Komentari na vest

Ten Hag širi 'mali Ajaks' na Teatru snova: Junajted krenuo po De Lihta

L

Logitech

pre 4 dana

Neka kontaktira i Van Der Sara, Stama, Romedala, Huntelara, Madura i Van Der Vila.
E

Eseks

pre 4 dana

Mnogi prozivaju Entonija ili Rasforda al ja mislim da oni nisu problem..Da igraju za npr siti nadavali bi se golova samo tako..Junajted nema kvalitetan vezni red koji bi kreirao igru,tu nema top igraca poput Rodrija,Bernarda,Krosa,Belingema pa samim tim i nema rezultata..
m

mmjf

pre 4 dana

bruno godinama igrac sa najvise kreiranih sansi u ligama petice
U

Upitnik!@#$

pre 4 dana

Ok, mozda ETH poznaje ovog igraca mnogo bolje nego ostali treneri gdje je igrao i vjeruje da moze izvuci iz njega ono najbolje. Ali ako to bude kao sto je sa Antony-em uradio ovo je bacanje para i teret na budzet, ako ne namjeravaju ocistiti svlacionicu prodajom Casemira, Eriksena, Shawa, Heatona, Lindelofa, Rashforda (uzeti nesto vise para dok nije postao alkos), van de Beek, vratiti Sancha, Pelistrija.
m

mmljhh

pre 4 dana

Ceo zivot navijam za junajted ali koliko su oni izgubljeni. koliko god se nadao da Retklif donosi neku promenu sve manje verujem u to. Kos jedan igrac u padu karijere sklon povredama. Moraju da prate fudbal i pametnije ulazu ne da dovoge igrace bajerna, reala, psg koji su u padu i igrace koje trener zna
B

Baneeeee

pre 4 dana

Drvo ne delkano.

Prepoznator

pre 4 dana

FCAR = Football Club Ajax Re-united
z

zeven Hag

pre 4 dana

Na šta je spao ovaj Junajted. Dečko u Juventusu 0 bodova, u Bajernu grije klupu Dajeru i sada će ćelavi mutavac spržiti destine miliona na njega i boga pitaj koliko na platu i agenta.
Z

Zvezdas1989

pre 4 dana

Jos malo i covek doveo ceo Ajaks
R

Radem

pre 4 dana

Igrac koji par godina stagnira, da ne kazem nazaduje. Mislim da ima i boljih opcija na stoperu, ali ajde
2

24.232

pre 4 dana

Pod kao ispod ili pod kao pao na pod...
G

GostLazar

pre 4 dana

Ovo cak nije ni lose za UTD. De Liht je mlad i dalje, solidan stoper. Ako bi vratio one partije iz Ajaxa, mislim da bi mogao da bude sjajan u UTD. E sad, ako UTD misli nesto da uradi, nije dovoljan samo on da dodje, vec jos par dobrih igraca
9

999

pre 4 dana

Junajtedu je i previse igraca koji su imali dobre partije u Ajaksu. De Liht je u Juventusu i Bajernu bio smijesan, timovi koji i nemaju toliko pritiska na zadnju liniju tokom utakmica i sezone. U Junajtedu gde bi stalno bio na udaru, mogao bi da bude bas bacanje para..
S

Scaloneta

pre 4 dana

Problem je taj što niko iz te generacije Ajaksa nije ponovio te partije u narednim klubovima, često ni blizu. Onana, De Liht, De Jong, Ziješ, Van de Bek, Neres..