Komentari na vest

Nije sebičan, nego velemajstor! Jamalov gol turnira, pa fantastičan potez Olma (VIDEO)

R

Rasista

pre 2 meseca

Što je rekao Berluskoni jednom prilikom: "Dobar je, samo je malo preplanuo". Trololololo
g

gunnersi

pre 2 meseca

Kakav igrac, kakav gol. Svaka cast. Medjutim meni je najlepsi gol turnira onaj volej sto je turcin dao.
S

Svabo

pre 2 meseca

Premlad je - verovatno ce ga u OFK na pozajmicu 😉
D

Da je u Zvezdi

pre 2 meseca

Bio bi na kaljenju u Grafosima ili OFK-i😁
r

rea

pre oko 2 meseca

Ne u Zvezdi, nego da je u srpskom fudbalu. Da je srbin, igrom slučaja, on bi za reprezentaciju krenuo da igra sa 23 godine, to tada bi bio u senci GOAT-a svetskog fudbala Duće Tadića.
N

Nemanja8989

pre 2 meseca

Yamal je strasan igrac,buduca zvezda svetskog fudbala,vec sada je za ovog Mbappea fudbalercina.
I

Ivan//

pre 2 meseca

Bog voli hrabre. U ovom slucaju selektora Spanije. Nije se plasio da ce mali da izgori. Sada zbog toga igra finale EP koje mu je taj igrac od 16 godina doneo.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

Nema tu hrabrosti, svi koji pratimo Barselonu smo videli prošle sezone kakav dragulj je Yamal. Bukvalno od Mesija se nije pojavio talentovaniji igrač. Barselona treba i naredne sezone da ga štedi, dok se mišići skroz ne razviju i dok ne očvrsne. Žrtvuj trofej, al dobijaš najboljeg igrača za narednih 15 godina.
A

Aranđel

pre 2 meseca

Francuska,Engleska,Španija,Holandija,Belgija,Italija,Austrija,Švedska... polako,ali sigurno tamnoputi igrači preuzimaju primat
0

000

pre 2 meseca

Spanija ima samo 2 crnca od 26 igraca tako da ne bih ja njih bas svrstao sa Francuskom,Belgijom itd
@

@000

pre 2 meseca

To je dovoljno, bez crnih krila nema više uspeha. Belac kao krilo više nije moguće na visokom nivou fudbala. Jedino ako se pojavi neko kao Roben iz mlađih dana.
j

johanes15

pre 2 meseca

To pricaju 30 godina i nikako da preuzmu taj primat. Zlatnu loptu je poslednji tamnoputi igrac koji nije iz Brazila (nisu klasicni tamnoputi o kojima pricas) osvojio 1995. Vea. Poslednju zlatnu loptu na svetskom prvenstvu tamnoputi igrac koji nije iz Brazila osvojio je… nikada. Poslednju MVP nagradu na Euru tamnoputi igrac osvojio je… nikada. Poslednju zlatnu kopacku tamnoputi igrac koji nije iz Brazila osvojio je 2005. Anri.
@

@johanes15

pre 2 meseca

Mislim da to počinje od ove godine jer Vinisijus ili Belingem uzimaju z. loptu. Ai u Brazilu su daleko uspešniji skroz crnoputi igrači (Pele, Ronaldo) i melezi (Ronaldinjo) nego tek pokoji belac kao Kaka.
1

16 godina

pre 2 meseca

A kod nas se raspravljaju da li treba 1 il 2 bonus igraca, da bi ,,mladi" dobili sansu, a taj bonus 22 godine
S

Soy argentino

pre 2 meseca

Jamal je sa 16 godina fudbalska klasa
O

Ojo

pre 2 meseca

Stručnjaci u Srbiji bi za ovog malog rekli:Još je mlad rano je za njega!
k

kikoman

pre 2 meseca

i takodje bi rekli mnogo je mrsav slab je u duelu
K

Kalabasas

pre 2 meseca

Kod nas bi brat Jamal dugovao dve clanarine,a caletu skrenuta paznja da mali Lane ili Lola redovno placaju clanarinu ,a on ih cini nervoznim da iskazu svoj talenat i da proba sa odbojkom na pesku ili gvos na travi.
k

kod nas bi mu rekli

pre 2 meseca

idi u nasu filijalu u Africi,nemas sta traziti ovde
@

@Kalabasas

pre 2 meseca

Rekli bi mu da ne ispunjava uslove jer mu tata nije bicši igrač ili biznismen.
G

Gost1991

pre 2 meseca

Jamal i Niko Vilijams ozbiljne klase od igraca
S

Saturn

pre 2 meseca

Barsa il City stvoreni za majstora fudbala Dania Olma

FC President

pre 2 meseca

Kakvi komentari za maloga ... Ljudi, sve ok, ali ovo je nešto što se pojavi (rodi) jednom od milijardu (malo preterujem) igrača.

Dorcolac

pre 2 meseca

Decko je buducnost, samo da ga povrede ne uniste moze biti jedan od najvecih svih vremena. Ejjj on je sa 15 godina skoro debitovao za Barsu i odigrao 50 i nesto utakmica sa svega 16 godina za istu. Svetla je buducnost ovog decka vrlo svetla
P

Pedri

pre 2 meseca

Je takodje ubacen u prvi tim sa 16 godina i dizan u nebu do maksimu pa na krajubispade cist prosek
N

No.1

pre 2 meseca

YAMAL, dete od 16 leta, pokazao je više ofanzivno ali još više defanzivno, odgovorno, disciplinovano igranje nego svi naši reprezentativci zajedno na 5 svetskih: 1998. 2006. 2010. 2018. 2022. I 2 evropska 2000. i 2024. Čast samo Jugi i Jokanu i donekle Savi za euro 2000.
P

PDK

pre 2 meseca

A sta to Pedriju fali? Pomesao si ga sa Fatijem mozda... Pedri i Gavi ako imaju srece da ih zaobilju povrede nebo im je granica.
M

Mile g

pre 2 meseca

Dečko sa 16 godina se zove u reprezentaciju i igra polufinale a kod se zove da debituje Mijailović sa 30 plus....
@

@Mile

pre 2 meseca

A reci mi kojo to mladi srpski igrač zaslužuje šansu. I nemoj mi reći da ih klubovi nisu gurali, gde su Filip Stevanović, Željko Gavrić itd. Mi prosto nemamo takve talente, evropske zemlje osim što su veće same po sebi još uvoze i migrante. Ne možemo mi da se takmičimo sa tim...
D

DS3

pre 2 meseca

Mijailovic debitovao sa 18 kod Mihajlovica.
M

MANOL0

pre 2 meseca

Izjavio si laž, druže. Debitovao je pre 10-ak godina.
J

Jack Sparrow

pre 2 meseca

Knezevic,Sljivic,Jovanovic,Mimovic, Lekovic polako se integrisu u tim JOS SU MLADI, u A timu Spanije glavni igrac ima 16 godina daje prelep gol uz njega najopasniji igrac ima 21 godinu. Isto i za evropsko neki mladi igraci moraju da prodju prvo mladu reprezentaciju pa da dobiju poziv za A tim a do tad nek igraju ovi koji svakako nisu jista pokazali a nogli su tu poziv dobiti Gluscevic,Cirkovic,Karlo Simic… Dok god i na klupskom i na reprezentativnom nivou budemo ovako raznisljali bicemo tu gde jesmo.
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Jamal i Vilijams su gotovi igrači a ovi naši nedoradjene sirovine (ne mislim ljudske sirovine nego u igračkom smislu). Ovi momci su vanserijski talenti, školovani u najboljim fudbalskim sredinama u najboljim uslovima i savladali su sve fudbalske elemente i zato može Jamal i sa 16 godina da igra sa najboljima.
@

@Jack Sparow

pre 2 meseca

Ako ti zaista misliš da je i jedan od tih igrača talenat u rangu Jamala zaista ne znaš ništa o fudbalu. Jedan Andrija Živković koji je bio omladinski prvak sveta vrhunac karijere ima u Paoku, ovima će vrhunac biti Zvezda.
И

И

pre 2 meseca

Može da se gleda tako, a može i ovako. Luka Jović igrao standardno sa 16, Grujić sa 18, Radonjić sa 10 kg viška, Ristić sa 18 godina, Vukašin Jovanović sa 18, ma mogu do sutra. Ko god je bio talenat barem u rangu prve postave Zvezde, dobio je šansu. Baš bi ovi naši propustili da zarade, kako da ne. Ovi što nisu dobili šansu, 99% se pokazalo da ne mogu da igraju nigde.
J

Jack Sparrow

pre 2 meseca

@ Niko nije rekao da sy u rangu Jamala ali da su u rangu za nivo naseg A tima kad vidimo kako ovi igraci igraju za sansu bar jesu.
@

@Jack Sparow

pre 2 meseca

Biti talenat u rangu igrača Zvezde i Partizana ne znači ništa. Bilo kakva statistika koju neki mlad igrač Zvezde i Partizana ima u ovoj amaterskoj ligi je beznačajna. Naprotiv igranje u ligi koja je među gorima u Evropi gde si maksimalno sudijski zaštićen može samo da škodi razvoju talentovanog igrača. Zato većinu talenata zapadni klubovi kupuju dok još i je zaigraju ili jedva zaigraju za prvi tim kao što je Vlahović.
P

PDK

pre 2 meseca

Samo da Gavi i Pedri budu zdravi, uz ovog decka Barsa ima svetlu buducnost.
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Nesumnjivo najlepši gol do sada na prvenstvu. Do večeras je Šaćiri bio strelac najlepšeg gola protiv Škotske.