Komentari na vest

Fabregas i Anri zovu Humelsa, plata 3.000.000 evra neto

L

Logitech

pre 4 dana

Ten Haže, reaguj.
L

Logitech

pre 4 dana

Bolje da predje u Mančester Junajted, i igra umesto panja Megvajera, ponude mu 4 miliona koliko prima taj dečko iz Lestera. Ten Haže, reaguj.

Mr 007

pre 4 dana

Terza,reaguj!

Marko Pavlovic

pre 4 dana

Ajde u Milan po titulu
L

Lago di Como

pre 4 dana

I treba da prihvati ovu ponudu. Trenutno nema boljeg i lepšeg mesta za život u Evropi, idealna prilika da u ovom prelepom mondenskom mestu završi karijeru. Partner u odbrani biće mu vrlo verovatno Alberto Dosena koji je imao više nego pristojnu sezonu u Kaljariju. Napad tandem Kutrone - Beloti, imam osećaj da će Beloti ovde oživeti svoju karijeru i podsetiti na onog napadača koji je neumoljivo rešetao mreže u Torinu. Uprava i svi ljudi u fudbalskom klubu Komo rade mnogo dobar posao, pažljivo razmatraju svaki mogući korak, u prvoj sezoni glavni cilj će nam biti opstanak, a posle tamo za koju godinu da napadnemo Evropu.
h

hmhm

pre 4 dana

bas se Beloti naresetao tih mreza u Torinu. Mozda one jedne sezone pre 10 godina kada je imao tu jedinu sezonu i odmah gazda lupio cenu 100m i nista nije uradio dalje u karijeri. U Romi mu je ucinak 2 gola za 2,3 sezone, vrsni resetas nema sta
B

Brko

pre 4 dana

Navodno hoće u Mallorcu, rekao da želi da uživa u sredini u zadnjim godinama karijere i da tu ostane poslije sa porodicom.
d

dzoni makaroni

pre 4 dana

Terza reaguj🤣
I

Internazionale

pre 4 dana

Idemo COMO, samo napred.
?

??

pre 5 dana

Oterao trenera i sad ide. Ovi iz dortmunda nisu normalni
D

DDF

pre 4 dana

Oteran je i Humels od strane uprave Borusije

RealNo1

pre 5 dana

Таман да одигра још једну добру сезону, да их сачува у лиги, па у пензију да оде као господин.
P

Pajkko

pre 5 dana

Komo je prava adresa za Humelsa.Ovakav kakav je ladno još dve godine može igrati na zahtevnom nivou!Definitivno nije još za penziju.Bravi za Komo ako uspeju da ga dovedu.