TREĆA SMENA: Kardozov Libertad na Palmeiras u Kopa Libertadoresu, Velez čeka Katoliku u Kopa Sudamerikani, igra se u Brazilu, Ekvadoru i Boliviji

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.12.20. | 23:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Četvrtfinalne duela Kopa Libertadoresa otvoriće Libertad i Palmeiras. I paragvajski i brazilski predstavnik su se bez većih poteškoća našli među osam najboljih južnoameričkih ekipa i zakazali međusobni okršaj. Palmeiras je deklasirao Delfin u dvomeču, a Libertad Oskara Kardoza je eliminisao bolivijski Vilsterman. U najjačem takmičenju Zelenog kontinenta dva tima nisu odmerila snage od 2013. godine.

VELEZ SARSFILD – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Velez Sarsfild je u osmini finala bio silan protiv Deportivo Kalija. Iskalio je sav bes Velez na kolumbijskom predstavniku i poslao jasnu poruku čileanskom Universidadu. Katolici su se provukli kroz iglene uši u sudarima sa urugvajskim River Plejtom. Velez slovi za favorita i pokušaće da se obezbedi i sa pozamašnom zalihom dočeka revanš u Stantijago de Čileu.

NASIONAL POTOSI – BOLIVAR, 01.20

(Fudbal, Bolivija 1 – Apertura)

Bolivar, pretendent na titulu u bolivijskoj Aperturi, eliminisan je iz Kopa Sudamerikane i u potpunosti može da se posveti obavezama u domaćem šampionatu. Nalazi se Bolivar u samom vrhu tabele, kaska dva boda za liderom Strongestom i igra atraktivno. Obiluju utakmice Bolivara golovima, a u prethodnom kolu nastradao je Rojal Pari (4:0). Nasional Potosi igraju promenljivo, nalaze se na sredini tabele i klasična su „domaćica“. Svih šest pobeda ostvarili su kod kuće, pa je to poziv na oprez za Bolivar.

AMERIKA MINEIRO – SAMPAJO KOREA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Duel Atletiko Mineira i Sampajo Koree derbi je 27. kola druge lige Brazila i sudar drugoplasiranog i trećeplasiranog tima kojeg deli tri boda. Gosti su najefikasniji tim i retko ko uspe da odoli Sampajovom napadu, ali je odbrana porozna i Gustavo ne uspeva često da sačuva mrežu. Sa druge strane, Amerika Mineiro nije raspucana kao Sampajo Korea, ali joj je odbrana pouzdana. U prvom ovosezonskom susretu slavila je Sampajo Korea i tako prekinula niz od tri pobede Amerike u međusobnim susretima.

BOTAFOGO SP – PONTE PRETA, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Botafogo u poslednjih 13 utakmica ima samo jednu pobedu i malo je verovatno da će iznenaditi Ponte Pretu. Domaćin se nalazi u opasnoj zoni, voda je počela da ulazi u uši i spas se ne nazire. Osam utakmica u nizu Botafogo je bez trijumfa, a Ponte Preta mašta o plasmanu u viši rang. U prethodna dva međusobna duela Ponte Preta je oba puta slavila minimalcem – 1:0.

AVAI – ŠAPEKOENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Ne blistaju ni Avai, ni Šapekoense u poslednje vreme, ali se Šape održava na liderskoj poziciji uprkos tome što je u prethodne četiri runde samo jednom odneo ceo plen. Posrću i ostali konkurenti iz vrha, pa se to nije odrazilo na Šapekoenseov status na tabeli. Avai je povezao tri utakmice bez pobede i u lošem trenutku po tim iz Florijanopolisa dolazi sudar sa Šapeom koji ga je tukao u prvom krugu sa 1:0.

CRB – KRUZEIRO, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Luiz Felipe Skolari preporodio je Kruzeiro i sve je izvesnije da se brazilski velikan neće spustiti u treći rang. Slavio je Kruzeiro u tri od četiri poslednja kola, bio uspešan i protiv Šapekoensea i jedino mu je Konfijansa nanela poraz u tom periodu. CRB tone kako sezona odmiče, ali još uvek ima solidnu bodovnu zalihu. Prvi ovosezonski okršaj završen je bez pobednika, a CRB je u samoj završnici meča izborio remi.

TEKNIKO – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 23.45

(Fudbal, Ekvador 1)

Universidad Katolika gostuje timu koji dosta brlja i daleko je od forme koja se može opisati sa zadovoljavajućom. Skromna izdanja pruža Tekniko, a na prethodnih pet utakmica nije upisao pobedu i bliži je fenjerašu nego predvodnicima karavana. Universidad Katolika nadigrala je LDU Kito u prošlom kolu i vratila se na pobedničku stazu. Slavila je Katolika u prethodnih sedam okršaja sa Teknikom koji joj je postao redovna mušterija.


tagovi

Treća smenaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara