Mimović: Svi smo spremni došli na pripreme

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.24. | 20:27

"Imali smo program koji smo trebali svi da ispoštujemo na pauzi, i koliko vidim, svi jesmo", kaže mladi prvotimac crveno-belih

Ognjen Mimović će u avgustu proslaviti 20. rođendan, ali ovog leta na Zlatiboru ima popriličan broj igrača koji su mlađi od njega.

Iza talentovanog desnog beka je šestomesečni period u seniorskom timu, koji je odradio na pravi način, pa sada potpuno ravnopravno konkuriše za mesto u startnoj postavi srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Ekipa Vladana Milojevića je bila maksimalno odgovorna tokom pauze, pa je potpuno spremna dočekala start priprema.

"Značilo mi je iskustvo iz prethodnih šest meseci. Sviđa mi se kakvo smo proleće odigrali, kao i rad pod komandom trenera Milojevića. Treninzi i pristup, zaista je sve na vrhunskom nivou. Veoma je naporno, ali imamo sve uslove da se odmorimo i oporavimo. Za sada sve funkcioniše sjajno. Treninzi su kombinovani, tako da bude i tog suvog trčanja koje ne volimo, ali i dosta igara sa loptom koje su zanimljive. Imali smo program koji smo trebali svi da ispoštujemo na pauzi, i koliko vidim, svi jesmo, tako da smo već spremni došli na pripreme. Lično sam trenirao i na pauzi, tako da nema problema, ali verujem da ćemo sve svi odlično spremiti za novu sezonu", rekao je Mimović.

Svetan je koliko je mladim igračima potrebno pomoći pri navikavanju na seniorske obaveze.

"Smatram sebe mladim igračem, ali da, imam šestomesečno iskustvo u prvom timu Zvezde i trudim se da omladincima i kadetima koji su sad priključeni budem na usluzi. Naravno, dajem i savete ako procenim da treba".

Ambicije i u predstojećoj sezoni su najviše moguće.

"Daćemo sve od sebe da napravimo dobre rezultate u Evropi. Naravno i da osvojimo duplu krunu".

Za kraj, malo i o slobodnom vremenu.

"Nemamo ga baš mnogo, tako da apelujem na trenere da nam popuste malo. Šalim se naravno, uspevamo sve da postignemo, pa i da dobro odmorimo", uz osmeh će Mimović.



tagovi

Ognjen Mimović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara