Stanojević: Neki pregovori u završnoj fazi, očekujem pojačanja narednih dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 11:14

Strateg Partizana otvorio treće poglavlje u Humskoj

Iako je promocija održana pre nekoliko dana, treći mandat Aleksandra Stanojevića u Partizanu faktički je počeo današnjom prozivkom.

Strateg crno-bbelih imao je priliku da se upozna sa raspoloživim snagama, ali da sa novim stručnim štabom iznese ambicije po drugom povratku na klupu crno-belih.

Izabrane vesti

"Došao sam u poznatu sredinu, ali sa željom da sve nadogradimo. Oko 80 odsto igrača se promenilo, a prošlo je samo dve godine, što govori za sebe. Plan je da od 21. juna nastavimo sa radom u Sloveniji, a sa nama su trenutno i mladi igrači iz škole koje želim da vidim. Razgovarao sam sa rukovodstvom oko pojačanja, sa nekim igračima su u toku završni pregovori i očekujem da budu dogovoreni transferi narednih dana", istakao je šef stručnog štaba Partizana.

Stanojević je potom naglasio da je malo vremena za tempiranje forme s obzirom na to da za četiri nedelje njegov tim očekuju prvi zvanični izazovi.

"Kreiraćemo sliku tokom priprema. Rivali u proverama su nam na nivou Lige šampiona i ostaje ješ da dogovorimo protivnika u poslednjem kontrolnom duelu. Partizan uvek ima za cilj da bude takmičarski nastrojen, da igramo na rezultat, ali samo pobeda nije dovoljna. Očekujem agresivan Partizan u narednom periodu".

Strateg vicešampiona Srbije istakao je da ga očekuje rad na svim segemntima igre.

"Radićemo na disciplini i defanzivi, ne samo poslednja linija već ceo tim. Prvo krećemo od odbrane, ali to je lakši deo posla, lakše je urediti odbranu nego napad", izjavio je Stanojević.



tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara