Komentari na vest

Uefu je prestravio, isti recept i za Engleze: Siti tuži Premijer ligu i tvrdi - mi smo žrtve!

Usput

pre 3 meseca

Au pa ja ne znam za koga ovde da navijam... kad bi nekako mogli da nagrabuse i jedni i drugi..

suaddjoz@gmail.com

pre 3 meseca

Gledam ovo i pitam se da li su neke od ovih peavila protiv kojih se Siti bori povezena sa tužbama protiv njih? Oslobodiš se pravila, oslobođen si optužbe za njegovo kršenje. Pitanje je kako je to anglosaksonskom pravnom sistemu regulisano
A

Andre

pre 3 meseca

@Paa, koja većina titula? Samo su tri puta bili drugi iza City-a zadnjih 10 godina. Dok recimo Man United je bio dva puta drugi iza njih.
T

TD

pre 3 meseca

I Mancester Junajted je tri puta bio drugi iza njih.
A

Andre

pre 3 meseca

@TD, pričam samo za sezone kada je City bio prvi, dva puta je United bio iza njih, treći put kada je bio iza njih, City je bio drugi.
T

TD

pre 3 meseca

I ja pisem o tome, razumemo se. Junajted je tri puta bio drugi u sezonama kada je siti bio prvi- 2012, 2018. i 2021. Mancester Junajted i Liverpul po 3 puta i Arsenal 2 puta.
A

Andre

pre 3 meseca

@TD, tu je razlika, ja sam napomenuo zadnjih 10 godina.
T

TD

pre 3 meseca

OK, moja je greska onda.

ROSSONERO97

pre 3 meseca

U tih 9godina od 2009 do 2018 Siti je u minusu preko milijardu evra...
b

brine

pre 3 meseca

ništa tu neće englezi uraditi arapi će potplatiti sve i svakoga i možda bude novčana kazna kao i do sada
Б

Блок

pre 3 meseca

Хахахахахахахахха...па није Енглеска исто што и УЕФА .Ови узму Челзи Роману ,добар дан ми дошли по клуб ....Клубови хоће у Супер Лигу ...преко ноћи одустану сви ...звала држава ,она што је отела клуб Роману . И ови оће да туже чедо државе ...хахахаххахахахаххаах
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Bice zanimljivo , kao sto pise u tekstu ako Premier "proceni" da nesto vredi milion ne mozes platiti 100 mil. nego bas taj milion , a Siti kaze da ako njima vredi 100 onda je 100. Prirodno je da nam svima ne vrede stvari isto niti isto gledamo na njih , primer su licitacije gde idu do poslednjih granica itd. Meni njena dva oka vrede vise nego ikom drugom na planeti. Samo sto nismo ludi i znamo o cemu se radi i da je Premier u pravu. U ostalom sto pisem ovo kad ni meni nema neku vrednost. ;) :)
A

ATV

pre 3 meseca

Jezivo je koliko ljudi ovde podržava odvratne naftaše, zaista jezivo.
S

Scaloneta

pre 3 meseca

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno, osim ako su u pitanju narodi druge i treće "klase", onda si kriv dok ne dokažeš da nisi. Baš simpatično kako se ovo dešava Arapima i Romanu Abramoviču a ne dešava se Amerikancima.
S

Scaloneta

pre 3 meseca

Ma jok svi smo uz dobre i poštene Amerikance.
H

Hohouu

pre 3 meseca

Arapi će da upoznaju šta su britanci ako već nisu,nije to uefa nego britanija u kojoj je pravedno ono kako ti oni kažu a ne kako u suštini i jeste,mogu da nađu milion advokata i ovi im lagano presude
L

Logika

pre 3 meseca

A kako je pravedno? Da City prođe nekažnjeno za gomilu nepravilnosti i prekršaja? Britanci zli, naftaši dobri. Logika Srbende.
H

Hohouu

pre 3 meseca

Nisam to uopće rekao, niti sam na strani Sitija.Pročitaj 5 puta pa možda i shvatiš.
r

rsczz

pre 3 meseca

Svakako je sve vise takvih ekipa sa tom transfer politikom ja mislim da se to nista nece promjeniti, to je vec duze vrijeme "tihi" prelazak u novo doba gdje mozes raditi sta hoces ako imas para ako nemas kupis sta ti ostane i sutis.

The KING sa Sportske

pre 3 meseca

Siti ce da leti iz PL a pojedine titule ce biti oduzete, zato Gvardiola ide iz Sitija sledece sezone zna sta se sprema, za Mancester Junajted nema zivota u gradu Mancesteru dok su tu Arapi, mislim da zbog Junajteda PL ide da ih finisira… Kad ih izbace PL to je kraj Sitija unistena reputacija nema vise tu povratka oni nisu Juventus.
S

Scaloneta

pre 3 meseca

Naučiće vas šeici pameti, nije vam to sirotinja kao mi koju ste naučili žedne preko vode a da niko ne sme da pisne.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Pa I treba da ih tuze I treba da dobiju spor. Da se raspadne I pukne taj mehur od sapunice u Engleskoj. Gde je normalno da transfer jednog igraca kosta koliko izgradnja jednog stadiona solidnog od 20000 ili 30000 mesta. Samo napred City... rokaj
L

Leon S. Kennedy

pre 3 meseca

Ma izbacite besramnike u petu ligu, zamisli ti ONI tuže ligu? Ne verujem. Koliko beše klubova treba da glasaju, 14? Pa da ih izbace iz takmičenja. Neka prave svoju ligu ako im se ne sviđaju pravila.
@

@@@@

pre 3 meseca

Jasno je da je Siti prekršio pravila. Vidi se po transferima.
L

LFCC

pre 3 meseca

Sitiju treba oduzeti sve titule u poslednjih 10 godina.
M

MaksaBg

pre 3 meseca

Ovde Siti tuži a Čelsi i Njukastl navijaju iza ćoška...
P

Paa

pre 3 meseca

Najviše će Liverpul da se ovajdi jer će većina titula njima da ode.