Teren u Surdulici
Teren u Surdulici

U Surdulici gljivica pojela teren, Radnik do daljeg domaćin u Nišu

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.23. | 18:26

Drugog rešenja nije bilo

San ljubitelja fudbala u Surdulici bio je da Mozzart Bet Superlige dođe i u njihov grad, a sada će oni morati da idu do nje. Jer Radnik će do daljeg biti “prognan” iz svoje kuće, pošto teren na surduličkog stadiona jednostavno ne ispunjava ni minimum uslova za ozbiljan fudbal.

Menadžment Mozzart Bet Superlige nije ni imao izbor, morao je da Radniku naloži da pronađe drugi stadion na kome bi igrao prvenstvene utakmice. I očekivano, Radnik je odlučio da narednu utakmicu sa Spartakom igra na niškom Čairu.

Izabrane vesti

Taj meč je i inicijalno zakazan za ponedaljak kako bi se Radniku dao prostor da reaguje, ali je vrlo brzo postalo jasno da teren neće moći da se oporavi, pa će Surduličani do daljeg biti na privremenom radu u Nišu.

Kako su nam rekli u klubu…

Nama se javio problem sa terenom još krajem prošle jeseni. Taj određeni problem se nastavio i tokom proleća. Dolazile su različite komisije da rade analizu zemljišta, ustanovile su da je teren inficran određenom gljivicom. Na Zajednici Mozzart Bet Superlige obavešteni smo da klubovi mogu da apliciraju za hibridni teren putem sredstava solidarnosti i to smo i učinili. Današnja komisija je i utvrdila da po hitnom postupku treba da se napravi adekvatna podloga”.

Dok se to ne desi, Čair će biti domaćin i na utakmicama Radničkog i na mečevima Radnika.




tagovi

Mozzart Bet SuperligaRadnik Surdulica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara