Komentari na vest

Talentovani Iranac sve bliži Zvezdi: Hoseinedžad izabrao Beograd pre Katara

G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Smejemo se nesto Zvezdi, A sta tek mi da kazemo na nase najvece legende kluba:Kuljtim Šalja, Fadilj Vokri, Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Ajazdin Nuhi, Miralem Sulejmani,Falji Ramadani...itd itd
K

Kon

pre oko 2 meseca

@Grobarčina ali u k..., Ardijan Đokaj Sanibal Orahovac, Refik Šabanadžović, rodom iz Tuza. Pa vaša legenda, Pižon je od oca Vjekoslava i dede Alojzija i šta sad. Da ne nabrajam dalje debilčine šovinističke.
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

Jurcevic...Ibrahim...Ifet...Miralem...Mujagic....itd itd 🖤🤍 🇧🇦🇹🇷 partizan 🇹🇷🇧🇦 🖤🤍 Stub srBstva!
k

keruzzi

pre oko 2 meseca

Mi nismo nikad bili stub srpstva , jer smo jsd, što je kod nas i normalno, to se podrazumeva. E , sad se postavlja pitanje šta kod vas traže toliki nesrbi kad ste vi nekakav " stub " četvrti ili peti , valjda posle MUP, vojske, crkve i hitne pomoći? To je zagonetka prava, od koje vas boli glava. Kakvi ste vi nepopravljivi bolesnici majko moja mila.Da li ima odvratnijih navijača kugli zemaljskoj od vas? Licemeri, brojite krvna zrnca igračima.Kakve veze ima ko je ko, odakle je, kako se zove ? Šta time pokušavate i dobijate, dokazujete? Pa više ste vi imali u zadnijh 30 godina igrača nesrpskog porekla,pa šta? Samo ove sezone izbrojite i biće vam jasno.
H

Hose

pre oko 2 meseca

i Nedzad
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Jel ovaj Pravoslavac ili Katolik? Da cujem cigane, koji non stop pljuvaju Partizanove fudbalere islamske veroispovesti, da mi odgovore. Ako imaju m..a. U protivnom, mars u rupu i tisina. P.S. zna se li, da li je ovaj bio na hadziluk u Meki?
B

Bluemoon

pre oko 2 meseca

Pljuvaju?
N

Nihad pfc

pre oko 2 meseca

@grobar... A to rece navijac kluba u kome trenutno igraju: Jurcevic,Ibrahim,Sulemani,Mujagic....itd
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Kreteni su svi, pa nije vazno ko za koga navija, koji komentarisu bilo koga i bilo sta bazirano na necijoj nacionalnosti, drzavnosti, vjeroispovjesti... tako da ne budi kao oni i ne spustaj se na njihov nivo ovakvim komentarima. To sto oni prozivaju nase igrace na taj nacin, tipa, Bazdara, Mujagica, evo sad i ovog Jurcevica, itd. to ide na njihov obraz i cast.
R

R 13

pre oko 2 meseca

Mozda covek i zna da igra,ali zar mi u Srbiji nemamo talentovane mlade igrace?Mislim da imamo nego ne moze da se uzme na njima toliko para kao na ovakvim strancima.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Vidjeli smo na ovom Evropskom koliko ih imamo. A i prije Evropskoga. Tako da...
A

ALAH I ZVEZDA U SRCU

pre oko 2 meseca

Konačno da naša Crvena zvezda misli malo i na nas njene navijače islamsko-šiitske veroispovesti. Podržavam od srca da se desi.
p

prtizan islamabad

pre oko 2 meseca

Nihad Mujagic,Jurcevic,Ibrahim,Samed,ifet...vase legende!
M

Ma.

pre oko 2 meseca

Terza na pijaci... Akumulatori, staro gvožđe ne kupujemo, kišobrani stari više ne popravljamo... Sada samo mlade afričke i azijske fudbalere kupujemo.. i naravno naše fiskalne knjige peglamo... sa ostatkom naše privatne džepove popunjujemo
О

Оногост

pre oko 2 meseca

Неџад има да покида!
C

Czz

pre oko 2 meseca

Talenti od 21 godinu ? Ljudi imate spaniju pa pogledajte decka koji je od 16 ostvaren igrac a mi jurimo talente izmedju 20-30. Talenat moze da bude do 12-13 posle toga ide rad, svako ko je trenirao ekipne sportove zna. Svi smo ih imali u generaciji i mahim se svi ugase jer mladost je ludost a rad je stvar volje i zrelosti cak i u tim godinama. Posle 14 talente ne trazite.
S

Soda

pre oko 2 meseca

Dobar!
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Debitovao za reprezentaciju ceo jedan minut i to protiv Hong Konga.. Kakav je to zalog za buducnost od 21 godine? Pa imamo u omladincima mladje i talentovanije od njega. Drugo, ni u tom Sepahanu ne igra prvu. Ovo je neka ozbiljna sprdnja ako je istina..
Z

Zoki SU

pre oko 2 meseca

O Muhamedeeee ...dobro dosao Omicu . Upppssss Muhamedeee ... Koji cirkus s vama, stub srpstva ...
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Srbi nisu šovinisti! Samo kada zatreba oni se brane i tu su surovi. Sa dobrima duplo bolji sa lošim 3 puta lošiji.
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 meseca

Mi cigani, nismo nacisti za razliku od nekih koji su više puta od UEFE kažnjavani po tom pitanju.
L

Lolterzic

pre oko 2 meseca

Ova pojacanja mogu razumeti samo ako dovedu fakunda toresa
Ш

Шјор Пјер

pre oko 2 meseca

Овај није ни потписао, а већ су му скратили име. Човек се зове МУХАМЕД Џавад Хосеинеџад. Баш као што се Мухамеду Ел Фарду Бену негде загубило оно МУХАМЕД. Није то битно, је ли, тако се човек зове... Па, кад није битно, што му кријете име?
S

Ssl

pre oko 2 meseca

Ben je sam “skratio” svoje ime, isto mu je na dresu pisalo i u Olimpijakosu. Njegovo ime nisi ti otkrio sada, vođen je pod punim imenom u svim takičenjima, od prvog dana njegovo puno ime nije ni na koji način mistificirano. Imali smo igrače koji su na dresu nosili “Ibrahim” i “Mustafa”. Jasno je da iza tvoje konstatacije stoji zla namera, ali ne dobacuješ.
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Zato sto ako je fudbaler Partizana sa tim imenom, oni se ismevaju, vredjaju, omalovazavaju....A njihivim Muhamedima skrivaju imena. Sta reci nego p...e ciganske nacional-fasisticke.
K

Kon

pre oko 2 meseca

U stub Srpstva da dođe igrač iz Islamske republike Iran? Ne verujem, delije neće dozvoliti. Oni su kao Bilbao, niko ko nije Srbin ne može da igra za Zvezdu. To je poznato, a oni koji su igrali, to nije istina.
R

Raša P

pre oko 2 meseca

Zvezda je mnogo veliki klub da bi se bavila glupostima. Iran je prijateljska zemlja!
K

Kup

pre oko 2 meseca

Zato se zalažu za dva bonusa, prvo igraš zatvorenu ligu, spokojan si... Drugi, vratiš tu decu i prodaješ ih, pričaš navijačima priče, vođama daješ deo od transfera...oni ti drže mir po trebinama, i diluju sebi za džeparac... Sve to ide tako, dok dr, mr...ne sedne u fotelju u Staroj Pazovi, i krene da priča o svemu i svačemu, samo nikao da pomene gde je bio onaj period, kada je pocrveneo na Interpolovoj poternici...
V

Vlada79

pre oko 2 meseca

E sad jbg imamo postavu od 11 bonusa i to stranaca....što je mnogo, mnogo je...
j

jel i

pre oko 2 meseca

Džavad bratija ili?
d

dale23

pre oko 2 meseca

U zvezdasrbiju ?! Ma nemoguće!
4

474747

pre oko 2 meseca

sta ce zvezdi skola i za koga razigrava omladince u graficaru kad svake sezone kupi po 2-3 igraca od 18-20 godina
R

Rsb

pre oko 2 meseca

Au koga mi sve dovodimo kakva crna liga sampiona...
B

Bata80

pre oko 2 meseca

Појашњење реб8888:Ако прикажеш да синкупио играча за 2 милиона евра и да га плаћаш, 30000 Евр/месечно обезбедиш му стан и храну и џепарац пар хиљада евра.... теби остаје минимум 20000 Евра....па Х 10 играча( који се појављују,ту и тамо натренигу) ,долази се до цифре од 200000 Евра месечно. То помножиш са 12 месеци(нисам поменуо уградњу при куповини), почињеш да схваташ,.....за шта је добар "кванташ"!
r

reb8888

pre oko 2 meseca

...najbolji je za izvlacenje para iz zvezde, da ne ostane slucajno nesto od onih silnih prodaja kojima su se hvalili. i posle drzava gura u zvezdu, a moja baba vadi iz nje 3 puta vise...
S

Simče

pre oko 2 meseca

Zar u stub srpstva da dođe Iranac?
D

Dejoooo

pre oko 2 meseca

Bolje on nego fadilj vikri predsednik FS nepriznate drzave.Kome ti pametujes....
O

Opa Miki

pre oko 2 meseca

Je l realno da piše zalog za budućnost za dečka od 21 godine?
S

Sladajac

pre oko 2 meseca

Nema više smisla ni komentarisati sve vratolomije Mađije,pa mi ne pratimo talente iz okolnih zemalja a pratimo igrač iz Irana i kakav zalog za budućnost ima preko 20g.Ja sam u njegove godine imao godinu dana radni staž i odslužena JNA godinu dana,bruka i velika sramota šta rade u Zvezdi...
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Samo u Srbiji 21godisnjak je zalog za budućnost u celom svetu su to nosioci igre. 🤮🤮🤮
p

poručnik

pre oko 2 meseca

stub srbstva ima 2.bonusa-afričkog bajlaga Đigu i talibana Ahmadinedžada🤣🤣🤣
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Ovaj ako dodje će živjeti u Padinskoj Skeli a Glazer se seli u Sremcicu i imaće odvojene treninge i na utakmicama će biti zabranjeno da iranac vraća lopte Glazeru i obrnuto 😅😅😅😅 i posle završetka utakmice jedan mora ostati na terenu dok drugi ne napusti stadion hahahaha...
p

poručnik

pre oko 2 meseca

kako će armija sa severa da podrži dolazak ovog talibana ahmadinedžada🤣🤣🤣
k

keruzzi

pre oko 2 meseca

Fk Hezbolah , a golman judeist? Homeini de prevrće u grobu.
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

21. godina kakva pozajmica kakav zalog za buducnost.
O

Ovo zanima zvezdašku javnost

pre oko 2 meseca

Jel Giga Mega Ultra kop odobrio da ovaj pravoslavni brat dođe u najsrBskiji od svih stubova srpstva?
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Druže Iran je pomogao Srbiji kao niko za vrijeme bombardovanja, kad je Srbija bila pod sankcijama i dogodilo bi se da ostanu bez kapi nafte i dogodi se totalni kurslus, tad Iran na svoju odgovornost salje tanker goriva Srbiji... Ja to kao Srbin iz Republike Srpske znam i zahvalan sam Iranu, a vi u Srbiji ni to ne znate izgleda... Žalosno!
K

Kon

pre oko 2 meseca

, @Rubikova kocka, poznato nam je da je Alija išao u Teheran i bio njihov čovek. Meni je to poznato, a tebi Srbinu iz RS verovatno nije.
o

ocemo li

pre oko 2 meseca

mi imati bar jednog Srbina u timu? Ajde uzmes u obzir da ce Roda grejati klupu, eventualno ce Stojic biti jedini Srbin i tjt..
K

Koliko

pre oko 2 meseca

Za ovog daju 3,4,30 miliona da greje stolicu na istok Marakane.
r

reb8888

pre oko 2 meseca

...pazi sad, zivim prekoputa dis-a. na zadnji ulaz svaki dan stize roba na veliko koja se pakuje u magacin. onda je nose u rafove (izlog) gde kupci biraju sta im treba, kupuju i iznose na glavna vrata. ako se nesto ne prodaje ili slabo prodaje, stave ga na akciju, i sto kazu - svaka roba nadje svog kupca. e, sve vise i vise mi tako deluje i poslovanje zvezde. drzi se 6,7,8 igraca zbog navijaca i kontinuiteta a sve ostalo je na rafu od trenutka kada se istovari iz kamiona i ceka svog kupca...
r

reb8888

pre oko 2 meseca

...ej da, samo u dis-u jos uvek nisu prihvatili nas poslovni koncept - evo ti dzabe, pa ces da das % od sledece prodaje, ako ga bude. a nije mi jasno zasto, kada kod nas najvise za takve kupovine dolaze. ne prate moderene ekonomske trendove, mi smo predvodnici novog talasa. samo da jos neko ne provali tu foru :) a ovaj je kandidat da zavrsi bas tako...
X

XS

pre oko 2 meseca

Šta je loše u tome?
h

halo

pre oko 2 meseca

Šteta što će momak na pozajmicu, pošto bi vrhunac komedije bio posle svih onih svađanja oko bonusa da ta dvojica na kraju budu prodavac krofni Điga i ovaj sestrić od ajatolaha :D
b

benko123

pre oko 2 meseca

Sve pise samo ne godiste.

VecaBg1971

pre oko 2 meseca

Pa ovaj decko ima 21 godinu, koji zalog za buducnost, sa tim godinama on vec treba da cepa u prvom timu. Znaci da Doktor opet pravi neku kombinaciju, ovaj nece videti prvi tim, samo ce proci kroz Zvezdu radi bolje prodaje i nista vise. Ni prvi ni poslednji...
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Imas 2 opcije ili Grafičar ili OFK-A
V

Vizitor

pre oko 2 meseca

Jednom za svagda, Iran NIJE bliski Istok vec CENTRALNA AZIJA.A za sve one koji cesto u komentarima poistovecuju Irance kao Arape ni to nije tacno.Pripadaju iranskoj grupi naroda u kojoj su izmedju ostalih i Kurdi,Alani,Pastuni,Osetini,Tadzici...
B

Blueberry

pre oko 2 meseca

konačno neko ko zna nešto na ovom portalu. Komplimenti.
J

Jeste

pre oko 2 meseca

Tacno, dosta drugaciji od Arapa
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Dzaba je Grobarima drzati predavanje. Arap i stub srpstva, njoh njoh njoh.
D

Dragan KV

pre oko 2 meseca

Zvanični naziv je Islamska Republika Iran i većina pripada šiitskim muslimanima.
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Pozdravljam. Svaki perspektivni mlad igrač je dobrodošao. Sa ovim su se složili. ..
п

поздравља

pre oko 2 meseca

те пијани ћалетов колега.....знаш Ти зашто....
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Pozdravi i ti njega al preko Sebastijana. Sa ovim su se složili...
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Brat Iranac ... Samo stavite neku pregradu izmedju njega i Glejzera
O

Ognjen 161

pre oko 2 meseca

Немају шеици пара као стуб српства, добродошао главосечо

Dorcolac

pre oko 2 meseca

tvoja inteligencija se pokazuje kroz to sto mislis da su Iranci zapravo Arapi. Tu se sva tvoja prava glasa zavrsavaju
O

Ognjen 161

pre oko 2 meseca

Иди реци 4.озренској и прњаворској бригади врс ко су Арапи а ко Иранци
P

Pitanje za javnost

pre oko 2 meseca

Da li je prošao najbitniji i najvažniji Delije Sever filter?
A

Aha, aha.

pre oko 2 meseca

Znaci ovo je bonus za buducnost i razvitak Srpskog fudbala, bravo Zvezdo Crvena.

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Naravno, Zvezda je profesionalni klub isvaka mogućnost zarade je dobro došla. Šta tebi tu nije jasno ???
A

Aha, aha

pre oko 2 meseca

@game A sta, sad ste profesionalni klub, niste vise Stub Srpstva, vodjenje evidencije koliko Srba ima u postavi, procenti i ostale evidencije, nije valjda da ostade samo obican stub.