Fabregas i Anri zovu Humelsa, plata 3.000.000 evra neto

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 18:15

Komo ima u planu da angažuje nekoliko zvezda na zalasku karijere

Nakon što je posle 11 godina provedenih u Borusiji iz Dortmunda - uz onu trogodišnju pauzu dok je bio u Bajernu - napustio Vestfalen, Matsu Humelsu (35) ne manjka ponuda. Mada je u ozbiljnim fudbalskim godinama i već neko vreme nosi epitet veterana, italijanskim klubovima to ne smeta.

Prvo se pre nekoliko nedelja pojavila vest da bi ga rado kao slobodnog agenta ugrabili Juventus i Milan. Potom je u priču ušla Roma, da bi tokom današnjeg dana iz više izvora stigla informacija da je u trku za ovogodišnjeg finalistu Lige šampiona ozbiljno ušao novi član Serije A - Komo.

Izabrane vesti

Klub u svlasništvu indonežanske kompanije Djarum grup vratio se u italijansku elitu nakon više od 20 godina. Manjinski vlasnici su, između ostalih, Sesk Fabregas i Tjeri Anri, dok je Denis Vajs, nekadašnji kapiten Čelsija, savetnik u glavnom odboru.

Bivši asovi čine ovaj projekat zanimljivim i pokušaće da ubede neke od velikih zvezda, na zalasku karijere, da 'oplemene' ekipu pred start novog šampionata. A očito da je jedna od prvih meta Humels, kome je ponuđena ozbiljna plata za italijanske uslove - 3.000.000 evra po godini neto, plus bonusi.

Prema informacijama Santija Aune, dobro obaveštenog novinara kada su transferi u pitanju, Nemac ozbiljno razmišlja da prihvati ovu ponudu.


tagovi

Mats HumelsLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara