Komentari na vest

Radnički se iz Bugarske vraća sa pojačanjem – Jurukov na Čairu

?

??2

pre 2 meseca

??-sta je stobom?ja sam iz berana,tj.zabole me za Pazar😃Ali pratim fudbal u Srbiji .bio sam samo realan.
R

Realche

pre 2 meseca

Dele zahteva prelazak u Vosu.
D

Dele Yusuf

pre 2 meseca

Dele želi u Astanu!
N

NisSpale

pre 2 meseca

Zapravo ne zeli u Kazakhstan, zeli da ostane u Evropi i izbori se za transfer u Francusku ili Nemacku. Kad je dolazio u Radnicki, obecano mu je da ce se klub boriti za vrhu tabele i da ce igrati evropu.
A

Astana

pre 2 meseca

Dele je već dogovorio lične uslove sa Astanom i želi tamo, ali klub je to stopirao iz samo njima znanih razloga i verovatno nečijih ličnih interesa na štetu igrača, pa i kluba! Treba upravu da bude sramota što sabotiraju karijeru igraču koji ih je sačuvao u ligi! Veće pare od ponude Astane ne mog da dobiju!
M

Mmoo3 3

pre 2 meseca

MM003- ja mislim da nove generacije (zadnjih 10 god )*u Nisu i svim gradovima u Srbiji (osim Novog Pazara) navijaju za vecite(posebno za zvedu)🤔mozda u kragujevcu je situacija 50prema 50% ,tj.50%kragujevca NAVIJA ZA svoj lokalni klub.
?

??

pre 2 meseca

Dosadan si vise sa novim pazarom i tim smajlijima. Godinu dana vec pises jedno te isto samo menjas nik
V

Veliki klub

pre 2 meseca

Veliki klub I veliki grad,a da nemaju publike na stadionu je stvarno zalost.
M

MM003

pre 2 meseca

Mentalitet ljudi, prost odgovor... Čim se to promeni onda će biti publike (treba jedno 40 godina za to, ali neko će kad tad da dočeka).
J

Jova1245

pre 2 meseca

Pa klub je otet od Nislija i publika rasterana sa stadiona. Kada se promeni uprava i nacin funkionisanja kluba, publika se odmah vraca. Ovo je samo bojkot ka toncevu i propadalu.
?

??

pre 2 meseca

Sami su krivi
Б

Божо

pre 2 meseca

Ко је вечерас код Ђуре Билбије у Актуелностима?

Jovan Rašković

pre 2 meseca

Bamidele minimalno 2 mil!
i

istina1

pre 2 meseca

Ako "stručnjaci" iz Ništa budu mislili da mogu da dobiju toliko, na kraju će dobiti jedno veliko ništa. Neki maksimum za njega je 500-600k. Dečko realno ima jednu dobru polusezonu i ako su pametni to treba da naplate sada i uzmu neku realnu cifru. U suprotnom ode on slobodan...
K

Kilio

pre 2 meseca

Dele zeli u Vosu po svaku cenu. Nece da se bori za opstanak, kad je dolazio projekat mu je predstavljen kao izlazak u evropu.