Komentari na vest

Ove bitange više ne znaju ni da slave

V

Voip

pre 3 meseca

Modric i Kros dvojica majstorcina fudbala, srce Reala. Po mojem misljenju Modric najbolji veznjak ikada sa Balkana. Kros klasicna nemacka masina koja skoro nikad nije zastucala. Naklon do poda za obojicu.
c

cv

pre 3 meseca

mnogo hejtera ima real ovde u srbiji zato mi je i drago sto je osvojio
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ipak je florentino taj koji je postavio standarde...ako nisi u dva najbolja na svetu na svojoj poziciji nisi za real...a ne kupovina radi kupovine.... Oni su shvatili da nema više na tržištu ni zizua,ni beksa,ni figa,CR a,Kake....oni ih sada prave..... E zato Modric ostaje da igra po pola sata i da bude vaspitač....endriku,mbapeu,viniju, ovom malom turcinu...jer kad on udje u svlačionicu svima je jasno....hoćete da budete kao ja .. ..cuti,radi,osvajaj LS....sve ostalo imate.
0

000

pre 3 meseca

Kako ih prave kad sve igrace kupuju?Mesi,Cavi,Inijesta,Pujol to su napravljeni igraci.Dosli iz akademije i postali igracine
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ooo@ sta ti nije jasno taj isti Vini da je sa šesnaest došao u psg ili junajted bio bi polupanac kao garnaco, ili sanco...e ovde je superstar e to je efekat RMD.
J

Joseluuu

pre 3 meseca

Que barbaridad. Vamooossss
Z

Zabrinut

pre 3 meseca

Najiritantniji klub na svetu.
J

Jhghg

pre 3 meseca

Sve pokradene. Uefadrid
H

Hala madrid y nada mas

pre 3 meseca

Najveci i najbolji klub na svetu celom zauvek.
S

Stranac1

pre 3 meseca

Ako Kroos i Nacho napustaju Real mogo bi i Modric a ? Sta kazet ? Nema smisla vise da se turini gura ako imas Camavinge Tchuamenia Valverdea Ardu Diaza Paza Ceballosa i Bellingema
S

Saturn

pre 3 meseca

Dzaba svi ti klinci kad je trsno Modric udje stane na loptu , opusti situaciju plus im je mentor
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Kažu ljudi da je ovo zasićena ekipa i da sad sledi strmoglav pad, a već sledeće sezone stižu trofeja gladni Mbape, Endrik, Alfonso Dejvis.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ne citirajte Piksija i pobede please… Narocito ne sa osvajacem LS(jer taj ne moze ni na Soniju da osvoji LS)
K

Kako mi je drago

pre 3 meseca

Kada Real gazi i još draže kada sudije pomognu, pa simpatizeri, ne navijači jer stadion kluba za koji “navijaju” su videli samo na slici plaču jer su njihovi klubovi jadni, mali i nikakvi. Ne najbolje sudija da pomaže Juventusu, Milanu, Dortmundu i Arsenalu, hajde bre bede i ne treba ništa da osvajate.
H

Haha sve ok bro

pre 3 meseca

Za 3 kluba si u pravu ali kako u taj kos stavis i veliki Milan to mi nije jasno. Posle Reala najvise titula i ova tri kluba zajedno nemaju koliko Milan
G

GETAFIX

pre 3 meseca

Nađi sebi devojku...

Usput

pre 3 meseca

Sudija jeste naginjao Realu ali golove je dao 170 visok igrač iz kornera i drugi nakon poklon dodavanja defanzivca Dortmunda. Nedopustivo za kvalifikacije a ne za finale LŠ. Tako da sve i da je sudija dao gol za Dortmund, džaba.
D

Dejan Pizon

pre 3 meseca

Svaka cast za naslov.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Kraljine
M

Manolas

pre 3 meseca

Kako sunjava i gadna ekipa za gledanje ovaj real. Kako su se izvukli u prvo poluvreme da ne prime 3 gola to je neverovatno. Ovo je fudbalska nepravda jer su trebali u cetvrt finale da ispanu da ne pricam kako su Bayern dobili. Florentino je mocan i placa Uefu i sudije. Mada sa Mbapeom naredne 10 godina 7 puta prvaci evrope.
h

halo

pre 3 meseca

Aj plači tiše malo
0

057832

pre 3 meseca

Druže, ja ne volim Real. Kao ni ogromna većina. Ali, ovo zaslužuje poštovanje, ne može biti slučajno toliko puta podići trofej.
P

Pjer

pre 3 meseca

Trebali su ali nisu...zato su Real Madrid i kraj price.
G

Gost red

pre 3 meseca

To sam i ja pomislio,vise i ne slave nešto euforicno
g

gunnersi

pre 3 meseca

Koliko oni zive neke nerealne zivote, verujem da je zaista mnogo lepo sve to sto prozivljavaju, kao i svi benefiti koje imaju od bavljenja tim poslom. Retki su srecni da budu u toj poziciji.

Bojank91

pre 3 meseca

Za njih je ovo kao zahvalnica za učestvovanje u takmičenju u kuvanju riblje čorbe
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Ovu dvojicu sa slike smorilo vise da jedno te isto osvajaju. Dajte Realu usatog u trajno vlasništvo!