pobedjujemo, a vi ni na Maralani, a ni na Jna.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A i tu jednu pobedu imaju posle nase utakmice u LS i nakon dogovora Kokeze, sudija i klubova i naseg cistog ponistenog gola od sudije koji dokazano navlaci za gromadu. Ovo je istina, svidjalo se to vama ili ne.

Ixh

pre oko 1 godinu

I Zvezda postenu pobedu nema na JNA od 2012. godine i to u bilo kom takmicenju i u kupu i u ligi Partizan je bar te 2019. pobedio u finalu kupa na Rajku a kada je Zvezda? Trenutak u sred dominacije Zvezde ovoliki jaz u svakom smislu narocito budzetu timova jedan tim 6 godina melje i ne moze da pobedi drugi u gostima iako je ovaj spusten na cetvrto mesto.

@Gost999 |

pre oko 1 godinu

Kako je lepo ziveti u Srbiji medju ljudima koji slabo pamte i ne vide od drveta sumun niste bili svesni koliko vam je i ovaj sampionski tim koji je uzeo duplu krunu smesan, pominjete stalno navlacenje Partizan tih godina sa Savom Milosevicem obrise sa Zvezdom patos Suma pravi malu decu ,Sadik izlomi kicmu Degeneku u LE se ne obrukaju ni blizu kao vi ali se zna kome ide sigurna titula i bar 10 ,15 bodova viska.
@

@Ihx

pre oko 1 godinu

I ta vasa 2019 je bila posle ponistenog cistog gola Milunovica tako da...A sto se Marakane tice, gol Nikolica iz ofsajda, derbi 1-1 zavrsen, gol Benu ponisten, cist zbog nepostojeceg ofsajda isto tih godina.Gol za pobedu.To su vam dva remija poklona od sudija.Kao i ta pobeda 2019 na Jna.Cist gol na 0:0 je Milunovicu ponisten.
@

@Gost999

pre oko 1 godinu

Koliko imate pobeda u kupu nad Zvezdom posle tog Sume?A da...Nema ih!
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Ovi iz saveza pojma nemaju, proširi ligu na 28 klubova pa de se krlja lopta kao u Argentini! 😅
1

1. Gost

pre oko 1 godinu

Mrtva trka ko je gori u svom poslu, igraci Partizana u fudbalu ili policija u odrzavanju reda.