Komentari na vest

Partizan otvorio ložu Ivan Ćurković

S

Strumf

pre oko 2 meseca

Pogledajte kako su sredili loze a na sta lice stolice na tribinama! To je jos jedan dokaz koliko upravu Partizana zabole za navijace i da su oni tu samo radi licne koristi. Najgora uprava u istoriji kluba iako je konkurencija zestoka. Nije vas zadatak da stavljate kozne stolice da bi vasim guzicama bilo udobno vec da nesto veliko napravite od kluba i privucete ljude na stadion.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Šampion Evrope!!!! Doduše 20 minuta ali grobari kažu da se i to računa kao ime na ušatom.
S

Sf

pre oko 2 meseca

To ako vas ne izvadi. Selo gori a baba se umiva.
d

domoljub

pre oko 2 meseca

Javno se hvali da je hrvat katolik i domoljub
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Šta je tu loše dok nikog ne mrzi. I mi se hvalimo da smo Srbi, pravoslavci i rodoljubi. I šta tu ima loše dok druge neugrožavamo ili je to eksluzivno pravo samo naše i niko drugi ne sme da voli svoju zemlju veru i naciju? Pitam čisto da vidimo kolki smo licimuri.
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Mars bre izdajico. Mars u Mostar i tamo skoci sa mosta.
L

LILIHIP

pre oko 2 meseca

JEDNO OD NAJVEĆIH ZLA ZAJEDNO SA ŽARKOM ZEČEVIĆEM!!!!
G

Ggostt

pre oko 2 meseca

Kako otvorena loža na gostujućem stadionu?Kako su važile sezonske ulaznice za navijače fkp a napredak je domaćin??Kakvo je ovo kršenje propisa saveza i lige, ovo nema nigde!
z

zikota

pre oko 2 meseca

Mnogo opasan čovek, hrvat, koji je decenijama vršio mutne radnje za jsd i u Srbiji i u Evropi a Zvezdu praktično doveo do gašenja i uništavao nam klub bar 30 godina sa pojedinima, Mirko.M, Bjeka, Zeka, Tole, Platini i mnogobrojni. Loža Ćure a stadion Franjo Tuđman.
г

гм

pre oko 2 meseca

одлази да те негледамо више