Slavlje fudbalera Slovačke
Slavlje fudbalera Slovačke

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Slovaci i Rumuni imaju vrapca u ruci

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 26. jun…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Ukraine - Belgium
ID: 8180844


Otvaranje EP u ovoj grupi „na papiru“ je trebalo da bude sasvim drugačije, ali fudbal ne bi bio najpopularniji sport kada bi sve bilo crno ili belo. Verovali smo da će Belgijanci, koji imaju sjajna „imena“ ući u poslednje kolo sa maksimalom. No, sada moraju da zapnu za dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.72)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Czech R. - Turkey
ID: 8180789



Od maja 2010. na svim njihovim međusobnim okršajima dolazilo je 2-3, pa je jasno šta je naša prva preporuka. Turci su dobili poslednja tri meča sa Česima, a potonji i dalje imaju šanse da se nađu u sledećoj rundi takmičenja. Ukoliko želite veliku kvotu, probajte sa kecom.



Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Georgia - Portugal
ID: 8180864



Portugalci spadaju u favorite „iz senke“ za osvajanje trofeja na EURU; ekipu ne čini samo Kristijano Ronaldo, selektor Roberto Martinez na raspolaganju ima mnogobrojne odlične pojedince i dvojka ne bi smela da izostane. Računamo i na goleadu, pa kombinujte ukoliko želite.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 23:55
Ecuador - Jamaica
ID: 8180836


Jamajka nikad nije savladala Ekvador i male su šanse da sruši tu tradiciju. Ono što bi mogla je da postigne pogodak i utakmicu učini neizvesnijom, a ako je rival primio gol od, naprimer, Bolivije i Hondurasa, zašto ne bi i od nje? Kome je kvota na ishod mala neka kombinuje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Slovakia - Romania
ID: 8180858


Slovaci su napravili ogromno iznenađenje savladavši favorizovanu Belgiju u 1. kolu. Od Rumuna su nešto kvalitetniji - istina, i Ukrajinci su bili, pa im to nije pomoglo da trijumfuju, naprotiv. Remi i jedne i druge vodi u narednu rundu i mi bismo tipovali na vrapca u ruci.



Konačan ishod

Tip: X (2.05)
Vredi probati
KUP AMERIKE | 03:00
Venezuela - Mexico
ID: 8180814


Venecuela duže od četiri decenije čeka drugu pobedu nad Meksikom, pa iako odavno nije bila konkurentnija sumnjamo da će El Tri da se kocka sa ugledom u ovoj utakmici. Opet, ni on ne uliva potpuno poverenje, pa ako vam dvojka deluje nesigurno pokušajte sa kombinacijom X2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Cruzeiro - Atletico PR
ID: 8180865


Kruzeiro ima dva boda manje nego protivnik, ali mu neće biti lako pošto je Atletiko u poslednje vreme veoma sklon nerešenim rezultatima uz mali broj pogodaka. Tradicija međusobnih okršaja blago je na strani domaćih, te ćemo da budemo i mi. Ukoliko se ne slažete, gađajte 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 18:00
Bravo - Partizan
ID: 8183408


Svesni smo da nas navijači Partizana neće poslušati, ali za sve ostale preporuka je da preskoče ovu utakmicu. Slovenačka ekipa može da bude veoma nezgodna jer je sklona tvrdim nerešenim ishodima. Što se Crno-belih tiče, sa njima se ni u prvenstvu ne zna, a tek na pripremama.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara