Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Bravo, Borusija! Ua, Lil

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.09.24. | 07:56

Pogledajte ko vam je 13. septembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DORTMUND – HAJDENHAJM (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 4:2

Da je Adejemi kojim slučajem otišao u Juventus, Čelsi ili Liverpul, Milioneri bi ostali bez dragocenog igrača u igračkom kadru, a publika na Vestfalenu ostala uskraćena izuzetnim performansom brzonogog igrača protiv Hajdenhajma ove večeri.

Opširnije OVDE

ARUKA – SPORTING (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:3

Jedan od najigranijih tipova dana, očekivano, pošto je Sporting bio apsolutni favorit. Valjalo je samo uz dvojku vezati i 3+ za jaču kvotu.

BETIS – LEGANJES (tip 1, kvota 1,67) – rezultat 2:0

Dugo se čekalo da se nešto zanimljivo dogodi u Vigu i pred kraj susreta je krenulo. Pogotke su u u 74. minutu Ezazuli, a u u 86. Viktor Roke za prvu pobedu opvog tima u novoj sezoni Primere.

Opširnije OVDE

BODO – HAN KAN (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:0

Koliko je opasan Bode, Zvezdin ovogodišnji protivnik u plej-ofu za Ligu šampiona, i u okviru norveških granica pokazuje da je ozbiljan i tim i klub. Odigrao je 22 utakmice u ovogodišnjem šampionatu i sa 50 sakupljenih bodova nalazi se vrlo blizu odbrani titule.

HAL – ŠEFILD JUN. (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:2

Najbogatija, a mnogi kažu i najbolja druga liga na svetu (s čime se brojni ljubitelji Cvjate ne mogu nikako složiti) donela je večeras dosta radosti velikom broju igrača u Mozzartu koji su rirzikovali o odabrali pobedu Šefild Junajteda za odličnu kvoptu 2,15.

ŠAMROK – SLAJGO (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:0

Čuveni Šamrok, daleko je od toga da osvoji titulu, ali se ne predaje u pokušaju bar da prodre do Evrope. Irski klub koji je pre nekoliko sezona šokirao naš Partizan, lagano je odradio posao na svom terenu.

Opširnije OVDE 

PRECRTANO

ST. ETJEN – LIL (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:0

Prvi gol u sezoni i prva pobeda po povratku u elitu! Veče koje se čekalo u Sent Etjenu i najzad dočekalo. Ali, morali su domaći zeleni dobro da se preznoje, njihov grčeviti bunker je trpeo udarce Lila sa svih strana, međutim, ostao je da je stoji nakon što je isteklo 90 minuta i sudija odsvirao kraj.

Opširnije OVDE

DINAMO Z. – HAJDUK (tip 1, kvota 1,56) – rezultat 0:1

Samo bod na Rujevici uoči reprezentativne pauze - prvi izgubljeni bodovi u sezoni - a evo večeras i prvog poraza! Dinamo je izgubio veliki derbi od Hajduka sa 0:1, što znači rokadu na vrhu tabele HNL-a!

Opširnije OVDE

AL NASR R. – AL AHLI DŽ. (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:1

Sve do 90+9. minuta imao je sdomaći tim, za koji nastupa Kristijano Ronaldo sve u svojim rukama, ali je onda na scenu stupio Al Hurajdži i autogolom sve upropastio.

BASTIJA – TROA (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 0:0

Ako ste očekivali goleadu na ovom meču, grdno ste se prevarili jel kada igra Bastija, i to na svom terenu na ljutoj Korzici, toga jednostavno nema. Tako je bilo i večeras.


tagovi

rezzimerezzime danarezzime tipovanjabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara